Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Humanisté u policie

Mam pocit,že každý kdo čte tyto stránky,tak si udělá jen ten nejlepší obrázek na policii.Většina policistů jsou dobrý a HODNÝ lidi,který by NIKDY NIKOMU NEUBLÍŽILI a to nejen bezdůvodně,ale i v případech,kdy hrozí nebezpečí jim,tak nechaj rači ublížit sobě.Většina policistů pomáhá sociálně slabejm lidem,většina policistů se volném čase věnuje třeba práci s narkomany atd.Většina policistů je ráda,že je tady hodně kultůr,takže,když měl bejt třeba zásah na Sapě v Praze na Libuši,tak byli rádi,že k němu nakonec nedošlo.Prostě naše policie je plná humanistů a bezvadnejch lidí,takže akce pro děti,kde jsou policisté představováni jako HODNÍ STREJČCI nejsou vůbec DIVADLO.Pochopitelně,že je i 99% policistů proti trestu smrti,to NENI ANI NUTNÉ ZDŮRAZŇOVAT :-D :-D :-D !!!
DENVER :: Datum založení: 24. 05. 2011 :: celkem 143 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 15:53:12 27. 05. 2011
honzad..jpg
poldicek: Vis,ono to je asi dost tezky. Blbci se najdou vsude a odmerovat kdo je zdravej na bana kdo nejni, to je si krapet osemetne. navi kdyz nkdo dostane ban, tak si dla novy nick a problem je tady zase.. Tim spis, kdyz existuje jeden velmi ucinny a naprosto cisty lek na takove notoricke (respektive v pripade denvera bych rekl zamerne) rozbijece a provokatery. Nereflektovat na jeho blaboly. Chce to sice malicko sebekazne, ale je to vyvazeno tim, ze to funguje.

Tim spis, ze (jak sis mozna vsiml) denver zrejme sam pred casem prisel na to, ze ty jeho blaboly prifarene k jinym tnatum uz vesmes lidi nechavaj celkem chladne, tim spis z jsou v danm tematu vesmes off-topic, takze musel pritvrdit a zalozil si na to vlastni diskusi. A tady zse provokuje a cast (vcetne tebe) mu to zere i s navijakem.

A kdyz mu to bude vic lidi zrat dal a na jeho provokacni a pitome slinty bude neuvazen ci hrube reagovat, povede to k jedinemu. K nutnosti opravdu zavest neco jako ban. A v tom okamziku bude mozne rici, z denver nad ostatnimi policajty ctenari webu vyhral, nebot dokazal dokazal mezit jejich svobodu na jejich vlstnim webu tim, ze tam vynutil vznik represivni aktivity typu BANu.

Takze na zaver bch to shrnul takto: Kdy na denverovi blaboly (resp dle meho soudu umyslne provokace) reaguje a dokonce si navic neodpusti i nejake hrubosti atd, tak se stava jeho kumpanem, skocil mu lep a co hur, pomahamu v jeho hre proti svobodn diskusi, ktera tady nstesti jste stale docela slusne panuje... Takze to zalezi jen na tobe a ostatnich. Bude-li komu jedovate slovo jako reakce na provokaci prednejsi, nez svoboda diskuse, je na stejne lodi jako denver a spolu s nim se tady stane hrobarem..

A navic mu pomuz ukazat to, po cem dnver touzi a co j, bch rekl, jeho cilem. Totiz ukzat, ze policajsti jsou banda sprostych idiotu, kteri se neumi ovladat a potrebuje nad svoji vlstni diskusi karabac v podobe institutu BAN a tedy vicemene nejake autority-cenzury.

Takze chute do toho, bud na nej reaguj, nejlip se s nim hadej a nejlip za pomoci spostaren a pohrbivej to tady (a sebe), nebo bud nad veci, kasli na nej a venuj se radeji zajimavjsim a smysluplnejsim vecem, nez je nakej uchyl pod nickem "denver"





Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 14:27:44 27. 05. 2011
default.png
REDAKCE [2011-05-27 13:21:46]:

Draha Redakce, je super, ze nas nabadate jak se mame chovat a ceho se vyvarovat apod., ale, ze se tu jeden nejmenovany chova s odpustenim jako degen, to se jaksi prehlizi a na kteremkoliv jinem serveru by uz davno dostal BAN. Staci si jen projit jeho prispevky v diskuzich nebo "smysluplne" diskuze, co zaklada a do ktere ted prispivam. Chapu, ze neni jednoduche sledovat vsechny diskuze na serveru ale je to smutne, kdo nam tu muze prispivat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu REDAKCE 13:21:46 27. 05. 2011
redakce.jpg
Vážení diskutující.
Vzhledem k tomu, že některé příspěvky v debatě na tomto vláknu překračují meze rozumu i slušnosti, musíme zopakovat několikrát již na tomto serveru opakované základní pravidlo.
Naším cílem není diskuse moderovat, natož cenzurovat - věříme, že slušní diskutující si dokáží diskusi řídit sami. Vyžaduje to ale dodržování jistých pravidel. Proto si vás dovolujeme vyzvat:
1. Diskutujte slušně - to znamená tak, aby nebylo nutné mazat vaše příspěvky
2. Diskutujte věcně - to znamená K VĚCI a pouze tehdy, kdy má diskuse smysl
Dodržení těchto jednoduchých pravidel je jediná záruka toho, že diskuse bude i nadále moci zůstat maximálně otevřená.
Děkujeme za pochopení
Za redakci
Michal Tošovský

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 11:15:47 27. 05. 2011
default.png
DENVER [2011-05-27 00:36:12]:

Co je sprostyho na zlodejskejch fetkach a cikanech, je to jen pravda a vsichni to vime. Vsichni jsme blazni jenom ty ses letadlo. A vypni uz ty ten Caps Lock troubo :o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:48:15 27. 05. 2011
Andras.jpg
DENVER [2011-05-27 00:36:12]:
žádám PL Bohnice, aby okamzite zaslali intervencni tym na pacienta denvera.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:36:12 27. 05. 2011 blokovaný
default.png
POLDICEK [2011-05-26 20:54:41]: ŽÁDAM REDAKCI,ABY OKAMŽITĚ ZASÁHLA PROTI RASISTICKÝM A SPROSTÝM VÝPADŮM PŘISPĚVATELE POLDÍČEK.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 20:54:41 26. 05. 2011
default.png
No ja nemam po praci nic lepsiho na praci, nez po praci jit pomahat fetkam :o) Pomaham jim az dost v praci (teleskopem:), ted pod do me Denvi:) Razim heslo: Na hruby pytel hruba zaplata, a taky kazdemu podle zasluh.
Ja napriklad jsem pro trest smrti jsem ale musela by se prekopat legislativa, a to nejenom co se tohohle tyce. Prekopat pravidla pro vyplaceni soc. davek, vykon trestu, apod. Trosku vratit moc policii, je tedka trosku v haji, vratit ji vaznost.
Jinak, ja nikdy nikomu schvalne nic neudelal, vzdycky to byla jen reakce, ke ktere musela vezt nejaka akce (Newtonuv zakon). Nesmime ty hajzly setrit. Musime nase ovecky ochranit, prave pred temahle hnusnejma cikanama, pedfilama, cikanama a pred kazdym kdo obycejnym lidem skodi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 20:40:34 25. 05. 2011
default.png
HONZAD [2011-05-25 15:13:47]:

Tak tohle je mazec:D:D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:26:31 25. 05. 2011
Andras.jpg
HONZAD [2011-05-25 15:13:47]:
5/5 bodů!;-)))))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 15:13:47 25. 05. 2011
honzad..jpg
denvecer, ja zasse citim silnou nenavist (NERIKAM ZE KE VSEM, TO ROZHODNE NE) k casti hospodskym! A neni to nahoda!!! Davaji hrozny podmiraky a nekteri dokonce nemaj cisty trubky a pivo je pak citit!!! Veř, že to není náhoda ALE ŽIVOTNÍ ZKUŠENOST. Pěvně věřím,že jim osud vrátí tu jejich "DOBROTU".

:-):-):-)

vic bych se asi fakt denverem nezaobiral ! :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio