Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Budeme české Sin City?
ilustrační
Foto: internet

(Aktualizace ze dne 9. 8. 2011 dole) Dnešního dne byly Unií Bezpečnostních Sborů a Nezávislým Odborovým svazem Policie ČR vydána prohlášení v nichž policisty informují o chystaných škrtech v rozpočtu Policie ČR. Policisty čeká nejspíše snižování platů a propouštění, které v dějinách současného policejního sboru nemá obdoby.  Policejní prezident a ministr vnitra tvrdí opak.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 07. 08. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:43:34 29. 08. 2011
default.png
HONZAD [2011-08-28 15:01:14]: A tak skončí u policie každý trochu schopnější manager. Nahoře je příliš mnoho rychlokvašek nebo naprostých ničemů, nikdo nemá sám šanci. To už se snad ukázalo v minulosti mnohokrát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 04:42:17 29. 08. 2011
default.png
HONZAD [2011-08-28 15:01:14]: Odkud ty lidi chceš brát? Máme služební zákon a na funkce si může vybírat jenom z mála, co alespoň poznal osobně nebo mu někdo doporučil. Vybrat si svůj tým není díky služebnímu zákonu moc jednoduché. I když kolem a kolem zase ho nepřeceňuji a říkám, že v mnohém s ním nesouhlasím, ale respektuji ho a to je od dob Koláře co říct.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 15:01:14 28. 08. 2011
honzad..jpg

catani, kdyz ja nevim schopnost obklopit se rozumnymi lidmi o ktere je mozne se oprit je zakladnim faktorem ktery z vedouciho, ci managera, dela osobu na svem miste. Pokud je podle tebe Lessy dobrej, tak v cem se to pozna, kdyz lidem kolem nej neduverujes? Pritom prave lidi kolem nej jsou ti, kteri maji za ukol prenaset sefovo rozhodovani dolu do nizsich vrstev.
I kdyby nejaky manager delal rozhodnuti jako samotny panbuh, ale nedokaze si vybrat a postavit schopny a duveryhodny tym lidi, ktery je ma realizovat a uvest do praxe, tak to neni zadny manager s anci na uspech, ale dalsi z rady lidi, kteri e dotsali na post, na ktery nemeli dostatecne organizacni kvality..
jinak dnes na CTK

http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/lessy-ocekava-ze-policii-opusti-az-2000-lidi/680110

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:05:23 28. 08. 2011
default.png
Konečně policejního prezidenta dělá chlap a policista, nemusím s ním se vším souhlasit, ale po delší době mám v něj důvěru, to se však nedá říct o lidech kolem a kolem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:01:19 14. 08. 2011
default.png
CHIP [2011-08-13 22:33:50]: Ty voe ty jsi vůůůl!!!! :D :D :D Já jsem tady málem spadnul ze židle! :D :D
Tak Lot Lorien máme za sebou, akorát nevím přesně, který z těch věštců - policejních prezidentů - byl Galadriel. :D :D Škaredí byli teda všeci, ale oni jenom tlápali blbosti, to ale Galadriel taky.
Světlo (ee kurnik jak se jmenovalo?) Policie od nikoho z nich nedostala - slepá ulička.
Kdo má být Boromir už vůbec nevím.
Společenstvo se rozpadlo v roce 1948, od té doby je to Mordor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:50:40 14. 08. 2011
Andras.jpg
CHIP [2011-08-13 22:33:50]:

Věrni až do hořkého konce. A konec konců, za starého zákona jsme ještě skládali přísahu, ne slibotechnu, jak dnes:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 22:33:50 13. 08. 2011
Chip.jpg
Jen bych doplnil, že Pán Prstenů smrtí Gandalfa v Morii nekončí. Je tam ještě celý příběh v Lot Lorienu, setkání s Galadriel, plavba po velké Anduině a Boromirovo podlehnutí volání jediného prstenu, končící rozpadem společenstva. Jinak s tvým hodnocením stavu policie souhlasím.:-) Jenže stejně tam zůstanu, protože mě to hrozně baví:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:29:44 13. 08. 2011
default.png
Mně celá situace u té mojí bývalé macešské firmy připomíná jeden film. Jmenuje se K-19 The widowmaker. Řadoví námořníci páchají přehršle nevídaných hrdinských činů aby nešel celý SSSR do sraček, sedm s z nich jde na jistou smrt z ozáření protože musejí sloužit na nefunkčním nedokončeném polovraku bez jakýchkoliv ochranných pomůcek, ale společnost o tom nesmí nic vědět, hrdinům postaví pomníky až jejich soudruzi z osádky po pádu bolševismu za 28 let....
Český polda je to samé: nikdo netuší kdo je a jak drží společnost rypákem nad vodou, kopou do něj, berou mu peníze, dehonestují ho, celý národ ho má za škodnou...
Nezbývá než připomenout konec prvního dílu Pána prstenů a Gandalfovo zvolání: utíkejte hlupáci, na co ještě čekáte!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:57:13 12. 08. 2011
default.png
DRTIMOL [2011-08-09 17:54:29]: Kolego kam se to chceš zařadit? Do jakého stáda? Kde je slušná výsluha? Neujel ti poněkud vlak?
Slušná výsluha byla ještě v roce 2007 ze slušných platů v roce 2006, ale dneska už to nic takového nebude! Čekáš poněkud pozdě a poněkud blbě.
Jo a nikdo to takhle nechtěl. Každému je to totiž spíš si myslím úplně jedno, jestli nějaký blbec přestane magořit nebo ne. Dělej si třeba kulové si ti nad tebou myslí.

Jen se teďkom moc nevrtej v tom, jak jsi ve jménu služby vlasti komu z blízkých uškodil. Raději si sháněj fleka v céčku a nespolíhej na výsluhu! Minulý rok ji zdanili, příště na ni navalí nějakou spešl daň... raději bych s ní dopředu (jakožto do budoucna) osobně nepočítal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 23:38:32 11. 08. 2011
default.png
Krásný nápad!!

Dejme starší lidi do vězení a zločince do domovů důchodců!

Následkem toho:
by naši senioři měli denně přístup ke sprše, volný čas, procházky, léky, pravidelné zdravotní a stomatologické kontroly.
Měli by nárok na kolečková křesla atd.
Dostávali by peníze, místo aby za ubytování platili.
Navíc by měli nárok na trvalý kamerový dohled, v případě pomoci by se jim tedy dostalo okamžité pomoci.
Jejich postele by byly dvakrát týdně převlékány, jejich prádlo a oblečení by jim bylo pravidelně práno a žehleno.
Každých 20 minut by měli návštěvu dozorce a jídlo by dostávali až na pokoj.
Měli by zvláštní místnost, ve které by přijímali návštěvy své rodiny.
Měli by přístup do knihovny, tělocvičny, k fyzické i psychické terapii a také do bazénu a dokonce právo na další bezplatné vzdělávání.
Na žádost by byly legálně bezplatně k dispozici pyžama, boty, pantofle a další pomůcky.
Soukromé pokoje pro všechny s vlastní venkovní plochou obklopené velkorysou zahradou.
Každý senior by měl právo na vlastní počítač, televizi, rádio a neomezené telefonování.
Existovala by ředitelská rada, která by vyslechla a řešila stížnosti, dohled by musel dodržovat kodex chování!


Zločinci by dostávali většinou studené, v lepším případě vlažné jídlo, byli by osmělí a bez dohledu.
Světla by se vypínala ve 20 hodin, měli by nárok na jednu koupel týdně (pokud vůbec!). Žili by v malém pokojíku a platili za to 2000 € měsíčně, bez naděje se z toho dostat živí!

A konečně by byla spravedlnost pro všechny!


Jestli ti tenhle nápad není proti mysli, pošli ho dál, ať se s ním seznámí co nejvíce lidí. Následující nápad pochází z Německa, ale naše reálie se zase tolik neliší

Co vy na to?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio