Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Volba nového policejního prezidenta

Kdo by měl být právě podle Vás nový policejní prezident a proč? Inspiraci a hlasování můžete najít na www.p1000.eu/anketa nebo na facebooku uživatel: projekt p1000. Doufám, že to bude polda a ne úředník, někdo, kdo se za nás postaví a bude mít respekt!!!!
PETR-99 :: Datum založení: 08. 01. 2011 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 19:21:10 14. 01. 2011
john158.jpg
jo debata fak byla výživná, John je evidentně uplně mimo mísu.. není možné aby tento člověk mluvil při svých road show s řadovými poldy, protože by ho museli zastřelit jako nebezpčeného pachatele..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAHS 10:19:39 14. 01. 2011
default.png
Dovolte mně několik poznámek k volbě pol. prezidenta. Po zhlédnutí včerejšího pořadu na ČT 1 s paní Jílkovou nemohu mlčet. Úroveň diskutujících Johna a Nováka, tak to je soumrak police. Nejprve k Novákovi: mohl jsem ho osobně poznat před několika lety, jeho názor na starší kolegy byl vše nad 40 let vyházet! Jen mu připomínám jeho lednové narozeniny a doufám, že v tomto duch se zachová a odstoupí. Z každého jeho slova je cítit jak vyostřuje mezigenerační problém, myslím si, že se mu úspěšně daří od policie odehnat poslední zbytek policistů, kteří práci dělali z přesvědčení. Bohužel k policii přicházejí „ nejhorší „ maturanti, kteří práci berou jak dobrý džob ve státní správě. Však oni procitnou. Ti poctiví prominou, ale mají smůlu v tom, že se nemají od koho učit. Ještě poznámka k vyznamenáním – odkud se berou, vždyť jich má víc než Žukov / pro Nováka – maršál Rudé armády v době II. svět. války /. Je možné zjistit kolik zadržel ve službě pachatelů, kolika velel bezpečnostním opatřením, kolik odsloužil nočních služeb? Myslím, že nemá šanci získat přirozenou autoritu. K Johnovi – jeho meldování o 50 tis. výsluhách? Ať vyhází ty, kteří přidělením zdaněných odměn umožnili zvýšení rent. Kolik jich je? Nebo si snad myslí, že jsme před nástupem k polici propočítávali renty, které v té době nebyly. Jeho představa o policii se upírá k tzv. elitním policistům / lesní a zemědělští inženýři / a vůbec nemá představu o titěrné policejní práci. V tom se s Novákem shodnou. Argument, že ti špatní odchází. Já si myslím pravý opak. Ukažte mně FY, která se vyštípe lidí mezi 40 a 50 lety? Bohužel personální politika minulých let byla taková, že se do funkcí drali hoši bez zkušeností, poslušní svého pána s cílem zneschopnit policii, aby cokoli závažného vyšetřila. Chcete příklady: Malíř – Pardubice ředitel správy, Sehnoutka – ředitel pořádkové policie a tomu všemu velel Bílek. Pokud si myslíte, že měli nějakou kvalifikaci tak jste na omylu. Systémem obcházení služebního zákona pod velením Íčka. Pak zůstává pár přezkušených / generálové /, kteří ovládají techniku řiťlezeleztví v každém režimu. Přeji šťastnou ruku při výběru s heslem „ na vlastní oči“.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio