Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Bezpečnostní situce v Novém Bydžově se dále vyhrocuje

Foto: policista.cz

AKTUALIZACE z 8.ledna 2010 na konci textu. Východočeský Nový Bydžov se opět ocitl v centru pozornosti. Vedení města v reakci na přetrvávající násilnosti odehrávjící se ve městě vystoupilo, na tuzemské poměry, neobvykle razantně. Součástí prohlášení byla i kritika nečinnosti Policie ČR. Vedení radnice se obrací o pomoc na ostatní obce i ministra vnitra. Podle starosty Pavla Loudy místní Romové tyranizují občany města. Napadají je a okrádají. "Někdo nám chce ukázat, kdo je tady pánem," říká Pavel Louda v rozhovoru pro lidovky.cz.

Autor: redakce
Publikováno: 08. 01. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JUNIS 16:16:12 12. 01. 2011
Junis.jpg
HONZAD [2011-01-11 13:38:07]:
Jako bys ho neznal, stále v opozici, proti všem a za každého počasí. :-)

Jak pravil klasik: "Zu Grund jsou dvě slova a v prdeli se píše měkké i"...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:38:07 11. 01. 2011
honzad..jpg
hih... nerad bych vasi vaznou a vazenou diskusi zlehcoval, ale opravdu bych byl skepticky v tom, zda-li vydelek z trestne cinnosti v Novem Bidzove byl uzit na nakup chleba pro hladovejici. Neco mi rika, ze ze Bydzov neni tak uplne plny Jeanu Valjeanu z Hugovych Bidniku, kteri kradou chleba, aby jejich deti bidne nehynuly na hlad, jak lici denver :-)...

Ale neni pochyb, ze i nahazeni lupu do hracich beden, ci proliti hrdlem v baru mistni herny, je dusledek sikany, kterou podla a neprejici majorita provozuje vuci bezbrannemu nebohemu mensinovemu etniku. A Bydzov toho jiste bude zivoucim dukazem! Nebo ne? :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:27:20 11. 01. 2011 blokovaný
default.png
ANDRAS [2011-01-11 07:18:18]:Všechno co jsi napsal,tak beru a neřikam,že jsou na 100% vini,ale bohužel jim moc nevěřím.Kdybych věděl,že 99% policistů jsou lidi,který si vážej lidského života a to i u NARKOMANŮ,BEZDOMOVCŮ,ROMŮ,OPAKOVANĚ TRESTANÝCH LIDÍ,LIDÍ KTEŘÍ DÍKY TĚŽKÉ ŽIVOTNÍ SITUACI MUSEJ KRÁST JÍDLO atd. a nikdy by nedokázali nějak moc ublížit slabšímu,tak bych jim věřil.V 90 letech tady bylo pár kauz,kdy někdo v sebeobraně zabil rasistického skinheda,nikdy by mě ani v jednom z těch případů nenapadlo,že nešlo o sebeobranu,takže rozhodně nelze říct,že jsem proti tomu,ABY SE NĚKDO BRÁNIL,ale ona jedna věc je se bránit a třeba někoho nechtěně zabít a druhá věc je,že NĚKDO JE SV.NĚ A KLIDNĚ SE NA ODREAGUJE NA ČLOVĚKU,KTEREJ NEMÁ VŮBEC MOŽNOST OBRANY a sám si odpověz jestli jsi seš na 100% jistý,že se takovej člověk nemůže vyskytnout u PČR,i když je mi jasné a to i přes značnou rozdílnost našich názorů,že třeba ty to nejsi a to tetko řikam naprosto vážně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 07:18:18 11. 01. 2011
Andras.jpg
jarda:
Ja na to zvyklý právě moc nejsem. Rok od roku si říkám, že bude lépe, zejména po právní a morální stránce, ale rok od roku mě překvapí stále něčím novým a zkaženějším. A to si s kolegy stále dokola říkáme, že nás už nic překvapit nemůže. Má morální pumpička už pod tím tlakem docela praská, a v kontextu s posledními událostmi mám také čím dál tím větší chutě prásknout do koní.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 07:14:48 11. 01. 2011
Andras.jpg
Denvere, ten rozsáhlý příspěvek jsem napsal zejména kvůli tobě. O této kauze jsi zde psal, a bral jsi pravomocné odsouzení policistů jako hototvou věc. Já zde uváděl nové skutečnosti, které je třeba brát v potaz. zřejmě si je v mém příspěvku přehlédl, proto ti je zde znovu zopakuji polopatě ještě jednou:

záhady č.
1.Na místě činu byli další dva policisté, kteří měli údajně za své nespojování s uvedeným případem usvědčit obviněné kolegy z příslušnosti k extremistické organizaci. Tato se ale nakonec samozřejmě neprokázala.

2.Rekognice podezřelých policistů byla provedena podle oslovených odborníků dokonce špatně. Svědkyně případu vypověděla, že policisté v bytě, kde mělo dojít k útoku pouze stáli a nic nedělali. Za agresora přitom označila OPAKOVANĚ při rekognici jednoho z figurantů, který s případem neměl nic společného.

3.Na rekognici navíc chyběli dva policisté, kteří také byli na místě události a to dokonce na pokyn jednoho z důstojníků inspekce.

4.Klíčová svědkyně přitom obviněné policisty jako agresory neoznačila, ale také se při výslechu nezmínila o žádném násilí ze strany zakročujících policistů. Před příjezdem policistů na místo události do vietnamce kopla a udeřila sousedka, která byla také v inriminovaném bytě, přičemž vietnamec spadnul na opěrku sedačky. Policisté potom muže jen sebrali a odvezli.

5. Vietnamec se navíc před zákrokem policistů v bytě popral v jednom z barů v ulici kde bydlel, mlátil hlavou o zeď a byl tak nadrogovaný, že necítil žádnou bolest.

Ale líbí se mi, že ve svém posledním příspěvku píšeš důležité slovo pokud. To je pokrok. Jen bych ti připomněl, že rozhodnutí soudu je zatím nepravomocné, tedy nelze na ně stále pohlížet jako na vinné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 22:02:00 10. 01. 2011
default.png
ANDRAS [2011-01-09 18:02:53]: pokud mi někdo popíše realitu, ve které žiji, je to daleko horší, než mi to v ní normálně připadá. Spolu s Hammer umíš hezky vyvolat pocit na zvracení. Bohužel mi to ale přijde jako normální stav a v podstatě neznám nic jiného. Jen mám pocit, že je něco špatně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 18:31:05 10. 01. 2011
default.png
MYTHOS [2011-01-10 17:13:45]: On za to nemůže - hodně civilních osob co jsou masírované médii mají podobné názory - však víme, že denně se stanou desítky či stovky situací, kdy lidi děkují policii za pomoc, ochotu, občas i za záchranu života či zdraví a o tom se téměř nedočteme - naopak, když se jednou něco "podělá" či to jenom tak vypadá, tak se v novinách dozvíme různé konspirace a pak číst ten výživný chat rádoby odborníků na i.dnes či novinky.cz je opravdu úchvatné.

Nehledal bych chybu v Denverovi a dalších civilistech, ale hledal bych chybu u našich "manažerů", kteří berou plat manažera, ale to je tak všechno co z manažerské funkce jsou ochotni a schopni udělat. Stačilo by, kdyby přes média "prodali" jen 1/4 všeho pozitivního a lidé by relativně brzy měli i jiný náhled na práci policie a třeba by nás brali časem jako pomocníky a ochranu a né jen dráby a buzeranty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 17:13:45 10. 01. 2011
mythos.jpg
DENVER [2011-01-10 16:23:39]: Ty seš hrozně vymaštěnej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:23:39 10. 01. 2011 blokovaný
default.png
SEPULCHER [2011-01-10 16:05:53]: Až budu tak uhohej,že budu věřit tv seriálům,tak budu právě žít v dojmu,že policista je vždy ten dobrý a vězen vždy ten špatný.

Jinak opravdu to nemá cenu řešit,ale pouze jsem reagoval na Andrase a jeho příspěvek ve kterém na mne vzpomenul.Jestli pan Srnský proved to,co podle IP a zatím jednoho soudu provést měl,tak doufám,že bude potrestán.Hotovo,tečka,konec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 16:05:53 10. 01. 2011
default.png
DENVER [2011-01-10 15:48:19]: Je vidět, že o tom, o čem píšete nevíte vůbec nic. Právník řekne cokoli, aby obhájil svého klienta a očerňování policistů k tomu patří zcela běžně. Zvláště, pokud se snaží o to, aby soudce soucítil s takto ukřivdětným pachatelem. Neznám názory všech z PMJ, ale znám názory těch, které beru jako odborníky na práci u PČR. Jejich názory jsou jasné.
To, že jsou pachatelé připravení na to, že je někdo chytne není pravda... bojují až do poslední chvilky a snaží se najít každou skulinku, která by jim pomohla.
Opravdu je vidět, že jste naprosto mimo realitu. Raději se vraťte k televizním seriálům a podobným nesmyslům. Další diskuze s vámi na tomto fóru na obdobná témata nemá smysl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio