Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Humanisté u policie

Mam pocit,že každý kdo čte tyto stránky,tak si udělá jen ten nejlepší obrázek na policii.Většina policistů jsou dobrý a HODNÝ lidi,který by NIKDY NIKOMU NEUBLÍŽILI a to nejen bezdůvodně,ale i v případech,kdy hrozí nebezpečí jim,tak nechaj rači ublížit sobě.Většina policistů pomáhá sociálně slabejm lidem,většina policistů se volném čase věnuje třeba práci s narkomany atd.Většina policistů je ráda,že je tady hodně kultůr,takže,když měl bejt třeba zásah na Sapě v Praze na Libuši,tak byli rádi,že k němu nakonec nedošlo.Prostě naše policie je plná humanistů a bezvadnejch lidí,takže akce pro děti,kde jsou policisté představováni jako HODNÍ STREJČCI nejsou vůbec DIVADLO.Pochopitelně,že je i 99% policistů proti trestu smrti,to NENI ANI NUTNÉ ZDŮRAZŇOVAT :-D :-D :-D !!!
DENVER :: Datum založení: 24. 05. 2011 :: celkem 143 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X 18:34:52 24. 05. 2011
default.png
Pan Denver se zase nudí, možná na jiných serverech má zákaz tak sem přišel zase provokovat. Nebudu se zapojovat do této diskuze, ale s tvojí představou o policii jsi mě rozesmál. Kdybys šel radši pomáhat sociálně slabejm, narkomanům a bezdomovcům ty a neotravoval tady. Mohl bys je třeba k sobě pozvat na oběd a poskytnout jim nocleh. Dál to komentovat nebudu, jseš provokatér.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 18:19:54 24. 05. 2011
Pim Burger.jpg
DENVER [2011-05-24 15:33:21]: Ne, že ty bys čekal rozumnou odpověď, ale ať si trest smrti přeje, kdo chce - třebas i pan Vandas nebo já, tak je nám to houby (nebo spíš pendrek, abych byl stylový) platný, protože při vstupu do EU jsme se zavázali, že u nás trest smrti nebude, takže my se tu můžeme hádat do alelůja...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:33:21 24. 05. 2011 blokovaný
default.png
Takže pane Vandas,pokud chcete trest smrti,tak rozhodně nepočítejte s podporou od policistů,PROTOŽE TO JSOU DOBRÝ A HODNÝ LIDI!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio