Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok strážníků proti romům. (hlavně pro Denvera)

Nechci "zasírat" vlákno, kde se řeší inspekce,takže jsem založil toto a navazuje to na Denverův příspěvěk: JOHN158 [2011-08-09 11:30:13]: A řekni Johne,kdyby jste se TOLIK,TOLIK,TOLIK MOC,nebránili tomu,aby se vaše zákroky nahrávali na kamery(A VEDENÍ TOMU TAKÉ STRAŠNĚ MOC BRÁNÍ) a nedocházelo k DOMLOUVÁNÍ SE NA VÝPOVĚDÍCH,TAK STALO BY se todle? REPLY:DENVER:48946-1:2011-08-09 13:09:27: Denvere, copak nám povíš na todle video? Přijde Ti chování romů v pořádku? A kdopak má problém s kamerou? http://www.youtube.com/watch?v=eMPu_mK58Vo Netuším, kde furt bereš ten svůj nesmysl o tom že policie se brání natáčení svých zákroků. Já osobně jsem protitomu aby se natáčeli, protože v tom vidím pouze šikanu policistů či strážníků, ale z videa a jejich víc je patrné komu to hlavně vadí a policie to není! Jinak co se týče samotného zákroku, zde se ukazuje kam až dochází dnešní "humanita" Denverovců. Místo profi zákroku vidím anarchii, cigoši si choděj mezi strážníky - řvou na všechny strany, urážejí a strážnicí prakticky bez reakce. Přitom by si zasloužili několik ran obuškem a flastr jenže kdyby se tak stalo tak všichni víme jak by to dopadlo...
JAMESCLC :: Datum založení: 11. 08. 2011 :: celkem 231 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MANGUSTA 22:50:03 14. 08. 2011
default.png
john158: doufám že zlámaný prsty má onen zmrd a né ty. A ještě víc doufám že mu prsty byly zlomeny jako pomsta,až po vyřešení celé věci. Stejně jako to dělám já :-)
Denvere, založ v archivu novou složku s mým jménem.
Ježíš že na to hovado vůbec reagujete. Na každým jiným fóru by dostal banán a byl by klid.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 21:45:39 14. 08. 2011
john158.jpg
for Dever, archivuj si co chceš, nedělám nic špatného pro tuto společnost.. to ty jo.. měl bys si svoje názory přehodnotit..protože zase ty lezeš parazitům do zadku.. a vydáváš to za ctnost..
PS Moje otázka zněla takto :
Kolik neromům a nenarkomanům tedy obyčejným slušným lidem pomohl ty ??? jestli nemáš fantazii si něco vylhat, nevadí..nečekám že bys pomáhal slušnejm lidem, kteří se o tuto zemi zasluhují více než mnou zmiňovaná parazitická zvěř.. tak jak to veřejně prezentuješ..to si zase archivuji já, jsi totiž blb unikát..

Včera jeden z tvých kámošů čorkařů strhl 70li leté paní z krku zlatej řetízek.. představ si že mi podařilo ten řetízek vrátit majitelce, za cenou dvou zlámaných prstů..Co ty na to ? Zaarchivuj si to taky..:):):)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 21:43:39 14. 08. 2011
Andras.jpg
pro člověka, kterým všichni logicky pohrdají:

V hale jsou kovy, které strážníci zabavili Romům, kteří je odcizili. Krádež kovů je vůbec jejich oblíbeným způsobem „přivýdělku" k sociálním dávkám. „Co je z kovu, tak zmizí. Dekly z kanálu, koleje z tratí, okapy, kabely," říká Novotný. „Na jednom úseku tratě je tady ve výluce, protože ukradli kus koleje. Tohle ale nelze kvalifikovat jenom jako krádež. Podle mě je to obecné ohrožení a snažím se prosadit, aby to tak bylo bráno. Vlak může vykolejit a můžou být oběti na životech," dodává Doubrava.

„Pak je tady spousta Cikánů, kteří se asimilovali a kteří sem přišli po válce za pracovními příležitostmi. To je parta, se kterou problémy nejsou. Jsou slušní, mají i svoje baráky, jsou to naši kamarádi a na ty neslušné Cikány mají stejné názory jako my. No a pak tady jsou ty dvě party, které přišly právě v těch osmdesátých a devadesátých letech a s nimi je to v pytli. Ty kradou, loupí, to je tragedie. A bohužel trestná činnost v těchto komunitách začíná narůstat, jak dorůstají do dospělosti děti z těchto skupin," říká policista Novotný, který dodává, že u městské policie pracuje 13 Romů.

„My nejsme rasistický národ. Nemáme takový problém s Vietnamci, Číňany," říká senátor Doubrava. Což podtrhl i tím, že nás po poledni vzal na oběd do místní čínské restaurace, kde se přátelsky přivítal s čínskou majitelkou.

Nejvíce problémů se začíná kupit v oblastech Neštěmice a Mojžíř. „Tady napadají spoluobčany, kteří jezdí do práce, ti se to pak kvůli obavy ze msty bojí hlásit. A teď se neví co s tím. Kdo to vyřeší, dostane Nobelovu cenu. Jsme tím postiženi všichni. Každý zná minimálně případ ze svého nejbližšího okolí," říká Novotný. Kolem stolu pak strážníci, senátor i jeho asistentka vypravují jak Romové okradli či napadli je nebo někoho v jejich okolí.

Novotný varuje před tím, že když se problém neřeší, tak zákonitě vzrůstají rasistické nálady ve společnosti a odnesou tak pak i ti Romové, kteří problémy nedělají. Stát podle něho neřešením problému rasismus přímo pěstuje. Také říká, že problém jsou sociální dávky. „Já znám Cikána a ten říká: ´já pracuju a vydělám míň než ty Cikáni, kteří nepracujou´. Dokud se bude více vyplácet nepracovat než pracovat, tak se nic nevyřeší," říká Novotný.

„Mluvila jsem s malým Cikánem ve škole a ptám se ho, co chce jít dělat. On na to. ´Já pracovat nepůjdu. Budu brát dávky jako táta. Ten dostává 46 tisíc. Takovej plat bych nikde nedostal´," doplnila asistentka senátora Rybárová.

Dodal ale i otřesnější historku: „Slyšel jsem cikánského výrostka, jak říká svému kamarádovi: ´Člověče, mě už nebaví šukat tu mámu, to já bych si radši zašukal se ségrou, ale tu šuká táta a ten by mi dal přes držku´.

„Když tady Cikán někoho pobodá, dostane rok. Já, když mu dám přes držku, dostanu tři roky. Je to rasismus naruby. Ať si sem zkusí pan Kocáb a další ochránci lidských práv jít bydlet. Já jim svůj byt rád prodám. Já když jsem chodil do školy, bydlely tady čtyři cikánský rodiny a to byli super lidi, ale co sem přestěhovali teď, to je normální zvěř. Byl jsem se podívat v jednom bytě. Záchod plný hoven. V koupelně vana plná sr*ček, hrůza. Když Cikánovi řeknete, aby v noci nevyřvával, tak řekne: to je diskriminace!" říká starší muž.

Dále vypráví, že Romové tam přes den spí, ale třeba v noci ve dvě se seberou a jedou taxíkem koupit drahý alkohol na benzínku a koupí tam i jídlo, které je taky drahé. Hovoří o přivýdělku Romů: „Sem přijede audinou Němec a vybírá si tu nejčernější, nejšpinavější, nejsmradlavější Cikánku. Mají nejraději nemyté št*tky."

Romové zde úplně vybydleli domy rekonstruované za deset milionů korun a co se dalo ukrást, bylo ukradeno. Starousedlíci zde chtěli mít zeď, aby byli chráněni proti hluku a nemuseli se dívat na nepořádek u Romů.

Prohlížíme si ulici a kolem jde houf romských dětí a začíná se shromažďovat kolem senátorova auta. „Necháš to zrcátko! Padej od toho auta pryč," křičí na třináctiletého Roma senátor.

„Na Cikány platí jen tvrdá ruka. Taky pomohlo, že jsme jim dali peníze na opravu baráků a co si sami opraví, to si pak nezničí. Oni mají svůj styl života. To nezmění, ale je nutné je přimět, aby dodržovali základní pravidla. Nebudete uklízet? Budete tu mít bordel? Budete rozkrádat a vybydlovat baráky? Nebudete posílat děti do škol? OK. Tak potom nedostanete dávky. No a to si moc dobře rozmyslí. Jakmile je ale necháte chvíli bez dozoru, měsíc byste se jim nevěnoval, bude tu bordel nanovo. Jsou jak malé děti a nesmíte je pustit z dohledu," říká Schwarz. Ten se pochlubil, že z Ústeckého kraje mají v Mostě nejmenší kriminalitu.

Zatímco se s Schwarzem bavíme, chodí kolem řada Romů a zdraví se s ním. Řadu zná jménem. Je vidět, že se v terénu vyzná. Romové tu mají i vlastní ostrahu. Řada věcí se řeší neformálně přes romské předáky, romské vajdy. Když je někdo trestně stíhán, tak je lepší než poslat policejní hlídku, poprosit vajdu, a Romové vydají zločince sami, aby neměli problémy.

„Roztočila se spirála, že čím víc Cikáni devastovali domy, tím více sídliště opouštěli bílí a tím více zase přicházeli další Cikáni," vysvětluje Ryba.

„Bohužel stále platí, že většina Cikánů považuje práci za nejhorší možný způsob obživy. Dokud jim bude stát dávat dávky, bude zavírat oči před jejich kriminalitou, nebude všem měřit stejným metrem a jejich kriminalitu bude omlouvat a nezaručí bezpečnost slušným lidem, napětí bude stále eskalovat a pouliční bitky z Janova či Anglie se mohou rozhořet ve všech těchto lokalitách. My jako Severočeši.cz se nechceme dívat na to, jak nám ničí náš kraj a bez ohledu na plané kecy o lidských právech a toleranci s tím budeme něco dělat. Než bude pozdě," loučí se s námi senátor Doubrava.

celý článek na:
www.parlamentnilisty.cz/zpravy/205382.aspx

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:39:21 14. 08. 2011 blokovaný
default.png
CARL-PHILIP-2 [2011-08-14 19:42:37]: No občas se to tak snažím brát....Byl bys překvapenej,vím toho dost,ale to je jedno.Taky na sebe dávej pozor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARL-PHILIP-2 19:42:37 14. 08. 2011
Carl-Philip-2.jpg
Ahoj Denvere, koukám že Ti nechybí sarkazmus a ironický humor. To jsem rád že to bereš takhle sportovně a kulturně. Máš pravdu že kdyby jsi mě to vysvětlil tak bych byl dosti překvapenej. I když já jsem překvapenej vždycky když si čtu Tvé příspěvky vůči mé osobě :).
Tak se měj fajn a dávej na sebe pozor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:54:57 14. 08. 2011
Andras.jpg
green_horn:

Jen ať se zvyšuje co chce, nábojů do své 58 mám dost, a v záloze pár dalších kvérů:-) Pro případ, že to bude nezbytně nutné....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu GREEN_HORN 13:37:08 14. 08. 2011
green_Horn.jpg
DENVER [2011-08-13 23:55:26]:
Toto je zem romů, stejně jako ostatních?!? ..panebože a od kdy!?!?

denver napsal: "Chci aby tady bylo co nejvíc kultur a chci,aby se Romům zvýšila porodnost a ať se z toho lidi třeba po.erou!" .. no to víš, že jo..a dopadne to u nás jako v Británií...

Jdu si naleštit tonfu, čest.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 04:41:20 14. 08. 2011 blokovaný
default.png
JOHN158 [2011-08-13 23:25:03]: Víš Johne,ono když si člověk vzpomene na tvá slova o tom co děláš Albáncům,Nigerijcům a Cikánům(MAM TO ARCHIVOVANÉ) a pak si přečte todle,tak těžko uvěří tomu,že neni u policie v Brně rasismus.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/131287-elitni-policiste-soutezili-v-tvrdosti-zasa...

Můžeš mi tady urážet,napadat,ale lidi už si udělaj obrázek sami.

jameslc:proč se snašíš tady policistům takle zavděčit a lezeš jim tady takle do .....?To nemáš vlastní hlavu?Já vím,že jsou u policie i hodný lidi a MOC SI JICH VÁŽÍM,nechci řešit kolik jich tam je,ale jsou tam a bylo by nečestné to nepřiznat.Tebe ale nepochopím.Věř,že mi neni příjemný to plivání tady na mne,jsem taky jen člověk,ale lepší než to,co děláš ty.



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:55:26 13. 08. 2011 blokovaný
default.png
Oprava:Lidi,který nemaj rádi Romy,ty ať se z toho třeba po.rou.Toto je zem Romů stejně jako ostatních a i oni tu maj PRÁVO NA ŽIVOT JOHNE.A jinak co mi nezajímá?Ukaš mi jediného policistu,který byl obviněn(tím myslím jako doslova,ty víš jak to myslím,50% platu atd.)jenom proto,že si na něj někdo NEPRÁVEM STĚŽOVAL.A jestli se tak někdy stalo,tak mu to nepřeju,ALE CO S TÍM MAM DĚLAT?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:35:07 13. 08. 2011 blokovaný
default.png
REPLY:JOHN158:49058-1:2011-08-13 23:25:03 Za jakej národ,co je to zase za řeči?Hodně Čechů jsou pěkný z.rdi(neřikam všichni,to rozhodně ne).Chci aby tady bylo co nejvíc kultur a chci,aby se Romům zvýšila porodnost a ať se z toho lidi třeba po.erou!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio