Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok strážníků proti romům. (hlavně pro Denvera)

Nechci "zasírat" vlákno, kde se řeší inspekce,takže jsem založil toto a navazuje to na Denverův příspěvěk: JOHN158 [2011-08-09 11:30:13]: A řekni Johne,kdyby jste se TOLIK,TOLIK,TOLIK MOC,nebránili tomu,aby se vaše zákroky nahrávali na kamery(A VEDENÍ TOMU TAKÉ STRAŠNĚ MOC BRÁNÍ) a nedocházelo k DOMLOUVÁNÍ SE NA VÝPOVĚDÍCH,TAK STALO BY se todle? REPLY:DENVER:48946-1:2011-08-09 13:09:27: Denvere, copak nám povíš na todle video? Přijde Ti chování romů v pořádku? A kdopak má problém s kamerou? http://www.youtube.com/watch?v=eMPu_mK58Vo Netuším, kde furt bereš ten svůj nesmysl o tom že policie se brání natáčení svých zákroků. Já osobně jsem protitomu aby se natáčeli, protože v tom vidím pouze šikanu policistů či strážníků, ale z videa a jejich víc je patrné komu to hlavně vadí a policie to není! Jinak co se týče samotného zákroku, zde se ukazuje kam až dochází dnešní "humanita" Denverovců. Místo profi zákroku vidím anarchii, cigoši si choděj mezi strážníky - řvou na všechny strany, urážejí a strážnicí prakticky bez reakce. Přitom by si zasloužili několik ran obuškem a flastr jenže kdyby se tak stalo tak všichni víme jak by to dopadlo...
JAMESCLC :: Datum založení: 11. 08. 2011 :: celkem 231 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 15:09:28 16. 08. 2011 blokovaný
default.png
JAMESCLC [2011-08-16 12:14:12]: Víš co,zjisti kolik jsou dávky v hmotné nouzi.Znam třeba chlapa,kterej má 10 korun na den,protože má částečnej invalidní důchod,nikde ho nechtěj zaměstnat a když zaplatí nájem,tak nená pomalu ani na chleba.NENI TO ROM A PŘEDTÍM DŘEL CELEJ ŽIVOT JAK KŮŇ,TO JEN PRO TVOU INFORMACI A JSOU I HORŠÍ PŘÍPADY V ČR,TAKŽE NEČTI TADY ŘEČI POLICISTŮ O TOM,ŽE SE MAJÍ V ČR VŠICHNI DOBŘE A NIKDO NEMUSÍ Z HLADU KRÁST A JDI MEZI NORMÁLNÍ CHUDÝ LIDI.Už jsem ti tady i vysvětloval,že třeba rodina s dítětem taky nemá často na nic nárok,protože bydlej třeba v podnájmu a díky tomu nemaj trvalé bydliště a jak ho nemáš tak ti ČSSZ(sociálka) nasere a jsi OKAMŽITĚ NA ULICI.Jestli máš potřebu někoho lochtat po žebrech železnou tyčí,tak se jdi léčit sám.Něco ti řeknu,kdy jsem si o tobě udělal obrázek,KDYŽ JSI ŘEKL,ŽE BY SRNSKÉHO A SPOL PUSTIL,I KDYBY TO UDĚLAL(UKOPAL K SMRTI 40 KILOVÉHO ČLOVĚKA).Tím předčíš i některé sem píšící policisty,protože někteří z nich tady řeší jestli to udělal nebo ne,ale pár z nich tady aspoň řeklo,ŽE KDYBY TO OPRAVDU UDĚLAL,TAK MÁ BEJT TRESTANEJ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARL-PHILIP-2 15:05:42 16. 08. 2011
Carl-Philip-2.jpg
JAMESCLC [2011-08-16 12:14:12]: Já myslím že zrovna ty se nikomu omlouvat nemusíš.

Pro Denvera: dneska jsem si na Tebe ve službě vzpoměl. Přijeli jsme do Penny ke krádeži. Rodinka romáků, 3 dospělí, 4 děti. Nakradli drahý salámy, sýry, chlast, baterie a mnoho dalšího. Olašský romky nosí dlouhý, vzdušný sukně, takže místečka na zboží bylo opravdu dost.Podotýkám že do krádeže byli zapojené děti, tedy hl. děti. A tito romáci opravdu finanční nouzí netrpí. Přijeli si pěkně v mercedéézu.
Ochranka je chytla a protože dělali bugr a napadli pokladní, vedoucí zavolala pč. Hned ve dveřích jsem se dozvěděl že mě zabijou. Aniž bych jim cokoliv řekl, udál nebo se na ně špatně podíval. Jenom pro to že viděli cikána v uniformě.
Takové lidi ty podporuješ. Byl to podobný případ jaký je na tomhle videu co sem dal Jamesclc. Oni nikomu nic nedělají, oni jsou chudáci kterým každý ubližuje. A i když proti nim jsou důkazy tak o to víc řvou a dělají bordel.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 12:14:12 16. 08. 2011
default.png
První bych se chtěl omluvit diskutujícím v tomto vláknu, asi jsem tak trochu Denvera vyprovokoval, když jsem shlédl poprvé video kde strážnici byli opět pod útokem cikánu, byl jsem naštvanej a nejradši bych je sám železnou týčí polochtal na žebrech. Říkal jsem si tady musí i takovej... no Denver říct jo chlapi todle jsou dobytkové, zaslouží si dostat přes hubu. Jenže, samozřejmě Denver na to reagoval jako... Denver se slovy "nebudu to komentovat" a otočil diskuzi zase k dávkám, kdo nemá na rohlíky,... a jak on to všechno zná a ví. Měl jsem asi opravdu slabou chvilku že jsem věřil, že má alespoň trochu lidské důstojnosti.

For Denver:
jameslc:proč se snašíš tady policistům takle zavděčit a lezeš jim tady takle do .....?To nemáš vlastní hlavu?Já vím,že jsou u policie i hodný lidi a MOC SI JICH VÁŽÍM,nechci řešit kolik jich tam je,ale jsou tam a bylo by nečestné to nepřiznat.Tebe ale nepochopím.Věř,že mi neni příjemný to plivání tady na mne,jsem taky jen člověk,ale lepší než to,co děláš ty.

Tak, todle mě upřímně pobavilo, jelikož jsem odsoudil chování cikánů na videu(udělal by to každý slušný člověk jakékoliv barvy pleti, národnosti,apod.) tak lezu někomu do zadku:D Jo máš pravdu, bylo by lepší začít psát o tom jak ten pupkatej cikán nemá na rohlík a jak malé dostává dávky:D Mno Denvere, ale ty si nic jiného než plivnutí do obličeje a pohrdání nezasloužíš, si ostuda lidské civilizace. Píšeš, že nemáš rád když se někdo vyžívá v mlácení lidí, urážení apod. přitom sám tyhle lidi podporuješ a obhajuješ je. Jsi úplně stejnej jako ten cikán na videu, jen kecáš a urážíš slušné lidi. Udělej už jednou něco pro sebe i ostatní a jdi se léčit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EDAKEMLINK 18:09:49 15. 08. 2011
default.png
Zdravím všechny normální slušný poldy. Nikdy jsem do podobných rozepří zde na fóru nezasahoval. Myslím, že Denver je obyčejný provokatér, který o policejní práci neví nic. Pokud ho někdo zde na fóru vyprovokuje, tak se Denver neudrží, neovládne své nízké pudy a projeví se ve své pravé podstatě, která napovídá, že tento člověk nepatří mezi poldy ani mezi ostatní zde na fóru a s poldy nemá pocit sounáležitosti. Jeho příspěvky zasévají rozpory mezi lidi, kteří jsou s ním doposud ochotni diskutovat. Osobně si myslím, že by normální polda, který slouží či sloužil na ulici by se s tímto člověkem neměl bavit, měl by si ho nevšímat jako by byl nic. To bude pro něj nejlepší i pro další slušnou úroveň na fóru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARL-PHILIP-2 16:20:28 15. 08. 2011
Carl-Philip-2.jpg
REPLY:DENVER:
"Mne je jedno jak mi nazveš,ale jedna věc mi u tebe i u ostatních zaráží.KOLIK JE VÁM LET?POCHOPÍM TŘEBU TU NENÁVIST K NARKOMANŮM ATD.KDYBY JSTE BYLI 70 LETÝ STRARÝ ZAHOŘKLÝ DĚTCI,ale když todle slyší člověk od mladejch kluků,který maj bejt v poho,vysmatý atd.tak je to docela zarážející."

Tak já mám bejt vysmátej že se tahám s pochcanejma, posranejma, sjetejma fetkama, který při každý příležitosti koukaj jak člověka okrást nebo ho zmrzačit. A mám jako předvádět že jsem v poho jo? Jenom proto že jsou ty fetáci mladý kluci nebo holky, to je jedno. Denvere prosím tě přemejšlej trochu nežli něco napíšeš, protože tohle už nemá obdoby.

Kdyby jsme se my četníci řídili tvýma radama tak polovina z nás má žloutenku, a druhá polovina dává hrobníkovy dobrou noc.

Já osobně na sebe taky nenechám šáhnout, nejsem fackovací panák ani výzkumný ústav na infekce.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:46:50 15. 08. 2011
Andras.jpg
DENVER [2011-08-15 14:30:51]:

Právě že udělal. Skoro každým tvým příspěvkem tady.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:30:51 15. 08. 2011 blokovaný
default.png
ANDRAS [2011-08-15 13:18:42]: Tak třeba budeš mít jednou příležitost mi tu ruku zlomit,přeci si denver,který nenávidí policejní násilí,fašismus,neonacismus a vadí mu chování k státu k sociálně nejslabším lidem(tím mimochodem odpovídam Johnovi,třeba rohlík koupím jak Romovi,tak neromovi v nouzi,nemam s tím problém,nemam pocit,že jsem sobec)nic jinýho nezaslouží....Mne je jedno,kdo mnou pohrdá,neudělal jsem nikdy nic,za co bych se nemohl podívat druhýmu člověku do očí,takže si piš,co chceš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 13:18:42 15. 08. 2011
Andras.jpg
MANGUSTA [2011-08-15 11:47:42]:

Mě už denver třeba vůbec neirituje. To víš, že jedno moje vnitřní já by ho rádo vidělo na mučidlech tak dlouho, dokud nedostane rozum. Lámal bych mu prsty, a tak, no znáš to, klasika co děláme bezdomovcum a tak:-)

Na druhou stranu je dobré vidět, jak dokáže sjednotit policii i civilisty proti sobě. Je to takový společný nepřítel všech lidí i státu. A navíc jím všichni pohrdáme, i jeho matka, dnes mi to řekla:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 13:16:01 15. 08. 2011
Andras.jpg
MANGUSTA [2011-08-15 11:47:42]:

Na druhou stranu je dobré vědět, že mezi většinou normálních lidí se pohybují taková prolhaná, xenofobní, tupá, nečestná individua bez špetky sebereflexe a inteligence.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MANGUSTA 11:47:42 15. 08. 2011
default.png
denver: bohuzel tezis z toho ze na tomto foru neplati pravidla jako i vetsiny. Neni to chyba tvoje, ale spravce. Na kazdem jinem foru totiz plati jasne dana pravidla a pokud se tam objevi individum jako ty, dostane BAN za vyvolavani flamewar. Protoze tve prispevky nejsou nicim jinym. Kazdou diskuzi totiz stocis jinym smerem. Tato se mela tykat konkretniho zakroku proti romum, kde se romove ukazali v cele sve typicke krase. A ty tady zase pises o Srnskym. Coz neni nic jineho nez vyvolavani flame.
Nemas na tomto foru co pohledavat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio