Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Premiér Nečas vyhodil Radka Johna!

Slyšeli jste to? Odbory sepisovaly petice a ono pak stačí jedno udání na Bártu a jde se od válu. Teď jen, kdo tam vleze místo něj a jestli to bude znamenat nějakou změnu. Aby nepřišla Kočí nebo Klasnová...:-))
LIMITUS :: Datum založení: 08. 04. 2011 :: celkem 49 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 14:07:05 16. 04. 2011
default.png
Ale jdi ty, kdepak jsme se zbavili komunistů? Jo, že naoko došli o politickou moc, nikomu se nic nestalo, najednou tady máme tisíce podnikatelů a on je to samý bývalý ředitel díky VUMLu, bývalý náměstek zase díky VUMLu a bývalý mistr a opět co si myslíte, že má za školu a co umí? Ano, správně! Má VUML a neumí nic jako ti před ním!
Dyk to byla velká habaďůra na tento nárůdek chytrolínků. Kradli předtím, kradou pořád, pořád nic nemáme, protože to pár tisíc parchantů nahoře pořád beztrestně rozkrádá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:25:10 15. 04. 2011
default.png
Komunistů jsme se nějak zbavili, ale kdo nás zbaví tohohle, to by mě zajímalo. Kdyby mohly volby něco změnit, už dávno by je zakázali. Podcenil to i Bárta. Kmotři se bouří. Nekape jim, jak by mělo a kvůli sympatiím do politiky neinvestovali. Zdá se, že VV je strana jednoho muže, kterou nemají pod palcem. Tím nechci říct, že je lepší. Je to ale dobrá ukázka toho, jak jsou rozdaný karty. Bez ohledu na volby. Zatímco ČSSD už u vesla byla a když znovu bude, už se ví, kolik komu a co za to, u VV to tak asi zatím není. Proto se jich snaží zbavit už od začátku, kdy byli nuceni, jít s nimi do koalice.
John není rozhodně zázrak, ale pravdu má v tom, že když mu někdo sebere 10 miliard, někde to být znát musí. Pro Kalouska je samozřejmě velice snadné sebrat mu peníze a s usměvem pozorovat, jak se to sype. John praxi v resortu nemá a tak nedokáže zamést schody od shora. Výsledek je, že policajti mají dost starostí s holou existencí a začala se zvedat kriminalita. To je přesně to, co Omnipol a jemu podobní potřebují. Kriminalita na ulici je nepříjemný vedlejší efekt.
Možná se Bárta pro příště poučí a sám zjistí, že jestli chce mezi starou partu, bude muset napřed zapůsobit na kmotry Mrázkovou metodou a změnit tím poměry ve sponzoringu. Jinak je úplně jedno, které loutky tam sedí.
Se zájmem jsem si přečetl, jak se tu někdo ohání vysokou školou. Je skoro pravidlem, že čím větší idiot, tím víc si myslí, že škola je patent na rozum a z osla, který byl v Paříži, bude kůň. V tomhle státě to tak asi bylo odjakživa. Stačí se podívat na Švejka, kde důstojnící komentují žvanění lajtnanta Duba. Profesorů češtiny s kurzem pro rychlokvašky bylo na vyšetřovačce vždycky dost a jejich výkony často sloužili k obveselování těch obyčejných, kteří přišli zespodu.
Jinak jsem byl pionýr, protože jsem být musel. Ředitel školy domutil ty, kteří náhodou chyběli, složit pionýrský slib před tabulí. Bez pionýra žádná střední škola. Aktivita v organizaci se zapisovala do posudku a měl jsem štěstí, že ředitelka střední školy, třebaže byla sama přesvědčená komunistka, byla rozumná a na posudek moc nehleděla. Taková byla doba. Dneska se blbne zase jinak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:11:31 15. 04. 2011
default.png
S vysokou volební účastí a tentokráte s těžkým a tvrdým kroužkováním! Jen je, šmejdi politický, vyvolejte, a nezůstanete tam ani jeden u koryta, chachachááá!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 11:10:25 14. 04. 2011
default.png
JARDA [2011-04-13 22:34:41]:

Z tohodle cituji: :příslušník předlistopadové sebranky vedené KSČ" tím jsem pochopil že myslí VB když se to tu řešilo, pokud jsem se spletl a myslí něco jiného tak se omlouvám.

Mno a jak napsal tin, žijme současností. Skoro to začíná vypadat že předčasné volby jsou už realistickou možností...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TIN 10:52:59 14. 04. 2011
default.png
Já Vás zpravím..nevím proč tu řešíte pič.. typu kde byl či nebyl Hammer je to úplně jedno protože to co bylo třeba jen včera je historie. A pokud vím žije se současností. Ale pokud Vás to baví tak rozebírejte chujoviny co..kdo..kdy..kde..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 07:38:12 14. 04. 2011
default.png
hammer: že tady budeš zažívat dvě rvačky denně by mě nenapadlo. Já čekal spíše nějaký "úderný oddíl" :)

Jak jsem psal, já jsem v té době nesloužil (ani nebyl v pracovním poměru podobném tvému).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:45:05 14. 04. 2011
default.png
No ty vado, to je komedie tady!!!
Tak jo, sloužil jsem u SOOŽ, blbouni. Na štrece :D
Kdo tvrdil, že bezdomovci za komančů nebyli, kecá. A pěkně agresivní. Tam to bylo opravdu o denním fyzickém zápasení.
K tomu, co tehdy sloužilo: stojím si za tím, že to byli lidi, co až příliš často místo policejní práce dělali politiku. Počínaje běháním s kýblem vápna na přetírání nápisů a konče stranickými schůzemi na vyloučení mladíků, co nemají ty správné názory.
Samozřejmě mě chtěli dostat do KSČ, předseda útvarové buňky to měl přímo jako stranický úkol. Nesplnil ho. Otec by mě zabil.
Jinak soudruzi kádrováci, co teda vy? :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 22:34:41 13. 04. 2011
default.png
Čteme všichni stejné vlákno? Vypadá to, že snad já a libek1506 máme potíže s pochopením psaného textu...

1- hammer psal, že složil služební přísahu
2- nebyl ve služebním poměru, ale v pracovním. Přesto mu tuto dobu uznali jako službu u policie.
3- nepracoval u VB
4- každý den bitka či dvě

Jsem osoba zvědavá a není mým koníčkem studovat, jak fungoval minulý režim, proto se ptám, co to bylo za práci.

andras: hammera nikdo nepranýřuje, jde opravdu jen o zvědavost. Hammer sám píše, že u VB nebyl.

jamesclc: kde libek píše, že příslušníci VB byli sebranka vedená KSČ? Sice jsem byl dnes po noční, ale myslím, že jsem to přes den dospal a nejsem zase až tak unavený, abych to tu prostě neviděl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 21:51:39 13. 04. 2011
default.png
HAMMER [2011-04-13 16:07:36]:

Tjn to máš pravdu, mno doufám že to tak bude a jak to tak vypadá na naší politické scéně brzo si to vyzkoušíme v praxi:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 21:40:56 13. 04. 2011
default.png
LIBEK1506 [2011-04-13 17:27:14]:

Libku upřimně víš o Hammerovi velké kulové.

PS: Když říkáš že příslušníci VB byla sebranka vedená KSČ tak se mi ani nechce věřit že si polda! Měl by si mít trochu úcty ke svým předchůdcům, kteří stejně jako dnešní policisté sloužili svojí zemi.


ANDRAS [2011-04-13 19:33:29]:

Naprostý souhlas!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio