Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Humanisté u policie

Mam pocit,že každý kdo čte tyto stránky,tak si udělá jen ten nejlepší obrázek na policii.Většina policistů jsou dobrý a HODNÝ lidi,který by NIKDY NIKOMU NEUBLÍŽILI a to nejen bezdůvodně,ale i v případech,kdy hrozí nebezpečí jim,tak nechaj rači ublížit sobě.Většina policistů pomáhá sociálně slabejm lidem,většina policistů se volném čase věnuje třeba práci s narkomany atd.Většina policistů je ráda,že je tady hodně kultůr,takže,když měl bejt třeba zásah na Sapě v Praze na Libuši,tak byli rádi,že k němu nakonec nedošlo.Prostě naše policie je plná humanistů a bezvadnejch lidí,takže akce pro děti,kde jsou policisté představováni jako HODNÍ STREJČCI nejsou vůbec DIVADLO.Pochopitelně,že je i 99% policistů proti trestu smrti,to NENI ANI NUTNÉ ZDŮRAZŇOVAT :-D :-D :-D !!!
DENVER :: Datum založení: 24. 05. 2011 :: celkem 143 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JAMESCLC 19:30:11 19. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-19 19:04:18]:

Člověče u Tebe se to za co chceš bojovat mění každých 5minut, před chvíli si chtěl spáchat sebevraždu kvůli "policejnímu násilí", těd zas chceš dosáhnout zničení Vandase či co? A proto chceš udělat co?

Mno jinak pokud tohle řekl tak já s tím v podstatě musím souhlasit, nevím sice jestli tohle konkretně naší vládu nak tohle extra zajímá, ale celková situace je skutečně taková, naopak se kašle na oběti trestných činů a policisty. Jinak mi to nedalo a zkusil jsem zadat do youtube "Vandas", abych konečně poznal co je to Lucifera, když Ti tolik vadí, mno a juknul jsem se na jedno video kde mluví Vandas s romem, názor si udělejte sami, mě to mile překvapilo:

http://www.youtube.com/watch?v=dwRhvIBJ6mg

PS: Jinak o Vandasovi téměř nic nevím, takže netuším jaké má jiné názory a aktivity...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:04:18 19. 06. 2011 blokovaný
default.png
JAMESCLC [2011-06-19 18:49:58]: Nechci to dál řešit a ani sem psát další komentáře.Chci jen dosáhnout toho,že ta zkur.ená,zas.aná,zmr.aná sv.ně Vandas,bude moct říct to,co řiká tetko,ale teď BOHUŽEL LŽE.

A ted ty jeho slova,i když jak řikam,TAK BOHUŽEL LŽIVÁ:"Vláda udělala vše proto,že se narkomanům,pachatelům trestné činosti,cizincům,levicové špíně,cikánům a podobnému odpadu společnosti nesmí skřivit ani vlásek."


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 18:49:58 19. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-19 18:33:28]:

Pokud máš skutečně sklony k sebevraždě tak Ti psycholog pomůže, ale věř mi že Tvoje sebevražda by rozhodně nikomu nepomohla, pokud si myslíš, že by třeba Kalouska rozhodila tak si velmi naivní člověk:)

A Denvere furt si nepochopil zákon "akce a reakce" a realitu života na ulici, navíc Tím že chceš neustále policii víc a víc paralyzovat Tím víc posiluješ utrpení, násilí a bezcitný ubližování, vraždy apod. Bohužel je stejně smyšlejících lidi Tvého typu více a proto je víc a víc utrpení...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:34:25 19. 06. 2011 blokovaný
default.png
REPLY:X:47692-1:2011-06-19 17:19:40: Děkuju,řikam to vážně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:33:28 19. 06. 2011 blokovaný
default.png
JAMESCLC [2011-06-19 17:30:40]: To mi nepomůže,tím nikoho neochráním před policejním násilím.Říkam,že udělam všechno co budu moct,abych donutil politiky tento problém řešit a todle je pochopitelně až to poslední řešení,ale lepší jeden život v pr.eli,než dalších x životů a zmrzačených lidí a to jenom proto,že si na nich někdo beztrestně vyleje zlobu.Já nedokážu žít spokojeně v zemi,kde se něco TAKLE STRAŠNÝHO DĚJE.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AKIRA 18:24:56 19. 06. 2011
default.png
Denvere co to tady placáš, že u soudu nejsou výpovědi svědků brány jako důkaz, kde žiješ. Vysvětli mi prosím, jak policista stojící na křižovatce a zastaví vozidlo, protože řidič jel na červenou (toho řidiče viděl poprvé v životě) se dopouští policejního násilí. Tím, že řekne že ten řidič na červenou? a žene hříšníka o odpovědnosti?
Ale protože, ty jsi denver, tak se tomu poldovi pro jistotu nebude věřit. Pokud je to tvůj názor, tak potěš koště a opravdu tu policii zrušme, protože za všechno může policie. Feťáci fetujou a kradou může za to policie, protože je přitom chytí. Fascinují mě lidé jako ty denvere, zločinci řvou jak jim chudákům policie ubližuje, ale to že někomu oni ublížili, to je takový nepodstatný detail. Osobně se snažím pomáhat poškozeným teda, pokud mi viditelně nelžou. Ale rozhodně nebudu, věřit a pomáhat drbanovi kor několikrát trestanému. Ještě jedna rada, přečti si co je u nás práno jako důkaz.
PS: vem si prášek

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 17:30:40 19. 06. 2011
default.png
Ano souhlasím s Xem, měl by si Denvere vážně vyhledat psychologa, tohle už není legrace ač s Tebou v plno věcech nesouhlasím, smrt Ti rozhodně nepřeji a mysli ani Tobě by to přeci za to nestálo, žiješ jen jednou...

Zde máš kontakt:

Psychiatrická léčebna Bohnice
Telefon: +420 284 016 111

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 17:19:40 19. 06. 2011
default.png
Denvere a teď vážně: Normálně se o tebe začínám bát. Tvůj styl psaní, dokola se opakující formulace, hrozba sebevraždou, začínám si myslet že jsi schizofrenik a že to fakt uděláš...Nepíšu to proto že bych tě chtěl urazit, ale protože jsem se osobně setkal s několika lidmi takto postiženými a trochu se i o to zajímal abych tyto lidi identifikoval a popř. jim nějak pomohl (RZS). Pokud máš sebevražedný sklony tak zajdi ve vlastním zájmu k doktorovi. Schizofrenie je nemoc (léčitelná), není to nic za co by se člověk měl stydět nebo by měl být urážen. Denvere, doufám že si nic neuděláš, byla by tě škoda. 1 desetina Schizofreniků sebevraždu spáchá, proto to považuju za vážnou věc. Denvere Drž se.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:45:23 19. 06. 2011 blokovaný
default.png
HAMMER [2011-06-19 07:41:52]: Pleteš se Hammere.Policie je od toho,aby před násilím chránila a né sama provozovala,pokud zadržený policisty SKUTEČNĚ nenapadá(a i tam je nutné postupovat přiměřeně).Ty mi nadáváš do psychopatů a nevím do čeho všeho,ale přitom sám nechápeš ZÁKLADNÍ ZÁSADU DEMOKRATICKÉ SPOLEČNOSTI a to,že policie prostě nemůže nikomu ubližovat a že nemůže nikoho trestat, od toho JE SOUD A NÉ POLICIE.A i ten soud může trestat pouze na základě nějakých DŮKAZŮ A NÉ JEN TVRZENÍ POLICISTY.Já nejsem primitiv Hammere jak si myslíš,mam značné znalosti o historii a politice,zajímam se o to od malinka a to co chci a za co bojuju(obracel jsem se už na X politiků atd.),to je SLUŠNÁ POLICIE,KTERÁ NEBUDE MOCT NIKOMU BEZDŮVODNĚ UBLÍŽIT,TAK NENI NĚCO,ZA CO BYCH SE MĚL STYDĚT.Policie nemůže ublížit ani narkomanovy,zloději atd.NAOPAK HO MUSÍ PŘED NÁSILÍM OCHRÁNIT.TO,ŽE JE ČR TAKOVÁ SRA.KA,KTERÁ NENI SCHOPNÁ OCHRÁNIT LIDI PŘED POLICEJNÍM NÁSILÍM,TAK TO NAHRÁVÁ VANDASOVI A PODOBNEJM S.INÍM.A JESTLI SE BOJÍM NEBO NE,TAK TO JE MOJE VĚC,KAŽDOPÁDNĚ NEVYLUČUJU,ŽE JSEM SCHOPEN TŘEBA TOHO,CO PALACH,ABYCH DONUTIL POLITIKY K RÁZNÝM KROKŮM PROTI POLICEJNÍMU NÁSILÍ A TOMU,ŽE IPČR PŘESTANE BRÁT VÝPOVĚDI POLICISTŮ JAKO DŮKAZ,PROTOŽE VÝPOVĚDI NORMÁLNÍCH LIDÍ TAKÉ NEJSOU BRÁNY JAKO DŮKAZ.Nedokážu Hammere vyloučit,že jsem schopen obětovat i to nejcenější co mam,abych dosáhl svého.To je poslední co ti můžu napsat.Další debata už nemá smysl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 09:48:00 19. 06. 2011
default.png
Panové, já si také myslím, že nejlepší bude ignorace. Já už mu dávám jen mínusky:). Připojte se. On se ukájí nad těma hov.... co píše, tak se mu budeme smát a to by mělo stačit.
Jinak krásný zbytek víkendu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio