Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Budeme české Sin City?
ilustrační
Foto: internet

(Aktualizace ze dne 9. 8. 2011 dole) Dnešního dne byly Unií Bezpečnostních Sborů a Nezávislým Odborovým svazem Policie ČR vydána prohlášení v nichž policisty informují o chystaných škrtech v rozpočtu Policie ČR. Policisty čeká nejspíše snižování platů a propouštění, které v dějinách současného policejního sboru nemá obdoby.  Policejní prezident a ministr vnitra tvrdí opak.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 07. 08. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 18:42:27 04. 08. 2011
Lukas Heinz.jpg
Tenhle chlápek je buď polda nebo se k...sky vyzná. že by to docházelo někomu víc než poldům?

http://www.ceskapozice.cz/domov/pravo-bezpecnost/jak-napravit-ceskou-policii

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 18:01:14 04. 08. 2011
default.png
Já osobně bych byl pro stejnou formu jako nedávno udělali doktoři, tohle jediné na tyhle zmetky může platit, všechno ostatní jim je jedno a budou to v tichosti furt ořezávat víc, nedivil bych se, kdyby nástupní plat policisty byl 7000kč a po 5letech 12000kč a jako bonus 300hodin ročně přesčasy. Nerad bych se dožil toho že v ČR to bude vypadat jako v Afganistánu apod... bohužel daleko do toho není... At žije kapitalismus:D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 21:36:19 03. 08. 2011
default.png
pavel-j bíly:No sice by to tak nemělo být ,ale proč má být policista morálnější ,nežli politik ,který bere 10x více nežli ten ubohý policajt a ,že by byli neúplatní?!to leda tak ve filmu,no a jak se říká ,ryby smrdí od hlavy,jaká vláda ,takové jsou i složky,nemám nic proti vojákům ,ale jak jsou hýčání zahraniční vojácí a tak proč nejsou hýčkání poldové když každý po nich chce ,aby nepracovali ve svém volně,aby byli morální,no a když nezaplatí to co mají a jsou vláčení zase v novinách a telce ,jakto že policiti neplatí ,když jsou policisti.Zkončme takovou morálku naruby,co mají teda ti lidi dělat ,být morální, neupúlatní a nepracovat jen u policie a jak teda mají platit své věci ,to mají žebrat ,to je dovoleno,nebo co valstně?To tu ještě nikdo neřekl.Mám kámoše u hasíčů a ten ve svém volnu jezdí v noci a vozí zboží,protože mu to snížení udělalo ppomalu 10 tisíc a to jeho žena dělá ve zdravotnicví a syn taky u státu fakt bomba .Tak že pánové moralisti pojďte do ulic a vezměte si platy těch kluků a dam a zkuste stím vyjít každý měsíc.Pak můžete moralizovat.Jo už slyším ,tak mají jít jinam,kám proboha ,když práce není,to je stéjná stupidita ,jako to ,že se bude dělt do 70 a kde vezmou ti lidi práci ,když už v 50 po nich neštěkne ani pes.Tak sestupte z výšín a páni politici taky mezi lid a zkuste se na Moravě zeptat lidí jak se jím žije?To se to moralizuje pokud se má dostatek jak se říkalo sytý hladovému nevěří.Všichni vidí jen to špatné na policistéch a hlavně ,že je pak každý volá a já říkám ,když se lidi chovají jako zvěř,tak se taky tak sněmá musím jednat ,každý baraba má v tomto státě více pravomocí ,nežli slušný člověk a to mne štvě.Tak že morálka ano ,ale taky musím mít důstojné podmínky ,připadá mi to nyní ,jako ulov si svého poldu a budeš mít výhody.Doufám ,že ti sté inspekce se jednou ,až se znelíbi těm co jím nyní velí se neoctnou na druhé straně .C.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ABCD 20:52:12 03. 08. 2011
default.png
poslední ať zhasne a zamkne....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CORRADO_CATTANI 19:28:09 03. 08. 2011
default.png
PAN-RUZOVY [2011-08-03 00:15:46]: Co bylo třeba říci, jste řekl. Do slova a do písmene. Moje slova.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 17:56:08 03. 08. 2011
Pavel J. Bílý.jpg
F-NAME [2011-08-03 16:36:02]:
A snížení platu má být legitimní omluvou pro loupeže, krádeže, zneužití pravomoci apod.? No to je pořádná hloupost - něco takového bych čekal spíš od Denvera...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu F-NAME 16:36:02 03. 08. 2011
default.png
Už tak je situace u PČR bídná. Podívejte se kolik policistů od začátku roku, co sebraly údajných 10% udělalo Elpas, krádeží, zneužilo pravomoc atd.... Pokud proběhne snižování platů, tak bude ještě hůř. Policista je člověk jako každý jiný. Člověk, který živý rodinu, platí střechu nad hlavou a další. Pokud na to mít nebude začne brát úplatky, krást a jiné.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu J-WAYNE 13:56:22 03. 08. 2011
J.Wayne.jpg
Stačí se podívat zpětně na reorganizaci cizinecké policie.. Kolik lidí díky ní nakonec bylo nuceno odejít do civilu.. Jít sloužit na druhý konec republiky osmičky..? To asi uzná každý, že nepřipadá v úvahu když policisté mají byt, rodiny,děti.. Cizina měla mít na oblasti v Plzni cca 135 lidí tento počet nebyl nikdy naplněn a pohyboval se okolo 30 policistů a jaký je stav teď? 1DS + 1 policista na směnu. Má někdo pocit, že cizinci zmizeli? Stačí si stoupnout na Americkou ul. v Plzni a máme tu celý svět. Cizina prostě není priorita a vždy bude v pozadí a podceňována, nikdo neprezentuje její úspěchy a vyhoštění cizinců, kteří měli např. 70x hospitalizaci na záchytce nebo kolik milionů stály a stojí nemocnice náklady na jejich ošetřování (z rvaček, nebo zraněních způsobených pod vlivem alkoholu) a dopravní podnik na jízdném a nemluvím o nevymahatelných pokutách za drobné krádeže atd.. Nemám představu jaká bude budoucnost cizinecké policie pod Krajskými ředitelstvími, policisté pouze odchází za poslední 4 roky nepřišel nikdo nový.. Obrázek si udělá každý sám..
p.s. případné chyby neřešte..

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AGT 09:18:24 03. 08. 2011
default.png
PAMIDE [2011-08-03 07:31:32]: :-) přesně vystiženo, fakt sem se pobavil

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 08:51:39 03. 08. 2011
default.png
Cílem má být co nejměnší a nejefektivnější organizace, ne přerostlý líný a neschopný moloch jako teď. Pro jsem pro redukci sboru - ale samozřejmě propouštět tam, kde je to třeba a to se bojím že bude ten kámen úrazu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio