Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Rušení vojenských hodností u policie? To je oč tu běží
Policejní prezident Petr Lessy
Foto: policista.cz

Policii ČR, ale i hasiče, celníky a vězeňskou službu  zřejmě čeká "zcivilnění" - tedy zrušení vojenských hodností. Zrušení hodností od rotného po generálporučíka nyní projednávají ministr vnitra Jan Kubice a policejní prezident Petr Lessy. Tuto informaci přinesl včera server Aktuálně.cz.

Autor: redakce
Publikováno: 27. 06. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GOLEM 21:36:46 10. 08. 2011
golem.jpg
Bacha! Aby to jen nebyla záminka k otevření zák. č. 361 a komplet nepřekopali platové tabulky, výsluhy atd. Takhle se to podá v médiích a nakonec to odneseme finančně. Moc bych tomu boholibému úmyslu jak se přiblížit humálně veřejnosti nevěřil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HAMMER 22:27:34 08. 07. 2011
default.png
Hoši, mohlo by to nějakou klikou vést k odstranění nadbytečných papalášů od policie a bez výsluh. To bych si vzal týden dovolenou a jenom bych se řehtal!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BUGS-BUNNY 18:18:31 08. 07. 2011
default.png
Já nevím, jak slyším slovo zcivilnění, tak v tom vidím zcivilnění se všemi důsledky. To jestli má někdo praporčíka, kapitána nebo referenta mě nějak nedává smysl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POR-BC-KRYSTOF-GABRIELSSON 13:05:24 05. 07. 2011
por.Bc.Kryštof Gabrielsson.jpg
Přes všechny výhrady k potřebě řešit významější věci než jsou hodnosti mohu za sebe uvést.
Buď současný paskvil -hodnostní označení /funkce zrušit úplně a ponechat pouze funkce.
Anebo se vrátit ke starému systému hodností.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:09:26 04. 07. 2011
default.png
PIM-BURGER [2011-07-03 20:56:26]: Já jsem nepsal o spiknutí,, spíš se ztotožňuju s tím tvým "pořádkem". K tomu, aby se něco hromadně očůrávalo a využívalo ve svůj prospěch přece nemusí být nikdy žádná domluva, to jde samo.
Ta inspekce s těma vylepšenýma autama mě nikdy nenapadla. Z jediného důvodu: nikdy by se to nikomu konkrétnímu neprokázalo, pokud jsi si chtěl stěžovat na vedení, muselo to, co sděluješ, plně sedět a tak blbí zase nadřízení nebyli. Čili výsledek by byl akorát problém pro mě, který by se zase ozval. Když si to sorvnáš, tihle duši by nehnuli ani brvou že se jich to týká, jenom by tě obvinili z toho, že je považuješ za lháře a že je obcházíš... Mluvím z vlastní zkušenosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 00:02:38 04. 07. 2011
mythos.jpg
Zrušit hodnostní označení, zrušit uniformy. Už tak jsme jen banda úředníků, co se ven podívá jen když jede na nápad nebo si stoupnout na všem známé a obehrané místo (KB). To už můžu jít rovnou někam do kanclu rovnat šanony nebo do nemocnice dělat evidenci bažantů na chcaní. Vyjde to nastejno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 20:56:26 03. 07. 2011
Pim Burger.jpg
HAMMER [2011-07-03 20:32:47]: No když myslíš... Podle mě to zase tak velké spiknutí není, spíš klasický příklad "pořádku" u policie. Já samozřejmě tiskové mluvčí neznám, ale dost pochybuju, že krajské jsou jen tak znáborované příbuzné, není to na této úrovni lehká práce a potřebuješ tam mít určité předpoklady a znalosti. Nicméně je směšné, že to není civilní funkce, když ten člověk stejně na ulici nesloužil a takhle akorát sbírá léta na vysokou rentu, aniž by kdy sloužila (a potřebovala sloužit) ve výkonu.

Jinak nechápu, proč když jsi měl pocit, že vám kradou součástky, tak jsi nevolal inspekci. Jak víš od přítele Denvera, tak ta kryje pouze vraždy bezdomovců a narkomanů, ale výměnu dílů by možná nekryli...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:32:47 03. 07. 2011
default.png
PIM-BURGER [2011-07-03 19:36:54]: Pime, to s těma tabulkama není přece nějaký omyl nebo nedostatek, to je úmysl, proboha! Policie to jsou celé rodinné klany vyžírků, sklady vybavené nepotřebnou výstrojí za desítky milionů, autodílny kde se z nových policejních aut vybírají nové součástky pro rodinu, kamarády, známé, ohvězdičkovené... Naše půl roku stará Felina se nám z první kontroly v Brně vrátila jako totální střep, netáhla a tekl jí chladič. Mrkli jsme na něj, stará zaprášená svině, napůl od vodního kamene.
Okamžitě upozornění "ježďála" na okrese, vedoucího, na poradách nadřízeného vedoucího... všichni to není možné, to se vám zdá, chladič praskne. Žádné šetření, jenom trnuli co uděláme. Oni jsou v tom namočeni všichni!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ACE-VENTURA 20:14:15 03. 07. 2011
default.png
Osobně si myslím, že zrušení hodností je kostmeticá záležitost na oblbnutí veřejnosti, protože uniformovaných poldů na ulici ubývá a ekonomický aparát je stále stejný.
Kdysi polda šel (jak tu někdo někde psal) do penálu nebo důchodu, (nebyly problémy s našizenejma výsluhama, nenažranost funkcionářů na uměle vytvořených plukovnických místech nás připraví o výsluhy všechny).
Ani se Kalouskovi nedivim, že ho to pálí v očích, těch pár tisíc co dostane polda na ulici ho ani tak nesejří, jako 25 a vejš výsluhy za našizený odměny).
Za komanče polda skončil ve skladě, či na ekonomickým a bylo to znát, věděl, co potřebuješ, dneska jsou kancly nacpaný příbuznejma co nestáli minutu na ulici, tváří se znuděně, máš strach jim něco říct, protože tě hned prásknou strejdovi plukovníkovi a ten zvedne trubku a zaspívá ti úryvek od Pražskýho výběru ....."hochu pozměň styl"....
Sem tu 24 let a až Kalousek zase začne škrtat miliardy, tak tu já či kolega možná nebudu, protože se stalo módou experimentimentovat s tím co nepotřebujem a rušit vše co stojí víc než úsměv sekretářky, pak po chvíli vyhodnocovat, ale znova něco rozjíždět je neekonomický,takže užitečná věc je nenávratně ztracená spolu s lidmi co ji profesně ovládali , pravda ta unuděná příbuzná na ekonomickým tu bude furt, se stádem koordinátorů a mluvčích a jiných známých, je mi to fuk:) Co dělám, dělám rád, ale to co vidím, ty nekompetentní experimenty to je vtipný:)
Doufám, že nová systemizace mě nezklame a na svých místech zase najdu ty unuděný obličeje....:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 19:36:54 03. 07. 2011
Pim Burger.jpg
DIVIS [2011-07-03 19:00:25]: Problém nevidím ani tak v hodnostech, ale ve špatném rozložení tabulek. Dokud bude vedoucí tiskového odboru dán na roveň vedoucímu nějakého skutečně policejního odboru, tak se nic nezmění. Je přece jedno, jestli bude brát svůj obrovský plat za to, že je major nebo nějaký vrchní rada nebo jaký je k tomu ekvivalent.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio