Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Humanisté u policie

Mam pocit,že každý kdo čte tyto stránky,tak si udělá jen ten nejlepší obrázek na policii.Většina policistů jsou dobrý a HODNÝ lidi,který by NIKDY NIKOMU NEUBLÍŽILI a to nejen bezdůvodně,ale i v případech,kdy hrozí nebezpečí jim,tak nechaj rači ublížit sobě.Většina policistů pomáhá sociálně slabejm lidem,většina policistů se volném čase věnuje třeba práci s narkomany atd.Většina policistů je ráda,že je tady hodně kultůr,takže,když měl bejt třeba zásah na Sapě v Praze na Libuši,tak byli rádi,že k němu nakonec nedošlo.Prostě naše policie je plná humanistů a bezvadnejch lidí,takže akce pro děti,kde jsou policisté představováni jako HODNÍ STREJČCI nejsou vůbec DIVADLO.Pochopitelně,že je i 99% policistů proti trestu smrti,to NENI ANI NUTNÉ ZDŮRAZŇOVAT :-D :-D :-D !!!
DENVER :: Datum založení: 24. 05. 2011 :: celkem 143 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 11:47:55 25. 05. 2011 blokovaný
offtopic - kliknutím zobrazit
default.png
MARTOO [2011-05-25 10:50:28]: Todle vlákno jsem založil já,takže kdo nechce,tak na něj nemusí reagovat.To,že cítím k určité části policistů(NEŘÍKAM KE VŠEM,TO ROZHODNĚ NE) silnou nenávist,neni náhoda,ALE ŽIVOTNÍ ZKUŠENOST.Pěvně věřím,že jim osud vrátí tu jejich "DOBROTU".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 11:30:06 25. 05. 2011
Lukas Heinz.jpg
To Denver

Asi nemá příliš ti vysvětlovat, že většina policajtů šla k policii s určitými ideály, které časem oslabila tvrdá realita v které musí policajt žít.

Nevím co vlastně chceš a jestli má cenu se s tebou o tom vůbec bavit. Ty máš policajty všeobecně za lumpy a si stejný pokrytec s předsudky jako plešatci s vytetovaným hakovým křížem na pupku, co nekde na srazu zvedají pracku v domění, že lidi s jinou barvou kůže můžou za všechny problémy světa.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 11:13:42 25. 05. 2011
john158.jpg
for Denver : Já si zase přeju hodně kultury pravicových extremistů, taky mají svoji hudbu, výstavky, bojové tance a rituály.. kultura jako kultura, ne ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 10:50:28 25. 05. 2011
martoo.jpg
Beztak se divim, že mu na tyhle věci ještě reagujete, dokola mu píšete tisíce argumentů, že se plete, snažíte se mu nějak dokázat, aby pochopil pohled policistů a co z toho? Když Vám na argument, který má v základu hlavu a patu, napíše prostoduchý kec, místo mávnutí rukou nad jeho nesmysly, se diskuze zvrtne ve snůžku nadávek a osobních útoků.

Kdo má z toho profit? Vy a nebo ten jedinec, který je na tomto fóru středem pozornosti?

Proč si asi myslíte, že tyhle věci sem píše a s nikým, trochu přemýšlejícím, se neshodne?

Jestli se ho chcete zbavit, nereagujte na jeho výlevy a on po pár prostoduchých příspěvcích to zabalí.

Nejhůř je na tom ten, který je každému jedno. Ten, na kterého se nadává a ostatní mají potřebu jej zasvěcovat do naprosto evidentních věcí, má pořád jistou dávku pozornosti, která je hlavním účelem.

Nic jiného v tom není. Vždyť se podívejte na argumentaci, reaguje na radikální názory, ale pokud mu někdo navrhne, aby se na názor podíval z trochu jiného úhlu, začne psát o něčem jiném. Je to pořád dokola. Má to cenu? Vždyť to je jedna odepsaná diskuze za druhou.

A že z nás někdo dělá bandu kriminálníků? Četli jste tady jediný příspěvek, který by toto tvrdil, a měl úroveň? Asi ne. Může pak takový příspěvek policistu urazit?

Vlastně ani nadpis tohoto vlákna nemá cenu číst a beztak každý ví o čem je.. Snůžka informací překroucená a vytržená z kontextu.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 10:22:46 25. 05. 2011
default.png
DENVER [2011-05-25 07:05:00]:

Denvere to je sice hezký ale nemyslíš si tak trochu že brečíš na špatným hrobě? Píšeš že lidé kradou jídlo, dobře a zavinili to snad policisté? Můžou snad za to že jsou na světě narkomani, bezdomovci apod.?

Úkol policistů je chránit lidi, kteří dodržují zákony této země a zadržovat lidi kteří je porušují.
Policisté riskují své životy a plno lidi v ČR místo toho aby jim poděkovalo tak se do nich strefují, šikanují je apod. A bohužel i vlastní vedení v čele s ministrem.

Denvere co se takhle zaregistrovat na webu pekař.cz, řezník.cz, .... zkus tam napsat zda by nechtěli třeba jednou týdně dávat Tvým přátelům zadarmo jídlo...

No a co se týče toho že píšeš že policisté ve 100% nenávidí či podporuje nějakou skupinu lidi, tomu se mohu lze jedině smát a smát, pochop už jednou že pro většinu policistů je důležité zda osoba dodržuje zákon a ne jestli se jí líbí černa nebo žlutá barva!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:40:21 25. 05. 2011 blokovaný
default.png
ANDRAS [2011-05-24 21:29:48]: S TÍM ODPADEM NÁPODOBNĚ!!!!!!!!!!!!!!


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:10:17 25. 05. 2011 blokovaný
default.png
DANIK [2011-05-24 23:01:41]: Z.rdů jsem poznal už v děství dost,takže nejsi s tím kamenováním zas tak daleko Daniku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:05:00 25. 05. 2011 blokovaný
default.png
REPLY:X:47372-1:2011-05-25 00:23:00: Nastala ta doba,spoustu lidí má tak málo peněz(je třeba díky tomudle ZAS.ANÉMU,ZKU.VENÉMU,ZM.DANÉMU STÁTU V TAKOVÉ TÍSNI),že jídlo krást musí třeba pro DĚTI A JÁ JE V TOM PLNĚ PODPORUJU!!!!!

Jinak se určitě nestalo,že by třeba policisté v 90 letech sympatizovali se skinhedy a kryli je.NAOPAK 100% policstů skinhedy nenávidělo a bojovalo s nima jak se dalo a PLNĚ PODPOROVALO MULTIKULTURALISMUS!ŽE?

X, myslel jsem si o tobě,že jsi docela hodnej chlap(že máš mezi bezdomovcema přátele atd.) a to těd řikam vážně,bohužel vidím,že jsi stejnej jako ostatní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:28:12 25. 05. 2011
default.png
Ještě by mě zajímalo kde to pako došlo na to, že by policisté měli fetkám pomáhat? Policie je represivní orgán kriste, to jako kdyby si šel pro rohlíky ke kameníkovi! Ale u něho je to možné. A ještě odtud přinese k těm kamnům i tu troubu!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 00:23:00 25. 05. 2011
default.png
Denvere:
Zatím nenastala doba, že by lidi museli krást jídlo. Všude se ho válí dostatek. Všiml jsem si že například větnamci pověsí suché rohlíky co ten den neprodali na kliku obchůdku. Párkrát jsem jednomu starému známému bezdomovci, dal třeba stravenku nebo rohlík. Rohlíkem opovrhnul. Proč...Chtěl peníze na víno. Ještě totiž nenastala doba kdy by lidi umírali hlady na ulici. Feťáci kradou aby měli na fet, ne na jídlo. Přitom můžou nastoupit zadarmo léčení kdyby chtěli. Bezdomovci žebrají aby měli na chlast. Hlady rozhodně neumírají. Resocializační programy pro tyhle lidi existují ale ti lidi musejí sami chtít. Jednou mi jedna bezdomka říkala že je na ulici dobrovolně. Že jí vyhovuje svoboda. Nechce ráno vstávat do práce jako ostatní. Líbí se jí zevlovat celý den na ulici a popíjet čúčo. Denvere když chceš tyhle lidi hájit a nás kritizovat tak se trochu seznam s realitou. Proč nejdeš pracovat do nějaké neziskovky. A už s Tebou na toto téma končím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio