Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Ministr Kubice hovoří o možnosti rezignace policejního prezidenta!
Policejního prezidenta ostře kritizoval ministr vnitra

(AKTUALIZACE Z 13.9. na konci článku) Policejní prezident Petr Lessy ve svém rozhovoru, který v minulém týdnu poskytl deníku Právo prohlásil něco, co v rámci celorepublikového dění málokdo zaznamenal. Ale v policejních kruzích na jihu Moravy to mohlo vypadat jako výbuch bomby. Zdá se, že Lessyho prohlášení neušlo ministrovi vnitra Janu Kubicemu a dokonce jej dohnalo k zásadnímu tvrzení, které tuzemská média ihned interpretovala jednoduše: Pod Petrem Lessym se rozkývala židle.

Autor:
Publikováno: 10. 09. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 20:13:35 11. 09. 2011
john158.jpg
Na strejdu Vaňka mi nešahejte..bez něho tady bude nuda.. a nenajde se už někdo takový jako je on..Capo de tutti Capy..:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJASAN 20:04:19 11. 09. 2011
KajaSan.jpg
Já jsem pro vyhození Vaňka i jeho kámoše Béďu...Nechápu jak někdo může statistika Vaňka, který bez statistického koláče neudělá jedinou poradu, obdivovat...Lessymu fandim jen proto, že někdo konečně Vańkovi zatne tipec. Není tajemstvím Vaňkova slabost pro hokej v Brumově...člověk, který působí na takové postu schaní prachy pro hokej a letáky o náboru do hokejové školy roznášeli územáři po školách ve Zlínském kraji...tak asi tak o panu Vaňkovi...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:08:45 11. 09. 2011
default.png
Já se musím pousmívat, když slyším co všechno dobrého pan Vaněk udělal. Řekněte mi někdo, byl Pitr či Mrázek špatný podnikatel, to asi těžko, ba výborní podnikatelé. Díky tomu si mohli dovolit páchat velmi kvalifikovanou trestnou činost, na kterou při vší úctě, někteří kriminalisté tzv.elitních útvarů koukají s otevřenou hubou a jsou schopni prokázat či dokázat tak jednu pětinu, pokud vůbec je zájem a z politické vůle dovoleno.

Kdo vědomě nebo svou policejní neprofesionalitou(nevědomě) po řadu let umožňuje nebo kryje vysoce nebezpečnou a organizovanou trestnou činost policistů je v nejlepším případě blb v druhém ten co patří za mříže. Jinak v Brně byl tak dobrý systém policejní práce, že skupina kriminalistů včetně šéfa inspekce byla nad zákon a mohla nerušeně páchat po dobu několik let trestnou činost. Jakmile to bylo na úrovni, že jim už stékal lůj od huby a v Brně si o tom cvrlikali nejen špačci na střechách, šli vesele za vědomí nadřízených na rentu a pan Sevták na lukrativní post.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 17:30:43 11. 09. 2011
Karel.150.jpg
MARTOO [2011-09-10 23:35:18]: A co vnímáš jako Lessyho skutečný motiv, myslíš že to jestli to bude přes média Lessy nevzal v potaz? Dost možná je dost dobře informován jenže nemůže vynést na světlo vše a dost možná se zkažený charakter ve vedení ještě výše postavenému zkaženému charakteru v lecčem sejde.

SEPULCHER [2011-09-11 15:34:25]: Ty si myslíš, že by Lessy volil tenhle mediální způsob jen kvůli osobní antipatii? Hoď sem prosím nějaký příklad toho co Leesy po Vaňkovi zrušil a uveď prosím to dobrý a proč to bylo dobrý i to špatný a proč to bylo špatný. Díky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 15:34:25 11. 09. 2011
default.png
Já mám spíš z Lessyho jednání pocit, že se jedná o nějakou osobní antipatii. Proto taky všechno, co v Brně udělal vaněk, tedy i to dobrý se muselo zrušit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 23:35:18 10. 09. 2011
martoo.jpg
V tomhle s Kubicem souhlasím.

Konflikt Lessy vs. Vaněk vnímám jako vyřizování starých účtů, kde kterému patří i to, že na sebe tahají špínu z minulosti. To by si ale hlavně policejní prezident dovolit neměl.

Je pravda, že nejen každý řadový policista, ale i vedoucí funkcionář má tzv. "pupeční šnůru" ke konkrétnímu útvaru či ÚO a tím pádem hůř snáší cokoliv, co zde chápe jako špatné. Jenže všechno má své meze a v této době cokoliv shnilého řešit přes média není zrovna ideál. K tomuto by se policejní prezident neměl snižovat.

Pokud na Vaňka cokoliv má, co může prokázat, ať vše předá inspekci PČR. Pokud ne, ať si to řeknou jen mezi čtyřma očima. Pořád sedí na funkcích, které jsou medii sledovány a každý jejich nepředložený výrok nejenže je diskredituje jako osoby, ale policii jako celek.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 21:26:19 10. 09. 2011
Karel.150.jpg
CATANI [2011-09-10 20:59:44]: Něco na tom bude, vnímám to obdobně. Tenhle člověk je příkladný kariérní profík, jen nevím v čem si z něj mám vzít příklad.....:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 20:59:44 10. 09. 2011
default.png
Napíšu to stručně, Kubice se profiluje jako pěkně pokřivený politik a souvislosti s jeho volebním pučem, kdy se ještě profiloval jako policista, začínají nechtěně vyplouvat na povrch. Otázka je, kdy požádá o vstup do ODS. Jak je to s těmi vlky, kdo chce z vlky......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio