Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Rom u policie

Dobrý večer, měl bych takový dotaz ohledně romů u policie. Nerad bych vyburcoval toto téma k nějakým extrémům, jak už to tady někdy bývá :). Chtěl bych pouze vědět jaký máte názor na roma u policie. Zda nějakého máte ve svém týmu. Jak se k němu staví kolegové, vedoucí či okolí. Já sám pracuji u policie 4 rokem. Se svými kolegy vycházím velice dobře, i když přiznávám že začátky nebyli jednoduché. Přeci jenom nějaká ta bariéra tam byla. Děkuji za případné příspěvky a odpovědi.
CARL-PHILIP-2 :: Datum založení: 22. 06. 2011 :: celkem 146 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 00:19:30 03. 07. 2011 blokovaný
default.png
APPALACIO [2011-07-02 20:04:09]: No neznáš mi,tak nedohnoť jestli někomu pomáham,nebo ne appalacio.Řeknu ti to asi takle,já mam svědomí čistý,nikomu jsem vědomně nic neudělal a určitě nepatřím k lidem,který nedaj člověku v nouzi rohlík.Nikdo nejsme dokonalý appalacio,mam chyb víc než dost,ale zatím jsem se neocitl v situaci,že bych se nemohl někomu podívat do očí.Toť vše.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:14:37 02. 07. 2011
default.png
APPALACIO [2011-07-02 20:04:09]: Já bych z něho udělal chlapa, kdybych ho měl zabít. Znám spousty ženských, co mají tvrdší náturu než on.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:13:44 02. 07. 2011
default.png
DENVER [2011-07-02 15:40:25]: Já ti zaručuju, že by z tebe byl chlap, ne takový měkýš mekýšovitá. Doprčic, mladý umí věci, o kterých jeho vrstevníci nemají ani páru, má fyzičku jak bejk, nebojí se, má přehled na svůj věk. Dostal ode mě dvakrát vojenským řemenem a dvakrát jsem na něj vypustil ruky z ohrady, má patnáct roků. Jinak spolu vycházíme super. Ono už stačí jen zařvat, když je nějak zle, protože mladý pořád vidí, že fyzičku mám na rozdíl od něj furt na asi pětkrát vyšší úrovni. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:04:09 02. 07. 2011
default.png
DENVER [2011-07-02 15:40:25]:... a tebe by nikdo nechtěl ani za příbuzného, ani za domácího mazlíčka.

K čemu ty vlastně jsi? Nic neumíš, nikomu nepomáháš, jsi jak osina v prdeli, nikdo se tě nemůže zbavit, kecáš neustále hovadiny..

Denvere, já mám takovej pocit, že ty jsi trest od IPČ pro ty, kterým nic nemohla dokázat, tak se mstí alespoň takto.. znepříjemnit život lidem co to dá.... znám pár takových věcí, které se chovají obdobně.. záškrt, mor, rakovina, běhavka, vši apd. .-))


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:40:25 02. 07. 2011 blokovaný
default.png
HAMMER [2011-07-02 15:19:08]: Ježiš,já bych tě nemohl mít za otce Hammere! :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:19:08 02. 07. 2011
default.png
Tak ona totiž neexistuje statistika zákroků policií jednotlivých zemí končících smrtí pachatelů. Možná existují nějaké dohady založené na právě takovém plácání jaké předvádíš ty. Takže už první bod tvé argumentace je naprd. Bavíme se o něčem, co si cucáš z prstu, nebo spíše co je tvé přání. Policie Čr nemá a nikdy neměla problémy s něčím takovým.
Že ty uznáváš nebo neuznáváš že život smažky nemá cenu je tvoje věc, další věcí je, že tak činíš na základě nulových zkušeností s těmito kreaturami. Takže další bod tématu naprd.
Nadřízený chce mít svůj klid, to je základní teze práce policejního managementu. Když mu někdo z poldů furt dělá DP nebo zbraň, dříve nebo později mu utne tipec. On bude ten vedoucí raději, když ten polda bude tahat pokuty ze silnice od důchodců za lékárničky, než křivit vlas gaunerovi. Opět ptákovina, co tu plodíš. A on pro to, aby to tak bylo, udělá maximum.
Kamarád seděl za auta? No vidíš, trest pro něj byl vysoce výchovný. A teď si představ, nádhero jedna, že my jsme měli na vojně dva roky aniž jsme něco provedli ty podmínky daleko horší než ty vězni. Myslíš si, že mám soucit s někým, kdo se za moje prachy hřeje a neprší na něho, třikrát denně žere, každou noc spí v bezpečí, má televizi, noviny, vycházky? Já na vojně byl po čtrnácti měsících na dovolené, na TV jsme směli hledět jen na TN, sprcha byla jednou v sobotu a hladní jsme byli jak psi... Jezdili přes nás Beviny, kopali jsme v blátě okopy, hledali miny při plazení a dokud jsme neměli na rotě po devítikilometrovém pochodu všecko v cajku, nedostali jsme nažrat. Nechtěj mě tady dojímat darebákem, co měl teplo, žrádlo a spánek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 15:15:28 02. 07. 2011
mythos.jpg
............Kamarádky příbuzný seděl v mládí za auta a věř,že ho to vězení sakra zlomilo....

To je účel pane Denvere. Vězení není letní hudební tábor. I když dnes už se mu přibližuje.

...jak bylo řečeno v jednom filmu: "Pokud za zdmi vězení panuje určité nepohodlí, má to tak být".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:06:13 02. 07. 2011 blokovaný
default.png
HAMMER [2011-07-02 12:17:31]: No v civilizovaných zemích určitě nekončí tolik zákroků smrtí,nebo zraněním,protože v civilizovaných zemích se DOBŘE A KVALITNĚ VYŠETŘUJE,LIDSKÝ ŽIVOT MÁ HODNOTU HAMMERE,NIKDO NENÍ DOKONALÝ A JÁ NIKDY V ŽIVOTĚ NEUZNAM,ŽE TŘEBA ŽIVOT NARKOMANA NEMÁ ŽÁDNOU CENU,TODLE ŘIKÁ JEDNA SKUPINA LIDÍ,KTEROU K SMRTI NENÁVIDÍM A TO NEONACISTI.

2.Ono je s podivem i třeba to,že nadřízeným třeba Johna a jiných není divné,že musej témeř u všeho použít násilí(donucovací prostředky),už to by mi jako nadřízenému muselo bejt DIVNÉ.

3.Máš pravdu Hammere v tom,že se tady za 20 rozkradlo vše, ten vězeň určitě kasu nezrujnuje.Zjisti si kolik jsou velké platy politiků,jejich velké příplatky,které dostávají na vše,to,že maj vše zdarma,kolik berou VYSOKÉ ÚPLATKY za zmanipulované státní zakázky a pak si zjisti kolik stojí vězeň a jak jsou OTŘESNÉ PODMÍNKY VE VĚZENÍCH.Kamarádky příbuzný seděl v mládí za auta a věř,že ho to vězení sakra zlomilo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:17:31 02. 07. 2011
default.png
Tady to jede, moje se mi z kuchyně ptá, co se tak řehním! :D To jsou hlášky! :D
Denvere, ty chuju:
- na otázku číslo jedna se zkus zeptat, jestli to není o tom, že na hrubý pytel patří hrubá záplata. Mrtvý darebák je ideální věc: nemusíme ho platit v base, nebude už nikdy dělat lidem zle. Sice je fakt, že takto ušetřený nemalý peníz rozkradou zase jiní, ale to jsou ti, na které policie nemá a mít nikdy nebude. Protože jakmile na ně sáhne, nastane co? No Langerobití.
- narkoman nemůže být moje dítě, protože narkoman už není člověk, jen ta skořápka.
- zkus se zeptat těch narkomanů a těch lidí sám. Asi to bude tím, že ten narkoman v jednom kuse lže a není schopen jednu větu zopakovat na druhý den stejně. Co s takovým svědkem chceš dělat? Ty nechápeš, že ty organizace se je jen snaží udržet při životě a dávat jim nějakou naději, ovšem zapomínají se jich zeptat, jestli tu naději ty fetky vůbec chtějí. Oni prodlužují jejich agónii, která stejnak skončí smrtí v ranném věku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 22:43:20 01. 07. 2011 blokovaný
default.png
JOHN158 [2011-07-01 09:47:45]: 1.Nepovažuju za normální to,že v ČR končí tolik policejních zákroků smrtí.

2.I narkoman je člověk a jednou to může být i tvoje dítě!

3.Proč lidi,kteří se o narkomany v Brně starají neopozorní na to,jak se k nim chová policie?Dal by se z toho udělat mediální skandál,že by většině organizací,který v Brně "pečují" o drogově závislé,ŠLO SPÍŠE O GRANTY OD STÁTU,NEŽ O DOBRO SVÝCH KLIENTŮ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio