Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok strážníků proti romům. (hlavně pro Denvera)

Nechci "zasírat" vlákno, kde se řeší inspekce,takže jsem založil toto a navazuje to na Denverův příspěvěk: JOHN158 [2011-08-09 11:30:13]: A řekni Johne,kdyby jste se TOLIK,TOLIK,TOLIK MOC,nebránili tomu,aby se vaše zákroky nahrávali na kamery(A VEDENÍ TOMU TAKÉ STRAŠNĚ MOC BRÁNÍ) a nedocházelo k DOMLOUVÁNÍ SE NA VÝPOVĚDÍCH,TAK STALO BY se todle? REPLY:DENVER:48946-1:2011-08-09 13:09:27: Denvere, copak nám povíš na todle video? Přijde Ti chování romů v pořádku? A kdopak má problém s kamerou? http://www.youtube.com/watch?v=eMPu_mK58Vo Netuším, kde furt bereš ten svůj nesmysl o tom že policie se brání natáčení svých zákroků. Já osobně jsem protitomu aby se natáčeli, protože v tom vidím pouze šikanu policistů či strážníků, ale z videa a jejich víc je patrné komu to hlavně vadí a policie to není! Jinak co se týče samotného zákroku, zde se ukazuje kam až dochází dnešní "humanita" Denverovců. Místo profi zákroku vidím anarchii, cigoši si choděj mezi strážníky - řvou na všechny strany, urážejí a strážnicí prakticky bez reakce. Přitom by si zasloužili několik ran obuškem a flastr jenže kdyby se tak stalo tak všichni víme jak by to dopadlo...
JAMESCLC :: Datum založení: 11. 08. 2011 :: celkem 231 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 11:10:51 17. 08. 2011
john158.jpg
for Salonní humanista Však víte kdo to je..:)

si napsal toto :JINAK I JÁ TŘEBA HODNĚ ODSUZUJU NĚKOHO,KDO OKRADE TŘEBA STARÉHO ČLOVĚKA,TAKŽE ONO JE NUTNÉ ROZLIŠIT.
Já jsem napsal něco o ukradeném řetízku, který se podařilo vrátit majitelce ( staré paní ) a ty hnedka na mně s Inspekcí, s obhahováním a vo tom, že jsem krutý.. nikde jsem nenapsal že jsem porušil zákon, a ty už mně dopředu odsuzuješ.. takový jsi ty, prostě nemáš rád bílé lidi.. Jsi xenofobní rasista...a navíc i anarchista..protože nemáš rád pořádek a zastáváš se zločinců za každou cenu.. a Toho Srnskýho si do huby neber.. protože když ti docházejí argumenty tak se uchyluješ jako správný zmrd ke křivárnám a to je to od tebe zbabělost..sem tajně doufal že máš navíc..
vytáhni si hlavu z (_!_)


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 10:43:04 17. 08. 2011
default.png
DENVER [2011-08-17 08:40:14]:

Mno tak jsem rád, že si konečně aspoň řekl, že Ti jejich chování nepřijde normální, docela pokrok. Jinak nevím, ale nepamatuji se že by zde někdo někdy řekl že 100% policistů je "dobrých" ?

Denvere, samozřejmě každý zloděj není stejný, pokud je to slušný člověk, který se dostal do špatné finanční situace a do až tak kritické, že musí krást jídlo je to smutné, ale zloděj to prostě bude. Pokud si vezmu něco co mi nepatří, jsem prostě zloděj. Další stránka věci může být proč to kradu, co kradu a jak to kradu? Ale pokud bude slušný člověk donucen krást v Tescu jídlo, nikdy nebude řvát na ostatní, že je zabije ani jim sprostě nadávat ani je fyzicky napadat!

Např. jak zde psal Carl, když přijel do Penny ke krádeži. To rozhodně případ slušných lidí nebyl. Další problém je že si u nás zde plno lidí navyklo se skrývat za nemoci, chudobu apod. a přitom si vozí zadek v Mercedesu nebo BMW. A ano, tím trpí nejvíce slušný člověk který se dostane do opravdové finanční krize.

No Denvere, dneska je asi úplněk! Další věc na které se shodneme, též odsuzuji člověka, který okrade staršího člověka, tento jev se v současnosti hodně rozšiřuje a tyhle "hrdiny", kterým je 15-30let a okradou člověka kterému je 50-80let bych opět lechtal tyčí po žebrech.

PS: http://www.youtube.com/watch?v=tb6DXOq0k0g&feature=related

Zde bych opět lechtal tyči!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 08:40:14 17. 08. 2011 blokovaný
default.png
JAMESCLC [2011-08-16 20:53:08]: Nepříjde mi to normální a já jsem nikdy neprohlásil,že je 100% Romů dokonalých,to dokážu uznat,ale někteří nechtějí uznat,že ani všichni policisté nejsou dobří.Přečti si diskuzi pod článkem o IMV,KDE JEDEN POLICISTA,KTERÉHO SI DOST VÁŽÍM HODNOTÍ CHOVÁNÍ JINÝCH POLICISTŮ K VIETNAMCI(NÉ TO BRNO).

Jinak co se týče toho,jestli obhajuju zloděje,tak asi tak,nepovažoval bych třeba toho chudáka o kterém jsem psal(ten co má ten invalidní důchod a když z něj zaplatí nájem a léky,tak nemá na jídlo) za zloděje,POKUD BY Z HLADU UKRADL TŘEBA CHLEBA A SÝR.KLIDNĚ TI DAM JEHO JMÉNO A ADRESU,ABY JSI SE PŘESVĚDČIL,ŽE NELŽU JAK DOPADL ČLOVĚK,KTERÝ CELÝ ŽIVOT POCTIVĚ PRACOVAL.JINAK I JÁ TŘEBA HODNĚ ODSUZUJU NĚKOHO,KDO OKRADE TŘEBA STARÉHO ČLOVĚKA,TAKŽE ONO JE NUTNÉ ROZLIŠIT.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 20:53:08 16. 08. 2011
default.png
DENVER [2011-08-16 18:28:41]:

Denvere, neušlo Ti jak se jmenuje tohle vlákno? A co se zde mělo řešit? Rozhodně žádný ČSSZ, koncentráky apod. samozřejmě jsou to složitá témata a můžeme o nich diskutovat. Ale proč o tom píšeš v téměř každém svém příspěvku, když to nijak nesouvisí s tématem? No ale odpovím Ti, takže, já nevím kde si vzal ten svůj blábol že někdo tvrdí že se v ČR mají všichni dobře? Já znám také lidi, kteří jsou natom opravdu špatně a musí tvrdě pracovat aby se uživili. To tady přece vůbec nikdy nikdo nepopřel, situace v ČR opravdu jednoduchá není.

Potřebu někoho lochtat po žebrech mám, pokud se člověk chová jako dobytek (viz. cikáni na videu), mezi námi víš o tom že jsi rasista? Píšeš že máš rád romy atd. z toho všeho plyne že rom může dělat bordel, ale Tobě to nevadí, protože ho máš rád, ovšem kdybych já dělal bordel tak bys chtěl aby mě někdo polochtal tyčí po žebrech, že?

Díky že sis o mě udělal obrázek, jen bych trochu opravil to co si napsal ohledně mého názoru na pana Srnského, z prvních dostupných informaci, které k případu byli jsem řekl že pokud dotyčný Vietnamec byl pod vlivem drog a neuposlechl výzev policistů, místo toho kladl aktivní odpor bylo zcela na místě použít donucovací prostředky. Jelikož se choval velice agresivně, dostal dávku tvrdších donucovacích prostředků a zemřel. Výsledek je že zavřeme policisty, kteří plnili svoje povinnosti a budeme oplakávat člověka, který terorizoval své sousedy, byl drogovým dealerem, útočil na veřejného činitele a páchal trestnou činnost. Ano, z těchto informaci mi jeho smrt nevadí, naopak jsem rád, že je o jednoho míň. Ovšem pokud si situaci sledoval, ukázalo se jak media opět celou kauzu převrátili na ruby a dodali naprosto nepřesné informace. Víc k tomu psát nebudu, brzo by měl Lukáš Heinz vydat samostatný článek, kde bude jistě hodně prostoru se s celou kauzou seznámit a už s opravdovými fakty, které člověka vyděsí víc než původní nepřesné informace.

Jinak ta Tvoje věta o 40kg ukopaném člověku, víš ono je jedno jestli vážíš 150kg nebo 40kg, každý člověk v ČR je povinen dodržovat zákony, když se někdo rozhodne je porušovat je zcela na místě trest.

Jinak Denvere, Tvoje "argumenty" na Carla mě opravdu pobavili. Nejvíc když si mu sem hodil jen ten odkaz na koncentrační tábory. Další Tvoje hláška "DĚLÁŠ CÍLENOU KAMPAŇ PROTI ROMŮM" :D Já se asi smíchy počůrám:D

Ještě se vrátím k původnímu tématu tohodle vlákna, jsi ty schopen uznat, že se cikáni na videu chovají jako dobytkové co zaslouží lekci slušného chování? A přijde Ti normální, že na Carla, který sotva vstoupí do dveří cikán už řve že ho zabije? Takové lidi si podle Tebe zaslouží pomoc, lítost apod.?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 18:31:18 16. 08. 2011
Andras.jpg
DENVER [2011-08-16 18:28:41]:

Pleteš se. Nenávidí tě nikdo. Pohrdá tebou každý. A to za tvou tupost, neschopnost argumentovat věcně a reagovat na věcné příspěvky ostatních, za to, že se zastáváš zlodějů, vrahů, ničemů a štátskriplů, a však ty víš, huso jedna hloupá:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:28:41 16. 08. 2011 blokovaný
default.png
CARL-PHILIP-2 [2011-08-16 18:04:18]: Neni Carle Philipe,hodně Romů se tady stalo za třeba 20 let obětí policejního násilí,hodně z nich to i nepřežilo,ale tydle věci ty nechceš slyšet.Já vím,že mi hodně policistů SILNĚ NENÁVIDÍ,protože mluvím o nepříjemných věcech,ale bohužel ty věci jsou a to víc si VÁŽÍM těch policistů,kteří jsou dobrý a hodný lidi a to i když se je naši politici doslova štvou proti některým lidem a zatajují policistům hodně věcí(třeba ty obrovské problémy v sociální oblasti).Sytý hladovému nevěří a zlo a krutost je jen jedna.Politici mají nehorázné platy,příspěvky na vše,hodně věcí zadarmo a k tomu NAKRADENÉ VELKÉ PENÍZE z třeba nevýhodných státních zakázek.A když Rom ukradne zk.rvenej rohlík tak je zle,ale to ty nepochopíš.Nemá smysl tady diskutovat.JEN ŘIKAM,MNE NIKDO NEOBLBNE S TÍM KOLIK JSOU DÁVKY V NOUZI ATD.KDYŽ CHCI ROMY A JINÉ LIDI OBHAJOVAT,TAK JSEM SI MUSEL VŠE ZJISTIT,ABYCH MĚL DOBRÉ ARGUMENTY.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARL-PHILIP-2 18:04:18 16. 08. 2011
Carl-Philip-2.jpg
DENVER [2011-08-16 17:49:52]: A co tímto chceš říct? To je uplně na jiné téma.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:49:52 16. 08. 2011 blokovaný
default.png
http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2011/02/23/koncentraky-pro-cikany-ceska-ostu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARL-PHILIP-2 16:12:37 16. 08. 2011
Carl-Philip-2.jpg
DENVER [2011-08-16 16:04:21]: Protože jsem četník a cikán a vím jak to chodí v romské společnosti. A rozhodně se nejedná o jeden prohřešek.
Naše názory se prostě nikdy neshodnou.
V jednom Ti ale dávám za pravdu. Romáci určitě hůř shánějí práci. O tom žádná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:04:21 16. 08. 2011 blokovaný
default.png
CARL-PHILIP-2 [2011-08-16 15:51:25]: Ach jo,tak proč aspoň jednou nebereš trochu moje argumenty?Několikrát jsem se tady zmínil o OBROVSKÉ NEZAMĚSTNANOSTI V ČR,O TOM,ŽE X ZAMĚSTNAVATELŮ ROMY NECHCE,několikrát jsem tady psal o tom,že hodně lidí(neřikam,že jen Romů),nemá ani na jídlo a ty tady píšeš furt jen to špatné o Romech(že třeba nějaký Rom něco náhodou provede).Já už jsem tě i slušně prosil,aby jsi to zvážil,že tím ještě víc vyvoláš nenávist proti Romům.Ono už je divné i to,že kdybys byl Rom,tak se mi tady nezastaneš jedním jediným slovem,když mi tady ostatní SPROSTĚ URÁŽEJÍ a to jenom proto,že mam rád Romy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio