Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Volba nového policejního prezidenta

Kdo by měl být právě podle Vás nový policejní prezident a proč? Inspiraci a hlasování můžete najít na www.p1000.eu/anketa nebo na facebooku uživatel: projekt p1000. Doufám, že to bude polda a ne úředník, někdo, kdo se za nás postaví a bude mít respekt!!!!
PETR-99 :: Datum založení: 08. 01. 2011 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu J-WAYNE 14:12:51 16. 01. 2011
J.Wayne.jpg
catani, naprostý souhlas, priorita byla je a bude vždycky Praha, a ostatní kraje ať se třeba po****u.. :( je mi jen líto lidí kteří nás budou potřebovat a pomoci se jim nedostane včas..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 12:36:08 16. 01. 2011
default.png
To myslí jako badget pytel s obilím, který umístil v Praze a každému krajskému řediteli rozdal jehlu, aby si do něj píchnul a co se mu vysype to si může vzít. Akorát zapomněli, že jedno zrnko obilí má větší průměr než uvedená jehla. Jedinému Červíčkovi dali lopatku a ten bere z toho pytle ze shora. A není to nic proti Praze, ale tak to prostě je, když pan John mele o badgetech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 09:48:25 16. 01. 2011
Andras.jpg
A ještě dodám, že za všechno můžou krajští ředitelé, kterým pan John dal obsáhlé badgety a ti s nimi naložili nehospodárně, jak pan John tvrdí. Nebo jim možná místo badget dal bagety, které ředitelé rozdaly již chudým, a proto nikde na ten benzín není, i když pan John stále žije v bláhové představě že je:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 09:45:11 16. 01. 2011
Andras.jpg
hammer:
Podotknul bych, že díky současnému stavu se mezi "vyhořelé" dají počítat nejen policisté sloužící 10 a více let, ale podle mých postřehů je vyhořelá již i značná část policistů sloužících do 5 let. Ono když člověk se ze svého srdce přihlásí do složky, v které by měl sloužit státu a lidu republiky, zákonnosti a spravedlnosti a v konečném důsledku zjistí, že jeho vrcní představitelé jsou leckdy neobžalovaní zločinci a korupční dinosauři, že slušnost a poctivost se nevyplácí, že místo ochrany a pomoci slabým, ohroženým a lidem v právu jsou pasování do pozice výběrčího daní krála Kazisvěta VI., tedy vybýraní stále většího množství pokut od slušných lidí, kteří se policie bojí a nehádají se s ní, že OOP a MOP fungují místo útvarů garance lokální bezpečnosti jako útvary evidence některé nahlášené trestné činnosti, když vidí, že vynaloží někdy i několikalété úsilí aby chytili neřáda, tento pak ani nedostane vazbu a neřádí si vesele dál, neřkuli uprchne z republiky mimo dosah spravedlnosti, když vidí, že v případě i oprávněného zákroku se jich nikdo nezastane, když vidí, že jsou lovnou zvěří médií, a místo pomocníkem lidu jeho nepřítelem, kdo potom vydrží být tím srdcařem, kromě těch co dostali infarkt dál? Já nyní sloužím na pohotovostním útvaru, kde byly zavedeny limity na KM. Takže čekám, kdy mě jako policistu sloužícího na lince 158 pošlou na DBA v reflexní vestě, aby byly "kusy" rozuměj pokuty. Tohleto je velebnosti už hnus největšího zrna. Právě studuji VŠ, a proklamuji, že pokud se stav, zejména ten morální našich nadřízených, a akceschopnost policie nezlepší, potom ač nerad, odejdu do jiného zaměstnání. Nabídek na práci mám díky své kvalifikaci naštěstí dosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:52:56 16. 01. 2011
default.png
Vy se divíte Novákovi, který by chtěl všechny nad čtyřicet let vyházet... No já se mu nedivím. Jsou to všechno vyhořelí, nasraní četníci, jejihž přínos pro práci už není bůhvíjaký. Jestliže bych chtěl něco budovat, takové lidi bych rozhodně nepotřeboval. Pan manager na tohle hledí tímto pohledem.
Zapomíná ovšem na jednu věc: ti policisté nejsou frustrovaní a vyhořelí kvůli své práci, ale kvůli jako potkani přemnoženému bolševickému zrůdnému vedení této firmy, díky kterému jde firma do sraček, nedá se dělat samotná policejní práce a míto ní se dělá politika. Navíc způsob řízení a jeho přemnoženost co se týče personální stránky, nadbytečný počet článků řízení, to všechno přivedlo firmu tam, kde firma je.
Přesto všechno odvádí policisté stále velké moře práce - jen např: 90 chycených ožralců za volantem každý den v minulém roce je vynikající výkon. Policisté venku jsou stále vysoce aktivní. Ten výkon ovšem kazí to, že pokud je číslo tak vysoké, nikdo se nebojí sednout za volant navalený jak dělnický autobus. Jako obvykle, zákony jsou slabé.
Management této firmy rozhoduje neustále stejně a neustále po bolševicku: s pořádky začíná vždy a výhradně u řadových, skutečná příčina stavu řešitelná volným odstřelem ohvězdičkovaných lumpů na služebních střelbách řešena nikdy nebude. Tohle je základní příčina všech potíží policie dneška. Skoro všichni, kdo něco uměli a nebyli shnilí dělat, jsou dneska pryč a uplatnili se někde jinde. U policie zůstávají nešťastníci co skrze svoje vzdělání nemají kam odejít, pak manící čekající při pravidelném příjmu až si něco najdou jinde a pak zbytek starých na všechno kašlajících četníků, kteří nemají sílu začínat jinde a znovu. Všichni jsou bez šance uvidět světlo na konci tunelu, okleštěni o svá práva (příplatky za noční, soboty, svátky, neplacené přesčasy, nesmí se stýkat s kým se mu zachce atd atd) jako občané nějaké třetí kategorie. Vyskytuje se pár jedinů stále optimisticky doufajících, u kterých ovšem optimismus pramení jen ze dvou možných věcí: neznalosti nedávné minulosti této firmy nebo totální slepoty a nesprávnému vyhodnocení aktuálního i minulého dění u této firmy.
Takže Novák sice vyhází ty nad čtyřicet let (říkal jsem vám že se bude propouštět a někteří tomu nechtěli věřit) protože nové tabulky počítají s daleko nižšími počty řadových, ale všechny podmínky pro další frustraci dalších mladých generací plně ponechá. Až mladí úslužní blbečci přijdou na to, co věděli ti vyházení staří, vyhází i je a tak bude tento bolševický šmejd pokračovat dál a dál, protože na nic jiného nemá rozum. On chce svoje místečko, svůj klid a svůj nehorázně vysoký plat za nic. A nejen on. Takových prospěchářů je celé policejní vedení. Kdybyste z každého páru dva zastřelili, zbude jich tam ještě i tak dost.
Co proti tomuhle chcete dělat?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OHS 13:31:48 15. 01. 2011
default.png
Zdravím Vás kolegové, založil jsem diskuzi ve složce PLATOVÉ PODMÍNKY - ODVOLÁNÍ, myslím si, že je to důležité téma a nevím jak ho dostat do popředí, tak prosím kouknětě na toto vlákno, děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARADOX 12:40:02 15. 01. 2011
default.png
Také jsem díval na uvedený pořad. Jen bych chtěl poznámku k věci. Odbory podle mého názoru opravdu měly podat ústavní stížnost proti snižování platů policistů, jak píše jirikk, ale také musím dodat, že pokud již dostal odborář slovo, tak ho John a jeho poslíček nepustili skoro ke slovu. Je pravdou, že tito vládnoucí manageři nemají o tom, co se děje u nás dole vůbec žádnou páru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKK 11:06:17 15. 01. 2011
default.png
Po shlédnutí debaty na ČT jsem nemohl dobré dvě hodiny usnout. To co tam předváděl Neministr a ten jeho přicmrda Novák to je výsměch....Pro Johna asi neexistuje nic jiného než útvary s celorepublikovou působností a základní útvary ho vůbec nezajímají...tam se nedají honit politické body. Přitom lidi hlavně zajímá, aby policie našla zloděje co jim ukradl kolo ze sklepa nebo vykrade auto před domem, aby se nemuseli bát chodit večer po ulici, aby ožralove neohrožovali bezpečnost na silnicích...to tvoří obraz policie ...To ale prokorupčního ministra nezajímá. A John prokorupční je, jinak by jeho strana nemohla nechat u vlády vládu, jejíž ministr organizoval zlodějnu na financování největší vládní politické strany !!!!!!
To čím se tam chlubyly, jak ušetřili peníza za elektřinu a já nevím za co ještě...no to je snad samozřejmá věc, že nevyhazují zbytečně peníze. To jim nikdo nebere, že se dělají opatření aby se neplýtvalo...stěhují se služebny, či provozy policie do vlastních budov a neplatí se zbytečně nájem. To snad ty špičkoví manageři už měli udělat dávno, když si zaslouží tak vysoké odměny, jak otom mluvil pan neministr. Ale omezovat výdaje na běžný provoz, benzín do aut, vypínání teplé vody, omezení vytápění apodobné hovadiny, to snad není nutné. Celé roky se plýtvalo a rozkrádalo a tunelovalo... a teď to máme zaplatit snížením našich výplat? Ať jde pan ministr a celé policejní prezídium do prdele !!!!!
A co se týká našich odborů...o jejich práci se dá taky pochybovat...když chtějí snížit příjem soudcům nebo státním zástupcům, tak sepíší ústavní stížnost a platy jim dolu nejdou. Ale pokud jde o policisty, kteří jsou na tom se svými omezenými ústavními právy stejně jako soudci či sz, odborový svaz umí organizovat jen demonstrace která nic nevyřeší. A co se týká vystoupení šéfa odborů v pořadu, jeho vystoupení bylo málo důrazné a zásadní věci které by měli být řečeny na veřejnosti vůbec neřekl a to mě dost vadí...potom to vyznělo tak, že si jen stěžujeme na to, že máme málo peněz a tím se veřejnost na naši stranu nepřikloní. Měli být řečeny důsledky toho, že není na benzín a běžný provoz odděleních, že se sníží bezpečnost, v čem a jakým způsobem...
Je toho mnoho co bych tu mohl psát, ale jsem už zase dopálený(nasraný, aproto toho radši nechám a jdu si pohrát s malou dcerkou a užít volného výkendu...mejte se...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CESNEK 21:01:16 14. 01. 2011
default.png
Jak dlouho může takovéhle ministrování ještě trvat panebože, teď navíc když jsem viděl plk. zastupujícího tak už víru v lepší zítřky ztrácím úplně...:-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROCKY 20:38:22 14. 01. 2011
default.png
Sledoval jsem rovněž debatu Jílkové, opravdu jsem byl velice zklamán to co jsem poslouchal. Pan JOHN má utkvělou představu, že existuje jenom boj proti korupci nic jiného ho nezajímá. Ostatní pánové, jenom přizvukovali tomu co říkal. Rád bych rád pochválil šéfa odborů, jediný mluvil k věci a měl argumenty. Pan starosta je určitě odborník po stránce řízení obce, ale jinak k problematice policie toho moc nevěděl a "bývalý kolega" to byla další katastrofa, hrozně rád bych věděl kdo ho oslovil, to opravdu bylo naprosto mimo. Nepochopil jsem co nám tím chtěl básník říci. A mé shrnutí: "Nic dobrého policii nečeká"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio