Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Budeme české Sin City?
ilustrační
Foto: internet

(Aktualizace ze dne 9. 8. 2011 dole) Dnešního dne byly Unií Bezpečnostních Sborů a Nezávislým Odborovým svazem Policie ČR vydána prohlášení v nichž policisty informují o chystaných škrtech v rozpočtu Policie ČR. Policisty čeká nejspíše snižování platů a propouštění, které v dějinách současného policejního sboru nemá obdoby.  Policejní prezident a ministr vnitra tvrdí opak.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 07. 08. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 13:51:51 05. 08. 2011
default.png
LUKAS-HEINZ2 [2011-08-04 18:42:27]:

No článek je naprosto přesný a i komentáře pod ním jsou vše vypovídající. Je zjevně koncipován na základě velmi dobré znalosti vyšších pater útvarů kriminální služby či zvláštních útvarů s velmi dobrou znalostí klima uvnitř policie - mezi skutečnými policisty nikoliv managery. Když k tomu přidáš ještě tristnější stav uniformované policie, je to předobraz "apokalypsy".
Článek však vyšel na stránkách o které zavadí tak jeden občan z desetitisíce. Idnes, Právo nebo jiné pereodika se všemi nezávisle závislými novináři na ideologii či pěnězích nemají zájem.

Otázkou je, co s tím policisté, jejich vedení a občané udělají. Co dělají novináři je všem jasné.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 09:46:13 05. 08. 2011
default.png
Špiní se obraz policie, otázka je zda cíleně či ne. Může se jednat o shodu událostí. Na veřejnost to má bohužel špatný vliv, budou se své policie méně zastávat, nebudou ji bránit. Např. veřejnost bude podporovat snižování platů, stavu atd. Tato atmosféra má vliv i na samotné policisty, pro ty co se rozhodují odejít to může být poslední kapkou. Cítím to spíše jako novinářskou manipulaci, všimněte si že v těchto dnech je prostě in plivat na policii a bojovat proti kůrovci. Očekávám další negativní kauzy o policii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 01:43:47 05. 08. 2011
Lukas Heinz.jpg
ANDRAS [2011-08-04 23:37:36]:

Mně připádá, že ve světle posledních událostí je účelem shledat Policii ČR zbytečnou. Tak nějak uvolnit trochu místa pro soukromý sektor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:37:36 04. 08. 2011
Andras.jpg
Tak na novinky.cz je v současné době anketa "Důvěřujete české policii?". Zatím se zúčastnilo přes 13.000 respondentů, a výsledek je přes 88% nedůvěra.
V kontextu s posledními událostmi, bych policii shledal pro tento stát jako zbytečnou a kontraproduktivní, a rozpustil ji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 18:42:27 04. 08. 2011
Lukas Heinz.jpg
Tenhle chlápek je buď polda nebo se k...sky vyzná. že by to docházelo někomu víc než poldům?

http://www.ceskapozice.cz/domov/pravo-bezpecnost/jak-napravit-ceskou-policii

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 18:01:14 04. 08. 2011
default.png
Já osobně bych byl pro stejnou formu jako nedávno udělali doktoři, tohle jediné na tyhle zmetky může platit, všechno ostatní jim je jedno a budou to v tichosti furt ořezávat víc, nedivil bych se, kdyby nástupní plat policisty byl 7000kč a po 5letech 12000kč a jako bonus 300hodin ročně přesčasy. Nerad bych se dožil toho že v ČR to bude vypadat jako v Afganistánu apod... bohužel daleko do toho není... At žije kapitalismus:D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 21:36:19 03. 08. 2011
default.png
pavel-j bíly:No sice by to tak nemělo být ,ale proč má být policista morálnější ,nežli politik ,který bere 10x více nežli ten ubohý policajt a ,že by byli neúplatní?!to leda tak ve filmu,no a jak se říká ,ryby smrdí od hlavy,jaká vláda ,takové jsou i složky,nemám nic proti vojákům ,ale jak jsou hýčání zahraniční vojácí a tak proč nejsou hýčkání poldové když každý po nich chce ,aby nepracovali ve svém volně,aby byli morální,no a když nezaplatí to co mají a jsou vláčení zase v novinách a telce ,jakto že policiti neplatí ,když jsou policisti.Zkončme takovou morálku naruby,co mají teda ti lidi dělat ,být morální, neupúlatní a nepracovat jen u policie a jak teda mají platit své věci ,to mají žebrat ,to je dovoleno,nebo co valstně?To tu ještě nikdo neřekl.Mám kámoše u hasíčů a ten ve svém volnu jezdí v noci a vozí zboží,protože mu to snížení udělalo ppomalu 10 tisíc a to jeho žena dělá ve zdravotnicví a syn taky u státu fakt bomba .Tak že pánové moralisti pojďte do ulic a vezměte si platy těch kluků a dam a zkuste stím vyjít každý měsíc.Pak můžete moralizovat.Jo už slyším ,tak mají jít jinam,kám proboha ,když práce není,to je stéjná stupidita ,jako to ,že se bude dělt do 70 a kde vezmou ti lidi práci ,když už v 50 po nich neštěkne ani pes.Tak sestupte z výšín a páni politici taky mezi lid a zkuste se na Moravě zeptat lidí jak se jím žije?To se to moralizuje pokud se má dostatek jak se říkalo sytý hladovému nevěří.Všichni vidí jen to špatné na policistéch a hlavně ,že je pak každý volá a já říkám ,když se lidi chovají jako zvěř,tak se taky tak sněmá musím jednat ,každý baraba má v tomto státě více pravomocí ,nežli slušný člověk a to mne štvě.Tak že morálka ano ,ale taky musím mít důstojné podmínky ,připadá mi to nyní ,jako ulov si svého poldu a budeš mít výhody.Doufám ,že ti sté inspekce se jednou ,až se znelíbi těm co jím nyní velí se neoctnou na druhé straně .C.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ABCD 20:52:12 03. 08. 2011
default.png
poslední ať zhasne a zamkne....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CORRADO_CATTANI 19:28:09 03. 08. 2011
default.png
PAN-RUZOVY [2011-08-03 00:15:46]: Co bylo třeba říci, jste řekl. Do slova a do písmene. Moje slova.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 17:56:08 03. 08. 2011
Pavel J. Bílý.jpg
F-NAME [2011-08-03 16:36:02]:
A snížení platu má být legitimní omluvou pro loupeže, krádeže, zneužití pravomoci apod.? No to je pořádná hloupost - něco takového bych čekal spíš od Denvera...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio