Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Adventní papíroví čerti Inspekce Policie (REDAKCE)

Adventní papíroví čerti Inspekce Policie
ilustrační
Foto: čert

A opět tu máme adventní nadělování obvinění ze strany Inspekce Policie. I tento rok dodrželi někteří kolegové z Inspekce Policie tradiční předávání papírových čertů  státním zástupcům, aby tak dotáhli celoroční statistiku červených čárek na vyšší úroveň. A je třeba poznamenat, že tento rok se našim kolegům z IP skutečně povedl a úroda podobných kauziček je nadmíru vysoká.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 25. 11. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 02:01:58 26. 11. 2011
dax.jpg
STARSKY [2011-11-25 18:16:10]:
Příteli - tvá slova v tom příspěvku přímo pohladila moji policejní duši starého zbrojnoše.
A k tomuto výroku "Kdo tuto práci za současného stavu dělá za techto podmínek a za techto penez a pod tímto vedením je pro mne hrdina." není co dodat. Přeji pevné nervy, zdraví a klidnou službu.
PS: A Hammera ber jako takového místního obveselovače, který všechno zná a všude byl dvakrát,od všeho má klíče a jedině on ví jak to všechno je správně. Myslím,že nám to určitě co nevidět zase všechno vysvětlí litanií přes celý monitor, jak to skutečně je a jak se ta policejní práce má dělat...

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STOP-ZLU-2 18:24:45 25. 11. 2011 blokovaný
default.png

ANDRAS [2011-11-25 18:16:17]: Teď s.r na to,že to píšu já.Rozhodně nikdo normální nechce dostat k soudu někoho kdo nic neudělal.JÁ JENOM ŘIKAM,ŽE IMV MUSÍ PRACOVAT NA 100% V TOMDLE,KDYŽ JE TO SEBEOBRANA,TAK V POŘÁDKU,ALE MUSÍ TO BEJT 100% JISTOTA A NÉ JEN TVRZENÍ TOHO POLICISTY,jinak si ani já nemyslím,že každej policajt vrah...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 18:16:17 25. 11. 2011
Andras.jpg
STOP-ZLU-2 [2011-11-25 18:07:10]:

Taky že kolega se na pár dní složil. Ono totiž, pokud by hlídky policie měly alespoň jeden Taser ve voze, tak k tomuto nemuselo vůbec dojít. Ale to je ta samá pohádka jak s nevhodným střelivem atd...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STARSKY 18:16:10 25. 11. 2011
Starsky.jpg
Nikdy bych si to do dnešního dne netroufl zde napsat protože jsem slušně vychován ale z odpuštěním HAMMERE jsi blbec. Kolikrát jsi vystřelil ve službě? kolikrát na člověka ? Kolikrát např na auto s řidičem ?? Já už ano. Střílel jsem na človeka. Střílel jsem do vzduchu a na auto. UZ je jen popisem veci a nemusí nutne vyjadřovat stav situace, ale pouze její popis jak jí videl ten který policista, což nutně nemusí znamenat že všichni policisté to takto musí videt stejne !!! Toho policistu co střílel znám osobně a proto si troufnu říci ( snad se neurazí ) že to je kluk co spíš myslí než něco udělá a pokud střílel tak jsem si naprosto jistý že mu už nic jiného nezbylo a věděl že je to otazka vteřin a mohl by přijít o život. To jestli nedokazali říci jestli má pachatel prst na spoušti nebo ne je totiž v této věci UPLNE JEDNO !!!!! držel v ruce smrtící nástroj a musel si tedy být vědom že pokud neuposlechne výzvy danou mu ze zákona muže přijít o život. Já v tomto případě naopak vidím vzkaz podobným individuím, kteří o polici zde smýšlejíjako o bandě ustrašených blbečků co se bojí čehokoliv. Opak je pravou. Kdo tuto práci za současného stavu dělá za techto podmínek a za techto penez a pod tíámto vedením je pro mne hrdina. A ty hammere jsi už civilista co to vzdal a tak se radeji než nekvalifikovane vyjadřuj ke svému současnému zaměstnání a užívej důchodu když už jsi do nej šel. Avšak ješte si neodpustím jednu malou vec. Za roky co sloužím jsem zažil uplně poprvé, kdy ředitel Pražské policie veřejne vystoupil za obranu policisty. U me chytil opravdu sympatie a souhlas a já mu za to děkuji. U me je to první ředitel kterého si vážím za to že se nebí uznat názor veřejne. Děkuji mu upřímne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STOP-ZLU-2 18:15:12 25. 11. 2011 blokovaný
default.png
HAMMER [2011-11-25 17:39:40]: Ono si dělej vola z ko chceš,ale každé malé dítě ti řekne,že kvalitní znalec dokáže najít pravdu.Třeba jasně řekne,že ZBRAŇ VYPADÁ JAKO ZBRAŇ A NÉ JAKO "NĚJAKÝ PŘEDMĚT",že ten člověk prostě LŽE(to se netýká zrovna tohodle případu v Nuslích).JENŽE MUSÍM VYŠETŘOVAT A NÉ TO VYŠETŘOVÁNÍ PO.RAT.

http://www.arts.gla.ac.uk/Slavonic/staff/C_Plzen.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 18:14:24 25. 11. 2011
Andras.jpg
HAMMER [2011-11-25 17:39:40]:
Hammere, zlatíčko, ty jsi ten záznam co napsali četl? že ne?
Tak laskavě drž už kušnu. Já jsem ten záznam četl, a byl napsaný podle zákona, pravdy, a tedy neprůstřelně. Proto také krajské orgány stojí za policistou, protože nikdo nechápe, co ty znalci ve znaleckém posudku vyšpekulovali. Dříve, než žačneš mlít tím svým přidrzlomlejnem nadřazenosti a moudrosti, si ověř, zdali něco tak bylo či nikoliv.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STOP-ZLU-2 18:07:10 25. 11. 2011 blokovaný
default.png
HAMMER [2011-11-25 17:39:40]: Ty jsi prostě neskutečný,ty umíš furt jen radit někomu jak má lhát ve výpovědích,aby se ze všeho udělala SEBEOBRANA.Už jsem ti tisíckrát psal,že takle by se dala udělat z každé vraždy sebeobrana,ŽE TO PAK MŮŽOU JÍT DO PRDELE VŠECHNY ZÁKLADY MODERNÍ KRIMINALISTIKY.Takže úkolem vyšetřovatele neni VĚŘIT TOMU,CO JE NAPSÁNO V NĚJAKÉM P.DĚLANÉM ZÁZNAMU,ALE ZJISTIT PRAVDU A TAKY ZAPOMÍNÁŠ NA JEDNU VĚC A TO JE SVĚDOMÝ,TY A VŠICHNI TADY ŽIJETE V DOJMU,ŽE NĚKOHO ZASTŘELIT JE HRAČKA,NORMÁLNÍ ČLOVĚK SE Z TOHO SLOŽÍ,I KDYŽ JE TO SEBEOBRANA OPRAVDU....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:39:40 25. 11. 2011
default.png
Zde je indicie, proč inspekce toto udělala:

"Například to, že policisté nedokázali s jistotou říci, zda psychicky narušený a ozbrojený muž, proti kterému použili zbraně, měl či neměl prst na spoušti. "

znovu si přečtěte slova, že "policisté nedokázali s jistotou říci"

Kde to jsme? V přijímači k policii? Snad k případu napíšu svůj záznam a na jeho znění trvám. To je naprostý základ první zásady poldy vrátit se ze služby živý, zdravý a netrestaný. Nic ke svému záznamu nechci dodat a nic vynechat. Žádné diskuse o ničem jiném. Pokud ten "policista" řekl, že neví, není si jistý, čemu se kua diví?

"Na vaše vlastní kydy není nikdo zvědavý!" pravil nám náš vyučující když jsme psali úřední záznam.

"Vemte si zákon a slovo od slova ho přepište na vaši modelovou situaci."

Pak nám to vzal a jednoho po druhém uvrtal v jeho "kydech".

"Znovu, nechci vidět ty vaše slinty: nejsem si jistý, myslím, neviděl jsem dobře.."

Osoba, kterou jsme v souvislosti se zákonem o policii č. ... § .... odst..... písm... určili jako nebezpečného pachatele po všech zákonných ústních výzvách ve smyslu § ... z.č ... k jeho osobě, aby opustila úkryt s rukama nad hlavou, pomalu a tak, aby jí bylo vidět na holé ruce, opustila náhle a prudce svůj úkryt s předmětem, který jsem identifikoval jako krátnou střelnou zbraň namířenou mým směrem a směřovala přímo ke mně. Zřetelně jsem viděl, jak zbraň pozvedává a toto jsem vyhodnotil jako snahu vystřelit na mou osobu. Z výše uvedeného plyne, že útok na můj život a zdraví bezprostředně hrozil, proto jsem dle ust. § ... TZ o nutné obraně použil svoji služební zbraň v pudové střelbě s kladným účinkem - útok pachatele ustal a tento upadl na záda.

Napsal jsem to z hlavy a po pěti letech od policie, při troše práce by to bylo naprosto neprůstřelné.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:21:12 25. 11. 2011
default.png
Jinak si ještě docela slušně pamatuju, že jsem neměl přehled ani o případech kolegů na stejné služebně tak, abych si dovolil takovéhle soudy jako vy tady. Čím míň toho umím, tím víc do všeho vidím, co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:18:49 25. 11. 2011
default.png
Jinak dohady jsou tady dobré, ale pánové: chtěl jsem napsat, že "všichni víme", ale nenapíšu. K policii se dostala spousta lidí, co nejsou schopní tu práci ani pochopit. Nechápou pranic ani to, jak dneska média podávají info a jak rozdílný od toho, co podávají veřejnosti média, je obsah každého spisu, o kterém média pindají. Čili jejich vlastní práce. Máte vůbec diskutující tady nějaké přidělené případy? Já o tom podle těch předčasných naplákanečků tady pochybuju.

Pokud je máte, začínám věřit tomu, že dneska už nikdo nehledá v případu objektivní pravdu, ale nejsnazší cestu k jeho ukončení. Jako ta inspekce. Podle sebe soudím tebe aneb jak to kurvíte sami, tak to podle vás dělá i ten inspekčák.

K té otázce, kdo udělá co s inspekčákem, který překročí svoji pravomoc, to si jako polda tady ze všech dělá někdo prdel nebo co? Vy nevíte co se dělá s někým, kdo se dopustí trestného činu?

Co to dneska slouží za blbce? Pokud vím, trestní řád jasně říká jaký je postup, kolem §160 to všecko máte. Nebo jste už tak připosraní, že ani nezahájíte co máte? Si přečtěte svoje povinnoasti a přestaňte se alibisticky ptát, co s tím kdo udělá, hlavně teda někdo jiný.

Pokud podle vašich slov tady máte indicie, že inspekčák pochybil, jste četník a ty indicie vám proto, že jste četník a svoji práci zvládáte sedí jako zadek na hrnci, je ten inspekčák v loji. Jeho chyby znamenají výhru druhé strany. Tohle vás nikdo neučil nebo co?

Případ nikdo z vás dopodrobna neznáte, jako malé děcka věříte novinářům a jejich žblechy berete jako hotovku, ale emoce vůči frajerům z inspekce už tady jedou na plné pecky, křiváky lezou do žeber...

Ty vado, jestli takto dneska vyšetřujete svoje případy, tak to potěš ocas!!!! :D :D


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio