Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Premiér Nečas vyhodil Radka Johna!

Slyšeli jste to? Odbory sepisovaly petice a ono pak stačí jedno udání na Bártu a jde se od válu. Teď jen, kdo tam vleze místo něj a jestli to bude znamenat nějakou změnu. Aby nepřišla Kočí nebo Klasnová...:-))
LIMITUS :: Datum založení: 08. 04. 2011 :: celkem 49 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 19:59:57 10. 04. 2011
default.png

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:57:50 10. 04. 2011
default.png
LIBEK1506 [2011-04-10 15:34:35]: Libku, co jsem já za svini, to je bezpředmětné. Jsem ale pěkná svině! :D Rozhodující je, že ať tam dají Tondu nebo Pavla, stejně žádný MV ani PP žebrákům, kteří policii drží v její neschopnosti a totální frustraci, nikdo v tomto nezabrání.
Libku, policie má moc stupňů řízení. Přečti si něco o managementu a jeho zásadách. Je to na způsob, jak, s čím, kde vezmu prachy... Poslední zásadou je zpětná vazba. Bez ní nemůže žádný manager podnik dobře řídit. Takový podnik jde do kopru. Mimo státní.
Zpětná vazba je vyloučena všude tam, kde je nadbytek řídících stupňů, které spolehlivě způsobí, že informace nejdou ani shora dolů, ani obráceně. A těm nadbytečným stupňům řízení, které způsobují nefunkčnost firmy, kde makáš i ty, říkám banda darmožroutů.
To, co píšu jsem nevymyslel rozhodně já, to platí už dávno a nedá se zde jaksi objevovat nic nového. Tak to je. Znovu se tu opakuju, najdi si na intranetu zprávu inspektorů Scotland Yardu o stavu PČR z roku 2002 a sedneš si na zadek, pokud tedy budeš schopne pochopit o co jde do všech souvislostí. Vzhledem k tomu, co jsi mi napsal, ale o tom pochybuju.
Teď k tomu, proč jsem si já nedodělal výšku k matuře. Už jsem to tu psal: společnost hajzlů, co chrání svým čárkováním drbany před spravedlností je pro mě společností hajzlů. Do takové já nechci. Já se s hajzly ani teď v céčku prostě nestýkám. Nejsem pako, abych si myslel, že tento systém změní jednotlivec zespoda.
No a když jsem skládal služební přísahu za bolševika, ona totiž žádná jiná ani nebyla, nikde nebyla jinší možnost. I vojenská přísaha byla věrnost KSČ. Taková byla doba, kterou jsem já nijak nezavinil, ale které jsem ani nepomáhal. V KSČ jsem nikdy nebyl, v SSM, pionýru ani Jiskrách taktéž ne.
Víš proč? Protože jsem naživu. Otec by mě asi zabil, kdybych tam vlezl. :D
Prostě a jednoduše: každý rok je to u policie horší a horší. Jestli to nevidíš, pak nemůžeš být řadový. Pak jsi u mě ovšem totéž, co drban. Nevidím rozdíl mezi zlodějem a tím, kdo ho chrání.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 16:35:26 10. 04. 2011
default.png
LIBEK1506 [2011-04-10 15:34:35]:

Neznám Tě, nevím zda jsi policista či kolik je Ti let.
Ale trochu mě zaráží Tvůj příspěvek na Hammera!

Čekal bych více respektu a úctu k člověku který sloužil přes 20let v bezpečnostním sboru, zažil revoluci, X ministrů vnitra, policejních šéfů apod. zkrátka řečeno moc dobře ví jak to chodí.

Co se týče požadavku na vzdělání, nebylo to nic jiného než způsob jak vyhnat právě policisty jako je Hammer, ty kteří ví jak naši darmožrouti, zloději apod. dělají nechutné věci v naši zemi. A právě aby darmožrouty neobtěžovali vyšetřováním apod., zkrátka bych rád viděl více respektu a úcty k policistům kteří tolik let sloužili svojí zemi!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIBEK1506 15:34:35 10. 04. 2011
default.png
HAMMER [2011-04-10 06:22:04]:
Kdyby se tady psalo třeba o prvním kosmonautovi, ty napíšeš, že je to darmožrout a neuměl z vedení policie ...
Už jsem ti to jednou psal - měl sis dodělat vzdělání a všem to ukázat. Ale protože jsi se spokojil s policejní maturitou z době, kdy stát vedla komunistická strana Československa, které jsi sliboval věrnot při vstupu k Věřejné bezpečnosti, tak jsi skončil tam, kde jsi skončil..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:22:04 10. 04. 2011
default.png
Kluci, co blázníte? Přijde nový MV a myslíte si snad, že se k vám vedení začne chovat jinak, že vám někdo přidá? Já zažil MV celý růženec a každý rok to bylo horší a horší. Váš problém není MV, ale drazí darmožrouti ve vedení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 15:50:32 09. 04. 2011
default.png
jak se to celé u PČR neustále sere, takto vypadá na předčasný Vánoce .-)) doufám, že Rajón to neustojí... nejprve zatvrzele trval na tom, že neodejde, teď je situace, že to zvažuje.. počkáme pár hodin a ty Vánoce oslavíme .-)))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIBEK1506 09:33:45 09. 04. 2011
default.png
Jen si přeji, aby to tomu ignorantovi Johnovi některý z kolegů na ulici spočítal. Nesouhlasím s šikanou, ale tady by byla na místě....Na blbý pytel, blbá záplata.
"JE ČAS UDĚLAT RADKOVI PÁPÁ"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 07:17:20 09. 04. 2011
martoo.jpg
Zatím jsem četl pouze, že Nečas Johnovo vyhození požaduje. Pokud je to tedy pravda a letěl, pak jedině dobře.

John napáchal takové škody, že instituce, spadající pod MV, se z nich bude vzpamatovávat ještě hodně dlouho. Teď přijde další blb, kterej se chvíli bude radovat z koryta, pak se historicky znemožní a bude. Jenže kdo to odnese? Opět my.

U takhle specifického rezortu jako je ministerstvo vnitra je nutný někdo zainteresovaný a ne kdejaký hejhul, který viděl policii z rychlíku a nebo jak ho kdysi vezla na záchytku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIMITUS 21:06:30 08. 04. 2011
default.png
Jojo... Tak dlouho se chodí s Johnem pro pivo, až se Bárta utrhne...:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio