Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Nové policejní polokošile-recenze
ilustrační
Foto: L.Heinz+internet

Před několika týdny přišly do výstrojním skladů nové polokošile. Neodolal jsem a jedno policejní pólo jsem si také pořídil. Ačkoliv se k policejní výstroji ze zkušeností stavím skepticky, tentokrát jsem byl příjemně překvapený. Až na ten detail, že jsem opět dostal pólo s břichem :-D Vážně nevím proč mi tohle dělají :-D

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 12. 08. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PAMIDE 18:44:32 12. 08. 2011
default.png
U nás pan vedoucí počkal až si je nakoupíme a pak je zakázal nosit. Když už konečně někdo udělal něco pořádného co by člověk chtěl nosit zakáže mu to vrchnost. A protože si pan vedoucí může nařizovat co chce a může si určovat jaké výstrojní součástky budeme ve službě nosit můžu nakoupená trika použít maximálně jako hadr na podlahu. Takže všem těm co trika nosit mohou tiše závidím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUCAS-3 17:35:21 12. 08. 2011
default.png
A právě ta absence byť jedinné kapsičky na tužku mě od koupě tohoto trika odrazuje... Jinak se mi zdá o X procent lepší než původní návrh..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATOS 17:04:59 12. 08. 2011
patoš.jpg
Tričko jsem si koupil minulý týden. Po týdenním nošení mám pár postřehů. Vzhledem k tomu, že se u nás na OOP nezajdete ani vyčůrat bez služebáku, je kapsa na služebák velmi postrádána. Výhodou ale je, že nemusím stále přepínat odznak, ten už se zde nevěší. Pot saje tričko celkem dobře a pohyb je v něm volný. Tričko bych doporučil všem, co slouuží hlavně venku. Velmi mi tu chybí něco, kam bych upnul baret v horkých dnech. Nošením trička si vlastně předučujete mít stále něco na hlavě. Optimální kombinace trička bez kapes jsou čerňákové kalhoty a kšiltovka, konečně bychom vypadali jako lidi - ale vysvětlete to vrchnosti... :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio