Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Ministr Kubice hovoří o možnosti rezignace policejního prezidenta!
Policejního prezidenta ostře kritizoval ministr vnitra

(AKTUALIZACE Z 13.9. na konci článku) Policejní prezident Petr Lessy ve svém rozhovoru, který v minulém týdnu poskytl deníku Právo prohlásil něco, co v rámci celorepublikového dění málokdo zaznamenal. Ale v policejních kruzích na jihu Moravy to mohlo vypadat jako výbuch bomby. Zdá se, že Lessyho prohlášení neušlo ministrovi vnitra Janu Kubicemu a dokonce jej dohnalo k zásadnímu tvrzení, které tuzemská média ihned interpretovala jednoduše: Pod Petrem Lessym se rozkývala židle.

Autor:
Publikováno: 10. 09. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 12:11:00 14. 09. 2011
honzad..jpg
appalacio: to se tedy mylis, pokud jde o Sobotku!! On tu facku nedostal jako UO, ale jako politik ktery saskoval ve sve volebni kampani na namesti!
Facku nedostal za vykon jakekoliv sve verejne funkce (a ani pri jejim vykonu) facku dostal pri saskovani socanu na namesti a navic ji dostal od cloveka napojeneho na soc-dem a nespokojeneho s jeho ciny, dalo by se skoro rici ze facku dostal v ramci "vnitrostranicke diskuse".

V tomto pripade michas hrusky s jabklama ty a nikoliv catani


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 10:18:24 14. 09. 2011
default.png
APPALACIO [2011-09-14 09:53:35]: Ale o to jde, obzvlášť kde jsou kamery by měli policisté vystupovat tak jak mají. Jednoznačně přestupek. Ale kdo viděl napadení Sobotky by byl na váškách, bylo to naprosto shodné, akorát s o něco málo větší intenzitou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:54:11 14. 09. 2011
default.png
sorry za chyby.. .-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:53:35 14. 09. 2011
default.png
CATANI [2011-09-14 09:19:59]: m+ to je u zadní části těla.. takových u nás řešíme denně 12 to tuctu...

mně spíš vadí pohled občana, který jen kritizuje a nepřemýšlí... není to tak jednoduché a občan dělá účet bez hostinského...

Každá tahle věc má tisíc aspektů.. mohu je zde pospat... věc byla ohlášena, hlídky jeli z preventivních důvodů nebo jen proto, že je tam vedoucí poslal..

hlídka nedělá žádnou ochranku... chybný a nefér závěr...

.. běžný občan si dovoluje daleko víc věcí.. opět chybný a pokřivený závěr.... jen u toho pokaždé nejsou novináři...

.. k totožnosti.. víš jak to následovalo? není potřeba hned ve druhé vteřině opisovat občanky.. to není taktické ani účelné... třeba to udělali 5min poté (třeba ne).. ale ani jeden to nevíme, tak proč dělat hned negativní závěr?

... přestupek cizího státního příslušníka je stejný jako přestupek Čecha... skoro .-)) (osoby kvůli tomuhle nelze zajistit, zadržet, omezit.. na policii by přišla stížnost a byla by oprávněná) abych byl přesný.. ale další postup policie nevíme, takže nemůžeme soudit, když jsme viděli asi tak 2min záběrů.. proč tedy hned kritizovat.. nehledě, totožnost dotyčného je známa.... prodlení tam nehrozí..

.. pleteš si jablka a hrušky.. útok na Sobotku byl útok na ÚO.. žádné výtržnictví... jde o Tč.. tento přestupek (z videa) je prostě jen přestupek.. to bychom museli zavřít půl národa, po každém víkendu, hned co skončí diskotéky, tancovačky.. po výplatách, když si nafackují v domácnosti.. po svátcích atd.. trochu rozumu do hrsti..

a takhle bych mohl pokračovat dál a dál.. žádná věc není jednoduchá.... možná si někdo řekne, že je to hovadina, ale jen do té doby, než dotyčný bude účastníkem podobného sporu... a zejména jako podezřelý.. to si každý hned na svá práva vzpomene......

nevadí mi opačný názor, ale vadí mi hloupý názor...



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 09:19:59 14. 09. 2011
default.png
APPALACIO [2011-09-13 21:18:16]: Já to vidím jinak, já vidím, že ti policisté dělají normální ochranku v pracovní době tomu nadpánovi v kravatě a ten si dovolí to, co si nemůže dovolit normální občan. Pohádkami, že totožnost všech účastníků známe a není třeba věc šetřit na místě a věc, že byla zcela jistě zaznamenána jako přestupek, no tak jo, obzvlášť, když podezřelý je cizí st.příslušník. Nevím, závazné pokyny o postupech policistů včetně zákona hovoří jinak.Vzpomínám, kdy obdobný útok na pana Sobotku byl šetřen jako výtržnictví a ten pán za facku odsouzen. Mne to tady nevysvětluj, já bych to taky podobně zdůvodnil, vysvětli to občanům, jestli ti dá seznam.cz prostor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 07:54:49 14. 09. 2011
default.png
QVIDO [2011-09-14 06:23:53]: jo promiň mi, že sem dávám svůj názor.. že se vůbec dovolím zastat kolegů...máš pravdu, vše je špatné, všechny vyházet a zrušit.. chrot chrot..

divím se, že ty nejsi nejmíň prezident zeměkoule...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 06:23:53 14. 09. 2011
default.png
Appalacio jsi hrozne dobrej, jsem šťastnej, že nás chrání takový chytrý a silný pán. Proč již nejsi někde ve velitelské pozici?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:12:23 14. 09. 2011
default.png
APPALACIO [2011-09-13 21:55:00]: Jo, blbě se hraje v situaci, kdy jsou v mančaftu civilisti navlečení v mundůru. Zažil jsem opakované případy, kdy kolega ( a nebyl to vždycky nováček) ve strkanici stál jako péro a já mu mlátil za jeho zády maníky, co se na něj chystali. Zapomněli mu říct, že při nástupu k policii přišel do regulérní války a že když teplé slovo nepomáhá, nastupuje rychlá teplá pěst.
Když jsme museli řešit bandu asi deseti opilých výrostků a vytasit mezi nima na silnici mezi obcema ve tmě jako v rohu podle markantního popisu jednoho, co před chvílí rozbil okna na jednom sklepu, začali se maníci na nás prsit. Kolega neragoval, jen svítil baterkou, naštěstí, tak jsem je nechal podívat se do devítimilimetrové díry. Jak rád ještě maník nasedl a škodu zaplatil.
Jak bych ale zdůvodňoval svůj zákrok kdybych musel psát aniž bych musel napsat, že kolega v zákroku zcela selhal, dodneška nevím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:05:57 14. 09. 2011
default.png
ANDRAS [2011-09-13 21:46:24]: To si děláš srandu, ne? Operace Jaujau tak dopadla proto, že kolegovi Čermákovi ti jeho doslova zasraní "kolegové" vůbec nepomohli a nechali ho naprosto ve štychu. Ty maníky, co se na něj dívali, bych okamžitě od policie vyhodil. Zásada stát kolegovi vždycky za zády takovým pradebilům nic neříká. Takový ničema nemá u četnictva co pohledávat.
Kdyby ji jediný z nich chytil za druhou pazouru a vynesli ji s Čermákem pryč, byl klid, nikdy by Paroubek nemohl říct nic o mlátičce. Paroubek byl až následek zcela neprofesionálního chování Čermákových kolegů.
Čermák byl důsledný policista, co neselhal ani při tak vyhroceném zákroku před kamerama. Já bych ji sice jen zkroutil pazouru nebo ji vynesl vyloženě jako pytel erteplí, ale obušek nebyl taky špatné řešení. On Čermák nakonec vyhrál i soud kvůli svému šikanování.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:55:00 13. 09. 2011
default.png
APPALACIO [2011-09-13 21:51:00]: je dobré jednou za čas řešit něco zajímavého .-)) ne jen se zde dohadovat...

jen mi občas připadá, že pro všechny je každá situace v pohodě a že kluci na místě jsou vždy lemplové...

.. i po letech v PJ, kdy se naše družstvo znalo jak svý boty, nešlo vždy vše uhlídat a to jsme byli sehraní a znali se a vědělo co čekat od druhých...

tady se většinou sejdou v zákroku kluci, kteří se potkávají na chodbě u spisů... myslí na tisíc věcí, všechno musí vidět a vždy perfektně zakročit....

kurňa, vždyť i jakýkoliv sportovní tým, musí trénovat roky, aby fungoval... u policie se stejnej mančaft na místě nikdy nepotká... to se pak hraje blbě

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio