Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Volba nového policejního prezidenta

Kdo by měl být právě podle Vás nový policejní prezident a proč? Inspiraci a hlasování můžete najít na www.p1000.eu/anketa nebo na facebooku uživatel: projekt p1000. Doufám, že to bude polda a ne úředník, někdo, kdo se za nás postaví a bude mít respekt!!!!
PETR-99 :: Datum založení: 08. 01. 2011 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JARDA 17:40:10 18. 01. 2011
default.png
Sice už je to týden staré, ale co má být zase toto:" Ivan Bílek podal stížnost na výběrové řízení. Tvrdí, že neměl informace o typu psychologických testů, a proto se na ně nemohl dopředu připravit.

Zdroj: zpravy.idnes.cz/kandidat-napadl-kvuli-psychotestum-vyber-policejniho-prezidenta-p9l-/domaci.asp?c=A110112_071710_domaci_hv "

Když jste dělali naposledy psychotesty u PČR, řekli Vám předem oficiálně na co se připravit?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOTT 21:51:26 17. 01. 2011
GOTT.jpg
zachytil jsem zpravu, že Langer dal mediím zalepenou obálku se jménem budoucího PP. Je to prý dopředu určené a volba je prý jen divadlo. Obálka se má rozlepit po volbě a zkontrolovat obě jmína.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SKELETON 21:17:37 17. 01. 2011
default.png
Je to čistě můj názor, ale Policejního prezidenta by si měli volit ty kterým velí. Rozhodně by to neměli být ti kteří zákon ja vidno sami porušují na úkor všech občanů ( né všichni ) Policie je zde proto, aby dohlížela na dodržování zákonů. A to se nestane pokud si vedoucí představitelé zvolí svého pejska který je nikdy nekousne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HULI 10:39:11 17. 01. 2011
default.png
jooooo smutný to příběh, že opět John na toto místo dohodí svého kámoše, ale když se to tak vezme... Nic jiného sme čekat nemohli :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 09:55:29 17. 01. 2011
default.png
http://www.novinky.cz/domaci/222487-policii-povede-cech-a-john-je-komik-tvrdi-langer.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 09:19:02 17. 01. 2011
default.png
Chlapi nemá smysl se dohadovat, kdo z nás je na tom hůř. Všichni jsme na tom přesně podle toho našeho firemního hesla: "Hovno prdel sračka, to je naše značka!" Jo a připravuje se nová náborová kampaň s názvem: "Hrabe Vám? Pojďtě k nám!"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 23:13:55 16. 01. 2011
default.png
CATANI [2011-01-16 22:02:02]:
catani v tomhle se musím gonzalese zastat, praha není jenom PMJ kde po konci šichty zabouchneš skříňku a jdeš domů, ale taky MOP které se topí ve sračkách a ti kluci mají často takovou místní a osobní znalost, že se ti o tom nezdá. A sloužit z jakéhokoliv jiného útvaru na MOP do Prahy půjde jenom magor to mi věř.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GONZALES 22:38:21 16. 01. 2011
gonzales.jpg
CATANI [2011-01-16 22:02:02]:
Nevím, jak jsi přišel na to, že si myslím, že mimo Prahu nejsou se současným stavem policie problémy. Nic takovýho jsem nenapsal.
K tvrzení různých Nováků apod. můžu jenom říct, že si myslím, že jde o " čarování " se statistikou, protože osobně nijak pokles nápadu nepociťuju. Dělám v centru Prahy, kde je nápad přinejmenším stejný jak v posledních letech.
Tento, i minulý, příspěvek není o tom, že bych chtěl brečet, jak je v Praze špatně, ale pouze reagovat na nekonkrétní konstatování, jak je v Praze líp než jinde.
K poslední větě, že někomu jde o reakce jako je moje můžu jen napsat, že pouze reaguju na příspěvky některých kolegů - tuto debatu jsem nerozpoutal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 22:02:02 16. 01. 2011
default.png
Myslím, že tvůj dotaz vnáší i odpověď. Znám od Olympiku jednu skladbu ....o dvou písmenech. Tvé argumenty chápu, jestli si myslíš, že někde jinde je to s policisty jinak, hodně, hodně se mýlíš a to ještě v tom, že v těch menších městech a vesnicích tyto problémy občané pocítí mnohem rázněji než v Praze.
Jinak pusť si záznam pana ministra a pana Nováka, ve Středočeském kraji spadl nápad tr.činosti v řádu deseti procent a v Praze v řádu těchto čísel taky, tedy podstatně menší zatíženost(jak čtu ve svém rozhodnutí o odvolání"rizikový příplatek" klesla náročnost služby, snížila se psychická zátěž a můj život a zdraví je méně ohrožen) takže tady vidím podstatné rozpory i mezi tvými slovy.
To co jsem napsal nepíšu proto, že bych si myslel, že v Praze policisté pracují méně(dokonce si myslím, že určitá, ale opravdu jenom určitá část je opravdu podstatně více zatížena), podstavy a jiné mnohem vážnější problémy jsou i jinde, někde méně, někde více.
Ale ta má původní poznámka nebyla vůbec o práci policistů, ale o způsobu hospodaření managmentu.

A nakonec si myslím, že právě o takové reakce jako tvoje, těm nahoře přesně jde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GONZALES 20:46:19 16. 01. 2011
gonzales.jpg
Můžete mi říct, v čem konkrétně je Praha tak hrozně zvýhodňovaná ?
Práci, kterou před rokem dělalo 15 lidí dělá dnes lidí 10 a ti padají na hubu - z toho je jasný, jak asi vypadá kvalita. O peníze ze třídy jsme přišli jako všichni ostatní, odměny pro většinu lidí nejsou. Jediný plus je, že nám nesebrali rizikáč, ale to je daný tím, že v Praze je dlouhodobě podstav a nikoho by sem nedostali - je to ale vykoupený větším nápadem ( proti většině, ne-li celé ČR ).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio