Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Humanisté u policie

Mam pocit,že každý kdo čte tyto stránky,tak si udělá jen ten nejlepší obrázek na policii.Většina policistů jsou dobrý a HODNÝ lidi,který by NIKDY NIKOMU NEUBLÍŽILI a to nejen bezdůvodně,ale i v případech,kdy hrozí nebezpečí jim,tak nechaj rači ublížit sobě.Většina policistů pomáhá sociálně slabejm lidem,většina policistů se volném čase věnuje třeba práci s narkomany atd.Většina policistů je ráda,že je tady hodně kultůr,takže,když měl bejt třeba zásah na Sapě v Praze na Libuši,tak byli rádi,že k němu nakonec nedošlo.Prostě naše policie je plná humanistů a bezvadnejch lidí,takže akce pro děti,kde jsou policisté představováni jako HODNÍ STREJČCI nejsou vůbec DIVADLO.Pochopitelně,že je i 99% policistů proti trestu smrti,to NENI ANI NUTNÉ ZDŮRAZŇOVAT :-D :-D :-D !!!
DENVER :: Datum založení: 24. 05. 2011 :: celkem 143 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 07:41:52 19. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-18 08:30:17]: Mě se nikdy ale ani náhodou nezdálo, že je tady zajištěna ochrana před policejním násilím. Já jsem v jednadvaceti letech po vojně jako mladý frajírek s motorkou dostal od budoucího kolegy přes držku a byl jsem za to rád ještě ten den a ještě jsem mu za to poděkoval. Protože ten kolega věděl, že jedna dobře přiložená medvědí tlapa a následné teplé slovo dokáže normálního blbnoucího floutka dostat do latě, takže mě nejspíš s velkou pravděpodobností zachránil kůži.

Já nemám problém přijmout trest, změnit názor, uznat vinu. Ten máš jenom ty. Já se nebojím rány ani fyzické bolesti. Já jsem od malička sportoval a dělám to dodnes, taky se ve škole semo tamo pral. Ty s tím máš nějaký problém stejně jako všichni drbani. Ty se bojíš, ty jsi slabý na nervy. Leč se!

Jinak pánové, nic mu nevysvětlujte, on není schopen nic chápat. Jeho myšlení se zaseklo v šesti letech - mrkněte na ty pořád opakované fráze o policejním násilí bez jediného konkrétního případu.

U něj by byl "hodný" policajt takový: El paso, zkopaná matka tří dětí s rozbitou hlavou v kaluži krve, pachatel zadržen při uzávěře policistou otcovsky vlídně vyslechnut a bylovše takto z jeho řeči zjištěno, že to udělal z nouze pro svoji nemocnou dcerku. Policajt by proto nelenil a pachatele by společnou rukou pustili s tím, že se nikdy neviděli, všichni by mu zamávali kapesníčkem a ty prachy bu mu nechali. Pak by si ten hodný policajt vzpomněl, jaký má už počtvrté snížený plat a že nemá z čeho platit hypotéku a že je na tom stejně jako ten hodný pachatel co jen jednou udělal chybu a teď toho lituje a vrátil by se na místo činu, cvičně nakopnul ležící obsluhu do místa, kde už se nedá nic moc zhoršit (němé tváře) a sebral prachy, co tam nechal pašík.

Chápete to, borci? Diskutujete tady s asociálním psychoušem. Což byl Pepa taky. Takový magor u moci, tak se máme na co těšit všichni. My máme štěstí, že se tenhle pacouš nestačil dostat na nějaké vlivné místo, Němci to štěstí jen neměli.

Kašlete na něj a jeho hodné policisty, my jsme byli hrdí na to, že jsme byly bezcitné policejní stroje, které neměly nikdy problém floutkovi nahradit otcovu tlapu. Jak říkával drbanovi kolega: Usmíváš se, usmíváš! Jen se usmívej, raduj se ze života, můžeš se radovat a víš proč? Protože jsi ještě nepoznal smrt!
Nebo: "Poslouchej ty buzerante, seber si toho svého teplouše a opusťte toto město, než si vaše játra usmažím ne vašem vlastním tuku!"
Udržet u tohoto vážnou tvář nebylo možné, ale na ty asociální ksichty to platilo, kór když jim to říkal z deseti centimetrů a oni věděli, co dělal předtím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STEPA 21:15:53 18. 06. 2011
default.png
Asi sem pitomec, ale nějak prostě nepobírám co chtěl Denver tím článkem sdělit..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 18:58:05 18. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-18 14:31:22]:

Nikdy jsem neslyšel že by u nás policista někoho s milostí ani bez milosti "popravil". Máš něco konkretního? Ale vsadil bych na to, že jestli se něco takového stalo tak si to dotyčná osoba zasloužila. (pachatelé závažné trestné činnosti si totiž nic jiného v mnoha případech ani nezaslouží, místo toho si plno z nich užije pár let skvělého ubytování ve "vězení")

Vidíš a tady ukazuješ svojí stupiditu, bráníš chlapa co spáchal trestný čin loupeže, tady vůbec nejde o to jestli je hodnej, zlej nebo růžovej. Krom toho když na to přistoupím, k čemu myslíš že by to vedlo? Druhý den by se 90% lidí v ČR sebralo a šlo postupně obcházet banky s pistolí v ruce. To by se Ti líbilo? Samozřejmě udělal blbost třeba toho těd lituje, ale musí za to těd pykat narozdíl od kluků z Brna kteří pykají za to že dělali svojí práci!

PS: Přečti si znova co napsal Akira, ten to popisuje velmi výstižně, je to krutá a stupidní realita dnešního systému. Skoro si pak člověk říká že je skutečně zázrak že u policie ještě někdo slouží...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUNIS 16:08:07 18. 06. 2011
Junis.jpg
Kolegové, nekrmte troly... nebo spíš toho našeho jednoho tro(t)la, co tu máme :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 15:02:33 18. 06. 2011
mythos.jpg
Zajímal by mě profil uživatele denvera. Kdo opravdu je v reálném životě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 14:45:05 18. 06. 2011
default.png
:-))) No comment...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:31:22 18. 06. 2011 blokovaný
default.png
AKIRA [2011-06-18 14:17:23]: No aspoň,že nesouhlasíš s tím,že někdo obviněného BEZ MILOSTI POPRAVÍ!

Jamesclc:Ano, toho policistu co přepadl tu hernu bych OKAMŽITĚ PUSTIL!!!!Byl to třeba dobrý člověk,který si na nikom nehojil mindráky,natož,aby NĚKOHO UBIL K SMRTI(řikam třeba,neznal jsem ho),pak se dostal do PROBLÉMŮ A PROTO udělal blbost a teď kuli takové pí.ovině je CHUDÁK CHLAP trestanej.VÍŠ O NĚM PRD,TAK HO NECH BEJT!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu AKIRA 14:17:23 18. 06. 2011
default.png
denvere! denvere! prosil bych, aby jsi začal přemyslet hlavou, kolik takových policajtů co to zneužívá je 10 nebo 20 i kdyby 100 ze 40000 a k vůli páru blbců, případně takových jako jsi ty. Zařízneš všechny poldy, se slovy všichni policajti jsou zločinci, proto je třeba jejich práva oříznout a nelze jim věřit ani slovo.
Zkus s poldou diskutovat v německu, tam ti za blbé chování rovnou zvyšuje pokutu na místě a nediskutuje s tebou, ale tady 10x a vice trestaný člověk za krádeže loupeže a podobně, si začne stěžovat a to v drtivé většině neoprávněně. Potom poldové mají větší problém, než ten zločinec. To ti příjde v pořádku pokud jo, tak můžeme všechny policajty zavřít do krimu pustit zločince, protože za všechno co udělali, můžou policajti. Vem si, že základní třemi poučkami advokátu je zpochybnit důkazy, zpochybnit systém, zpochybnit práci nebo kompetentnost toho kdo zajišťuje. Si představ situaci policejní hlídka zastaví kradené vozidlo, z něj vytáhne drbana a ten se pak u soudu bude bránit slovy já jsem šel kolem najednou se odnikud vynořili policajti, brutálně mě narvali do auta, se kterým nemám nic společného (kromě toho že v kufru mám svoje věci, ale o tom se už zmiňovat nebudu) a ty těm poldům přece nebudeš věřit, protože poldům se věřit nesmí a jejich slovo není důkazem.
Uvědomuješ si kolik dopravních nehod bylo připsáno poldům, protože se jim nevěřilo, to si nedokážeš ani představit. Jeden případ mého kolegy za všechny, převáželi chlapa do výkonu takže eskorta ve třech jeli po hlavní z vedlejší se vyřítil taxikář strhli řízení a rozbili par plechů taxikář se snažil ujet tak ho chytili, ale třem poldům (protože než jít do sporu, tak je jednodušší poldům nevěřit) se nevěřilo do té chvíle něž to potvrdil ten převážený.
Osobně jsem proti trestu smrti, ale jsem pro veřejné bičování s právem oběti vyplatit prvních 10 ran(mohly by se prodávat lístky, aspoň by se oběti zaplatila škoda), dále povinnosti odsouzených pracovat něco jednoduchého třeba lámat kámen a podobně :), v případě práce by měli dostávat adekvátní jídlo a různé jiné požitky, jinak chleba, voda a jednou týdně zelí, aby měli vitamíny. Bohužel mám smůlu zákon to neumožňuje:(
Ještě jedna věc mám mezi nohama penis, asi bych měl být souzený a odsouzený (stejně jako všichni muži v této zemi, protože pár mužů už někoho znásilnilo) minimálně za pokus znásilnění, protože stejně jako slovo policisty se toho dá snadno zneužít a několik poldů za to bylo odsouzeno. Toto je denverova logika a nemá chybu.
PS: SVOBODA JE SOUBOR PRÁV A POVINNOSTÍ, KAŽDÝ BY MĚL ZA SVÉ ROZHODNUTÍ NÉST NÁSLEDKY.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 13:35:20 18. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-18 06:40:41]:

Ale kdepak Denvere, policistu který nedávno přepadl hernu apod. odsuzuji, sice chápu že tu almužnu co dostavájí je směšná, ale i tak je to samozřejmě špatně a kazí to celkovou pověst policie, apod... (Ovšem ty bys ho klidně pustil a dávál ho pomalu za "příkladného policistu", ale po klukách z Brna co dělali svou práci se vozíš...)

A nikdy jsem netvrdil že jsou všichni policisté svatí, ale velká většina je! Výjimky se najdou všude a ve všech profesích... Jak ty si vlastně Denvere představuješ toho svého hodného policistu? Ten kterej bude rozdávat bezdomovcům rohlíky a malý zlodějíčky pouštět a gaunery zatýkat zpíváním národní hymny?

Já stojím o to aby policie a policisté měli ke své práci co nejlepší podmínky a tudiš mohli skutečně efektivně a dobře pomáhat a chránit slušné lidi. Uvědom si že oni denně nasazují krk, chodí do styku s lidským odpadem společnosti... gauneři, nasilnící, vrazi, apod... (ovšem pro Tebe to budou samozřejmě chudáci s těžkým děstvim kteří za to vlastně ani nemůžou)

Já plně souhlasím s tím aby slovo policisty bylo bráno jako důkaz! Slovo policisty vs slovo kriminálníka přece nemá ani trochu stejnou váhu, policista je váženy občan který přispívá k obecnému pořádku, zatímco drban příspíva k obecnému bordelu. Ani dva drbani by neměli mít větší váhu slova.

A k manuálu jak říká Hammer: "tohle všecko je práce těch, co se mají čeho bát, co mají špinavé svědomí a potřebují tu policii mít rozloženou"

Denvere ty prostě víš o policejní práci úplný prd, představuji si Tě jako takového "lidumila", ovšem pár takových už bylo a dnes leží na hřbitově, protože je zabil kdo? No ano správně jeden z jeho milovaných drbanů! Tak si dej bacha aby si na to nedojel taky... tak hezký den!

PS: Viz. ještě to že podporuješ amnestii. Ty asi nevíš jak dopadla, když "lidumil" Havel udělal amnestii po roce 89? A dnes by to dopadlo mnohem hůř, v devadesátych letech totiž ještě nebylo zdaleka tak zle pro policii, ale naopak zle pro drbany(tenkrát se jim ještě říkavalo myslím KZOčko:)), dnes je to bohužel naopak...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 08:30:17 18. 06. 2011 blokovaný
default.png
HAMMER [2011-06-18 07:25:56]: A kdybys nebyl policista,tak by se ti zdálo v pohodě,že tady neexistuje ochrana před policejním násilím a šikanou,ŽE JE BRÁNO SLOVO POLICISTY JAKO DŮKAZ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio