Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Uctění obětí útoků 11. září 2001

Dovolte mi zde projevit úctu obětem teroristických útoků ze dne 11. září 2001 a rovněž tak projevit upřímnou soustrast všem, které tato událost zasáhla, zejména pak blízkým lidem obětí. Vzhledem k tomu, že v úvodním článku (tedy zde) nelze text formátovat ani do odstavců, celé své vyjádření umístím do 1. příspěvku v této diskusi a moc bych si přál, aby každý kdo bude chtít do této diskuse přispět, za což budu nelhostejným policistům a lidem vděčný, aby si přečetl 1. příspěvek v této diskusi a tímto obětem útoků 11. září 2001 vzdal po deseti letech od události svou úctu. Děkuji.
KAREL-150 :: Datum založení: 09. 09. 2011 :: celkem 120 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:31:35 13. 09. 2011
default.png
oprava ..vše nenechal líbit

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:30:44 13. 09. 2011
default.png
ANDRAS [2011-09-13 21:22:08]: děkuji ji ti za krásná slova .-)) ale já jsem jako slon.. dlouhá paměť... pak jsem jako bankéř... vše s úroky.... pak jako lichvář.. s ku**a velkými úroky... pak jako polda s dost dlouhou praxí, abych si tohle vše nechal líbit...

to není o pár příspěvcích v jednom vlákně..tohle s Karlíkem trvá víc jako rok.. on se tu zde stihl jednou přejmenovat...pak se zase vrátil...


....vím, že to není někdy příjemné, ale do puntíku se mi tato praxe osvědčila.. po netu a diskuzních fórech běhám od svých dětských internetových let a nejlepším lékem na podobné "typy" je veřejná a tvrdá kritika vždy kdy je to jen možné... nenech je vydechnout...

takto jsem utahal už pár lidí a jsem docela spokojen .-))).. opravdu mě nestojí za to někoho oznamovat ke komisi a podávat trestní oznámení atd.... stačí být jen důsledný .-)))


.. no a aby byl můj příspěvek k tématu... 11.září je smutný den pro celý svět. Je ostuda, že existují lidé, kteří spřádají spiklenecké teorie. Je to urážka těch obětí, že si tito lidé jejich oběti neváží a zpochybňující je...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARL-PHILIP-2 21:30:23 13. 09. 2011
Carl-Philip-2.jpg
ANDRAS [2011-09-13 21:22:08]:
Ano i já jsem se díky této diskuzi dozvěděl spoustu nových pro mě zatím neprobádaných informací.

Příště můžeme rozjet diskuzi Titanic (do ledovce nenarazil, pojištovací podvod, místo Titanicu byla potopena jeho sestra Olimpic). Myslím si že by se tu rozpoutala ještě více vášnivá debata.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 21:22:08 13. 09. 2011
Andras.jpg
Carl-philip-2 mě předběhl, a našel a uveřejnil odkaz dříve nežli já:-)

Karle, já stejně jako carl nevěřím, že by byl někdo schopen obětovat de facto desetitisíce svých vlastních občanů, jen a pouze pro to aby mohl rozpoutat válku. A dále, jak říká carl, s tebou se na toto téma nedá diskutovat. Snaží se úplně kouzelně zpochybňovat jakýkolik argument protistrany, a své argumenty považuješ za zcela evidentně kouzelně pravdivé. Do toho vyzdvihuješ svou schopnost analyzovat a propočítávat situace, nad kterými řada odborníků přemýšlela X let. A to byli v různých oborech zběhlí.

Na závěr prostě nejde než konstatovat, že ty, ač nazýváš ostatní pomýlené a zaslepené, jsi sám pomýlený a zaslepený sám sebou a svým pocitem znalosti a dokonalosti:-) Ale chlapče, toto pramení jen a pouze z nedostatku životních skutečností, a já věřím tomu, že na sklonku uplynulých let své názory a postoje budeš postupně přehodnocovat:-)

Ale je doopravdy zajímavé, jak jsi se do problému 11. září zakousl, a jak se zuby nehty snážíš, nevzdávajíce se a urputně bojujíce, ostatním de facto mistrně vnutit své "zaručeně pravdivé" teze. Měl by jsi svou píli věnovat aktuálním problémům na domácí scéně, udělal by jsi lépe.

Závěr:
Ale koneckonců ti musím za diskusi poděkovat. Shlédl jsem celou novou, pro mě dosud neznámou, řadu takřka na oko dokonalých konspiračních teorií. Můj postoj ale nezměnily tyto dokumenty bohužel ani o píď, jen jsem se u řady "tvrzení" konspirátorů docela úpřímně zasmál. Já jsem vnitřně přesvědčen o tom, že vláda USA za útoky nestojí. Samozřejmě, že můj postoj není neměnný. Pokud vyjdou na světlo světa nějaké nové přesvědčivé skutečnosti, či důkazy, samozřejmě jsem ochoten postoj k věci přehodnotit.

Co mě zaráží, že jsi například nepřispěl svým názorem do "chlívečku" alois staňa alias hrdinství a vyznamenání Mašínů. Zde v této věci, by mě tvůj postoj například velice zajímal.


APPALACIO [2011-09-13 20:42:05]:

Apalacio, trochu taktiky z tvé strany by neuškodilo. I když s tebou v naprosté většině ve všech tvých postojích souhlasím, přijde mi, že jsi vůči karlovi až moc tvrdý. Nelze odsuzovat člověka pouze na základě několika příspěvků ve foru na téma 11. září. Karel narozdíl od denvera alespoň předkládá určité indicie a argumentuje věcně. Některé jeho příspěvky většinou hlavu a patu mají, a smysl dávají.

Zatím jediný, kým lze na tomto foru zákonitě pohrdat, i když za to ten člověk nemůže, neboť lidská demence je mnohdy vadou od narození až do útlého věku, je denver:-) Ale trochu inteligence tomu tvorovi přeci jen zbyla, byl schopen vytvoření nového profilu:-))) šikovná opička:-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARL-PHILIP-2 21:00:45 13. 09. 2011
Carl-Philip-2.jpg
KAREL-150 [2011-09-13 19:59:00]:
Tak abych pravdu řekl nebyl jsem tam a ani nejsem takový odborník jako ty abych ti to tady všechno vysvětlil.
Co se týče mého názoru, řídím se především intuicí. Tu jako policista často využívám a několikrát mě zachránila krk.

Víš v čem je problém konspirátorů? Že nikdy nepřijmou sebemenší důkaz. Protože žijí v jiném světě, ve svém světě, mají svojí neotřesenou víru. Ve většině případů se s konspirátory nedá diskutovat. A ty jsi jedním z nich. Nemá cenu ti tu něco vysvětlovat. Samozřejmě, máš svůj názor za kterým si stojíš a to je v pořádku. Ale diskutovat se s tebou nedá.

http://technet.idnes.cz/do-pentagonu-narazilo-letadlo-proc-ho-tenkrat-kamery-nezachytily-p... Tady na té adrese jsou konspirační teorie i vysvětlení.

Nevěřím, že by si to američané udělali sami. Prostě nevěřím, že by se našlo tolik lidí, kteří by se byli ochotni podílet na vraždění američanů v takovém rozsahu. I když je spousta otázek, které nebyli zodpovězeny.

Co se týče Appalacia tak to jsem nějak nepochopil. Ale to je asi tím že nemám tak vyvinuté bunky aby mě to docvaklo :)



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:42:05 13. 09. 2011
default.png
KAREL-150 [2011-09-13 19:59:00]: sám vkládáš do textu urážky, pomluvy a lži a po druhých vyžaduješ ústupky a puntičkářské dodržování všeho???

Ty jsi hovádko boží, které je zahleděno do sebe... vše nač tady sprostě žaluješ, děláš i ty sám ve stejné míře, ne--li větší....

na rozdíl od tebe ostatní mají charakter a dokáží si to vypovídat otevřeně na fóru... ty jsi prokázal akorát velkou charakterovou vadu

Já dělám jen to, že každému dávám ochutnat jeho mediciny.. nikdy si nenačínám, vždy reaguji až jako druhý, ale pak nezůstávám nikomu nic dlužen.....

doufám, že tobě i redakci je jasné, že já se nehodlám měnit... pro šmejdy sem osina v zadku a sem na to hrdý....

a aby to bylo k tématu tohoto vlákna.. spiklenecké teorie o 11. září jsou výmysly pomatenců, které nevzali kvůli jejich pomatenosti ani do žádné sekty, tak si vyrobily svůj virtuální svět (sektu)... uznávaní světoví odborníci jasně prokázali, že nešlo o žádné připravené výbuchy, ani nic obdobného... ty baráky spadly po nárazu letadel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 19:59:00 13. 09. 2011
Karel.150.jpg
CARL-PHILIP-2 [2011-09-13 19:46:18]: Nepoznám, nejsem senzibil:-) Můžu se domnívat, znám i takové oříšky jako je Appalacio osobně, vlastně takového asi jen jednoho a vztahy kolem něj s plácáním po zádech jsou kvůli jeho hubě často falešné plácání po zádech.

Carle, appalacinka byl napomenut po 8 příspěvcích off topic, to si myslím, že je normální, já nejsem puntičkář. Jen nechci aby se tu rozjíždělo vlákno výsměchu a urážek, nacož je appalacio nejvýznamnější odborník;)

Je zajímavé, že stále všichni mluví o spikleneckých teoriích, ale nikdo se tu neodváží zodpovědět byť jen jedinou otázku.

Carle proč tedy nebyla uvolněna alespoň jedna videonahrávka z okolí Pentagonu, na které je vidět letadlo? Lid to u soudu vysoudil a úřady zveřejní jednu nahrávku z asi 200 na které údajně letadlo proletí mezi dvěma snímkama a pak výbuch. Nepřijde ti to ani trošku podezřelé? Zkus se jednou místo výsměchu třeba zamyslet. Jako policistovi by ti to nemělo činit obtíže.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARL-PHILIP-2 19:46:18 13. 09. 2011
Carl-Philip-2.jpg
KAREL-150 [2011-09-13 17:31:32]: Můžu se na něco zeptat? Jak poznáš že člověk s kterým tu diskutuješ nikdy nepoznal přátelství?

"Přál bych ti poznat přátelství. Ale ne to přes nevymáchanou hubu, ale skutečné."
:)))))

Jinak abych nebyl také nařčen, že se nedržím tématu.
Není pochyb že o 11. září se nikdy nedozvíme všechna fakta a všechny okolnosti. Takže spiklenecké teorie budou mít i nadále z čeho žít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 18:35:07 13. 09. 2011
Karel.150.jpg
APPALACIO [2011-09-13 18:20:04]: Uznej alespoň to, že nejvýznamnější odborníci tě jakýmkoli tvrzením přesvědčí o své pravdě..:-))

Tak nemusíš semnou diskutovat, jen sem hoď pro ostatní ty odkazy na ty studie na netu cos našel, určitě by se s nimi rádi seznámili i ostatní. Snad nejsi pouze velkej ulhanej hubatej kluk?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:20:04 13. 09. 2011
default.png
KAREL-150 [2011-09-13 17:31:32]: Pro tebe asi už po 150. nebo po 158. .. já s tebou nebudu diskutovat o ničem, pohrdám tebou a po tvém žalování teď zase o kousek víc...

mohu diskutovat s kýmkoliv i o 11. září, ale ne s tebou a taky s denverem teď alias STOP-FASISMU

...a abych se držel tématu... teorie o úmyslném odpálení je hovadina dle dostupných odborných stanovisek, nejvýznamnějších odborníků, kteří se problematiku zabývali léta... kdo tvrdí, že to bylo úmyslně odpáleno, je pošuk...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio