Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Rušení vojenských hodností u policie? To je oč tu běží
Policejní prezident Petr Lessy
Foto: policista.cz

Policii ČR, ale i hasiče, celníky a vězeňskou službu  zřejmě čeká "zcivilnění" - tedy zrušení vojenských hodností. Zrušení hodností od rotného po generálporučíka nyní projednávají ministr vnitra Jan Kubice a policejní prezident Petr Lessy. Tuto informaci přinesl včera server Aktuálně.cz.

Autor: redakce
Publikováno: 27. 06. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 16:01:53 27. 06. 2011
Andras.jpg
Výborně, už teď je problém s disciplínou a pořádkwem uvnitř policie. To můžeme rovnou zrušit vojenské zdravení, vojenské trestné činy, a předpisy ohledně vzhledu a dobrého jména policie. Když zcivilnit tak pořádně. Já bych poté policii odebral zbraně, a dal bych jí do rukou květiny. Jen další zajímavé přiblížení k městské policii. Já jsem zásadně proti, jde to proti veškeré naší tradici.

Jinak souhlasím s tím, že je daleko více podstatnějších problémů, než řešit zda zcivilnit či ne. A pokud zde někdo tvrdí, že není působivé, když existuje 30 letý plukovník, změní se něco tím, že mu nebudu říkat plukovník, ale rada, a plat a funkci bude mít pořád stejnou?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 15:27:56 27. 06. 2011
mythos.jpg
Proč se vůbec řeší takové "zbytečnosti".

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 14:33:15 27. 06. 2011
default.png
Mně to připadá, jako že je vše u PČR uděláno, vše funguje, žádný problém v dohlednu, tak se vrhneme konečně na ty drobnosti a detaily, když je čas a vše funguje jak má.... pak jsem se probudil a zjistil, že všude je bordel, nic nefunguje nebo jen setrvačností, nejsou prachy na podstatnou část služby a někdo si potřebuje zachránit židli, tak vymýšlí další hovadinu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio