Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Humanisté u policie

Mam pocit,že každý kdo čte tyto stránky,tak si udělá jen ten nejlepší obrázek na policii.Většina policistů jsou dobrý a HODNÝ lidi,který by NIKDY NIKOMU NEUBLÍŽILI a to nejen bezdůvodně,ale i v případech,kdy hrozí nebezpečí jim,tak nechaj rači ublížit sobě.Většina policistů pomáhá sociálně slabejm lidem,většina policistů se volném čase věnuje třeba práci s narkomany atd.Většina policistů je ráda,že je tady hodně kultůr,takže,když měl bejt třeba zásah na Sapě v Praze na Libuši,tak byli rádi,že k němu nakonec nedošlo.Prostě naše policie je plná humanistů a bezvadnejch lidí,takže akce pro děti,kde jsou policisté představováni jako HODNÍ STREJČCI nejsou vůbec DIVADLO.Pochopitelně,že je i 99% policistů proti trestu smrti,to NENI ANI NUTNÉ ZDŮRAZŇOVAT :-D :-D :-D !!!
DENVER :: Datum založení: 24. 05. 2011 :: celkem 143 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:19:21 23. 06. 2011
default.png
čtě Denverovi hlášky, navrhuju dále neurážet salonní humanisty, protože to jsou lidi sice značně vychýlení až blbí, ale tohle už tento název silně uráží. Nějaký Vandas vyjádří svůj bohužel fakty podložený názor a Denver ho nenávidí, jiný uřízne holce hlavu a Denver s ním soucítí.
Navrhuji dále neurážet památku zesnulého potomkovraha Pepy Goebbelse, protože pánové, ruku na srdce, Pepa byl proti tomuhle hovadu naprostý břídil, Johny Plaboy, pobíječ much.
Denver potřebuje léčbu. Na těchto stránkách se jeho stav rapidně zhoršuje. Kdyby toto četl Chocholoušek, přitáhne si nikoliv tarasnici, ale M1A2 Abrams.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:18:10 22. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-22 17:08:02]: ty si děláš prdel, že? Výpověď toho grázla je, že si ta holka skoro uřízla hlavu sama...asi z nudy.. a advokát přidává, že to je technicky možný...

Víš ty co Denvere? Udělej vyšetřovací pokus, uřízni si hlavu a pokud to dotáhneš alespoň do půlky, co údajně ta chudák holčina, tak toho borce půjdu osobně dostat ze zadržovací cely, i kdyby na to měly padnou všechny úspory.

Ty salonní humanisto, řízl jsi se někdy nožem nebo jen o blbej papír????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:05:18 22. 06. 2011
default.png
HAMMER [2011-06-22 16:04:25]: promiň .-)) ale tohle je dar od Boha, nasírat lidi. Umím toho hodně, ale tohle umím ze všeho nejlíp a proto si zasloužím být první v klubu Nejvíc, ale úplně nejvíc nenáviděných lidí Denverovic Pepkem Goeblesem, salonním humanistou .-)))))))))))))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 18:03:18 22. 06. 2011
default.png
Denvere mě by zajímalo jaký trest by sis pro něj ty představoval? Kolik let či trest smrti? Já myslím že tak 5let by stačilo ne? Po roce bych ho pustil na amnestii a pohodka, že?

Jinak jak ses mohl přesvědčit v kauze smrti vietnamce, tak výpovědí tří policistů + jednoho civilisty bylo málo ve srovnání s svědectvím jednoho civilisty. (To jen pro srovnání, když tu zase vytahuješ co je bráno a není jako důkaz)

Jinak já bych mu rozhodně trest smrti nedal, nebo nejdřív za 20let, tědka by dostal na den krajíc chleba, džbán vody, pyžamo a šup do lomu, makat, makat jako bonus povinnou denní dávku od dozorce obuškem. Okamžitá smrt by byla jen forma útěku... sice rozhodně nejlepší ale ne pro mě uspokojivá, měl by trpět mnohem hůř než trpěla ta holka.

PS:
Ano opravdu jak Denverovi dojdou "argumenty" + využije příspěvky typu chcípni Vandasi, nenavidim, modlím se, zabiju se, apod. tak už nereaguje a řekne že se nechce dohadovat. Mno a co z toho plyne? Denver zkrátka nemůže věcně argumentovat, protože o tom neví ani minimum, ovšem co je jisté? Je to nefalšovaný salonní humanista:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:08:02 22. 06. 2011 blokovaný
default.png
POLDICEK [2011-06-22 16:07:22]: Jo to je strašný,ale podle mne dostane vysokej trest,protože civilisté dostávaj vysoké tresty.JEJICH VÝPOVĚDI TOTIŽ JAKO DŮKAZ NIKDO NEBERE!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 16:07:22 22. 06. 2011
default.png
To all humanist:
http://www.novinky.cz/diskuse?id=241770&articleId=/krimi/236995-brutalni-vrah-se-prizn...

Je mi uplne jedno jestli je to cikan nebo cinan, povesit za zebro na hak at to udela kdokoliv a naka ustava me vubec nezajima. Neni to posvatna krava a muze se zmenit !!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:04:25 22. 06. 2011
default.png
Denvere, všichni co makat chtějí, tak makají. Ti kdo nechtějí, jsou holt sociálně slabí, ale podle mého gusta málo sociálně slabí. Kdo nemaká, ať chcípne hlady.
Appalacio, to neplatí, jak je možné, že tě Pepa Geobels nenávidí ze všech nejvíc? :D
Není to tak dávno, co jsem měl stejný rodinný příjem (můj a manželčin plat) jako pětičlenná rodina cikánů, kde ani jeden nikdy a nikde nedělali. Denvere, vypláchni si, prosím tě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:42:39 22. 06. 2011
Andras.jpg
DENVER [2011-06-22 14:09:17]:
Typický denver, došli mu argumenty, zjistil, že i romové v dokumentu ČT říkají něco jiného nežli on, a náhle prý končí s debatou. Já se divim, že na toho troglodyta ještě reagujete....asociální pokřivená zvrácená osobnost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 14:23:21 22. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-22 14:09:17]: Denvere, proč končíš s debatou?? Nemáš co říct? Bojuj, nevzdávej to.. víš kolik lidí ještě čeká na klub Nejvíc, ale úplně nejvíc nenáviděných lidí?? .-)))))))

Ano, hodně Cikánů to tady nemá snadný. Tomu jsem jen rád. Kdybych si představil, že to mají snadné, že mohou tak snadno krást, snadno loupit, znásilňovat bez toho, aniž by alespoň některým za to něco hrozilo, tak to bych asi nepobral....

Ano souhlasí s tím, že v ČR rasismus je, ale v drtivé většině obrácený, tzv. "Rasismus naruby".

No a u zbytku jen souhlasím, mnoho lidí v ČR dře bídu s nouzí, chce pracovat a nemůže, ale ti, co opravdu pracovat chtějí si práci dřív nebo později najdou. Kdo pracovat nechce, ten v druhé či třetí generaci nepracuje...

Denvere, terčem útoku jsou i normální smrtelníci, kteří čelí neustálím "férovkám" 18 na 18, vyhrožováním vyvraždění rodiny atd. Ale pro tebe to je asi už klasika, pohodička, 30cm nožík na krku nic neznamená, pokud není alespoň 5x bodnutý v zádech, viď?

Ani ty vyrabované domy, které jsou už minimálně 3x opravené a v rekordně krátké době zničené, to nic není.. bordel, vyhrožování, to je už vlastně kulturní dědictví...to se rušit snad ani nemá, viď?

Denvere!!!. Závěrem, pokud ti je na zvracení, tak se prosím tě jdi poblít na zrcadlo a chvíli se zamysli, když se budeš dívat na ten svůj poblitej ksicht.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 14:22:09 22. 06. 2011
default.png
APPALACIO [2011-06-22 14:14:16]:
he:))

Mno si pro mne vzor, budu se víc snažit a snad se jednou taky dostanu do výslunní mezi vyvolené:))) ale sranda to teda nebude:( je vidět že u Denvera zabodovat je opravdu výkon a vyžaduje to plno zkušeností:)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio