Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Premiér Nečas vyhodil Radka Johna!

Slyšeli jste to? Odbory sepisovaly petice a ono pak stačí jedno udání na Bártu a jde se od válu. Teď jen, kdo tam vleze místo něj a jestli to bude znamenat nějakou změnu. Aby nepřišla Kočí nebo Klasnová...:-))
LIMITUS :: Datum založení: 08. 04. 2011 :: celkem 49 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JAMESCLC 10:31:33 13. 04. 2011
default.png
PIM-BURGER [2011-04-12 20:01:56]:

Já si myslím že od koryt chtít nebudou takže par týdnu se budou hádat a nakonec se dohodnout a pojede se dál, kdyby pro ně byly předčasné volby tak by to pro koalici zřejmě nedopadlo vůbec dobře což by se jim jistě nelíbilo ale uvidíme... každopádně John by měl být odvolán...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 10:29:50 13. 04. 2011
default.png
HONZAD [2011-04-12 19:48:54]:

Honzade kdyby sis pečlivě přečetl celou diskuzi zjistil by si že jsem pouze reagoval na Libka. (který tyto organizace jmenoval). Rozhodně je neházím do jednoho pytle a dokonce si představ rozlišuji i útvary které spadají pod takové organizace.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 08:03:39 13. 04. 2011
default.png
HAMMER [2011-04-12 22:37:34]:

Nevyhýbej se odpovědi. Kde jsi tedy sloužil za bolševika. Zatím jsi vyloučil VB a StB.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:29:05 13. 04. 2011
default.png
HONZAD [2011-04-12 23:38:17]: Ono kdo je Přikryl věděla svého času celá republika. Byl na Nově, ve všech novinách.. On honil čárečky do stavu, kdy byl hodnocen jako nejlepší čárkoman v ČR a novináři po něm jeli jako slípka po flusu. Nakonec se (jenom) jemu švindly s čárečkami musely provalit a místo aby ho vyrazili bez poct, šel dělat ředitele jinam, do Hodonína.
Jinak abyste věděli vy mladší jak to dopadlo, potrestáni byli jen ti úslužní blbečci, co ty čárky dělali. Ti, co je iniciovali a ten systém drželi, vyvázli samozřejmě bez úhony.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:38:17 12. 04. 2011
honzad..jpg
je to sice ai krapet off topic, ale pokud premier necas vyhodil (nebo chce vyhodit) johna, tak naopak v brne chce primator noveho reditele MP. Do funkce byl vybran jisty jaroslav prikryl.ANO, TEN prikryl. brnaci vedi :-):-):-)
To brno pod vedenim onderky ma opravdu cim dal lepsi punc. drahy falus na namesti, drahy falus primatorem a drahy falus reditelem MP. parada

jinak jen na okraj, v idnesu si ti dvacetileti redaktori MFD si netusi (viz clanek) KDO je prikryl (no ale google by mohli pouzit, kdyz o nekom pisou), ale zase prisli na jinou veselou prikrilovinu :-).-).-)

http://brno.idnes.cz/novy-sef-mestske-policie-v-brne-propadl-u-zakladni-zkousky-pro-strazn...



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 22:37:34 12. 04. 2011
default.png
Pánové, nechápu proč tady rozebíráte mě a kde jsem skládal přísahu. Prostě jsem ji tehdy v roce 1987 po vojně složil pro KSČ, vzali mě jako "příslušníka slušné dělnické rodiny", (kdyby znali názory mých rodičů tak jsem jel rovnou do Gulagu) nikdy jsem nebyl v žádné bolševické organizaci (StB už vůbec ne) a nesnáším všechny ideologie včetně náboženství. Všech.
Váš problém nejsem já a bojím se, že ani Rajon ani Íčko. Váš problém je objednávka těch, co jsou u moci a ať tam bude Rajon nebo Kubula i s Kubou Kubikulou, policie je na tom rok od roku hůře a hůře a místo nějaké snahy o její stabilizaci (mimo žvásty teda) dostává zabrat pokaždé, jakmile šlápne na pořádné kuří oko nějakému kamarádíčkovi mocných... Oklešťování lustrací, pravomocí, vybavení, zahlcování dalšími a dalšími často protichůdnými a ještě častěji totálně nepřehlednými vnitřními předpisy - pardon, ale to není náhoda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 20:01:56 12. 04. 2011
Pim Burger.jpg
No, Hammerova minulost je jistě zajímavé téma, ale mě by spíše zajímalo, co bude dál s Johnem. Premiér ho odvolal, odvolání se válí na hradě a Václav nějak nemaká, či co? No a to se přitom na Nově chlubí, že znají jméno kandidátů na nového ministra vnitra. Že by se Langer přece jen vrátil?:-) A nebo fakt ten Huml, který není ve VV a ODS by tak mohla tvrdit, že není ani v ODS - on by pak naopak hlasoval s koalicí? Toť skutečná otázka, ne to, komu Hammer co přísahal...:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 19:51:46 12. 04. 2011
honzad..jpg
ale pokud jde hammera: s nemalou casti jeho nazoru v jinych dikusich se ztotoznuji, ma v mnoha ohledech velmi realisticky (a bohuzel zadny optimismus nvyvolavajici) pohled na situaci

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 19:51:39 12. 04. 2011
default.png
hammer: a mohu se jen tak ze zvědavosti zeptat, kde jsi tedy skládal tu služební zkoušku za bolševika, když jsi nikdy nebyl u VB? A neříkej na vojně, protože tu jsi sám ve svém příspěvku vyloučil (viz tvůj příspěvek "I vojenská přísaha byla věrnost KSČ").

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 19:48:54 12. 04. 2011
honzad..jpg
jamesicu, pokud ses schopen davat do jedne rady a nrozlisovat treba StB a CSLA, tak zrejme do stejneho pytle hazis Rudou armadu a NKVD nebo treba gestapo s wehrmachtem.

V tom pripade ti ale chybi zakladni rozlisovaci schopnosti a fakt s tebou skoda diskutovat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio