Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie filtrovaná přes prachy (REDAKCE)

Policie filtrovaná přes prachy
ilustrační
Foto: internet

Včera jsem v pražském metru viděl nápis nastříkaný barvou na zdi. Stálo na něm: „Nehledejte pravdu v novinách, pravda je psána na zdech“. Člověk který nápis napsal je možná vandal, ale zcela přesně vystihnul, to co asi už všichni víme. Jak je možné, že pravda je vzácná v době, kdy se informace dají šířit tolika možnými způsoby?

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 24. 12. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KRT-K 08:39:45 29. 12. 2011
default.png
DAX: hezky řečeno...vzpomněl jsem si, jak mi kolega, co je u Policie ještě od dob minulého režimu říkal, jaký byl rozdíl v platech...průměrný plat byl 1500,- a on u policie měl kolem 2500,- V přepočtu na dnes je to smutné...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:54:50 29. 12. 2011
dax.jpg
DOMINIKA [2011-12-28 10:34:50]:
Dominiko, nevím co Vám odpoví CODY, ale ve vší úctě k Vám z Vašich otázek je zřejmé, že o dnešní situaci v policii nevíte to podstatné. Myslím, že CODY ani neměl na mysli platy policistů, i když je to jeden z důležitých důvodů dnešního stavu, ale to co dnešní policii žene do pekla je hlavně absolutní ztráta jistot, zajištění, řízení a podpory ze strany velitelů, jejich velitelů přes policejní prezidium a vládou konče. A nejvíce tento stav odnášejí policisté v první linii, tedy hlídkoví na ulici. Ti jsou potom necháni na pospas, jak těm proti kterým zakročují a jejich vychytralým advokátům,novinářům a pod., tak těm kteří by je měli z vlastních řad podporovat a podržet. IMV je dnes v podstatě represivní protipolicejní orgán. Přísloví o nudli v bandě je tady ještě velice mírné. Myslím, že toto měl CODY na mysli s pánem policistou v minulém režimu, neboť v té době , pokud policista neudělal opravdu veliký průšvih, tak za policistou stáli všichni od nejbližšího velitele až po předsedu vlády. Jistoty a zajištění byly pro dnešní policisty nesrovnatelné a dnešním klukům se zdají jako pohádka. Všechny výhody a zajištění , které policisté měli tento režim zrušil a dokonce ani služební placka už nic neznamená a dokonce ani mezi policisty samotnými. Za blahé paměti byl každý policista jeden z nás, dnes je spíše každý sám za sebe. Dnešní policista může dělat cokoliv, třeba se rozkrájet a důsledně pomáhat a chránit, ale z vyšších míst o to není zájem a to zcela záměrně. Staré zkušené zbrojnoše, kteří mladým klukům mohli předávat praxi, donutil zločinec Capo de Tuti Langer odejít neboť ty očůrávat mohli jenom ztěžka a mladé potřebovali mít neovlivněné, aby do toho tolik neviděli. Policii je třeba držet stále v nejistotě a při zemi, aby nedej bože nezačala fungovat, jak má a neodhalila rozkrádačky a miliardové státní kšeftíky vládních a stranických tajtrdlíčků ze státního rozpočtu. To je podstata problému. A v takových podmínkách nelze pracovat dlouhodobě to je zákonitost, která odrovná i sebeschopnější a sebepoctivější lidi, kterých jak píšete by si mohl národ vážit. Vina není těch kluků v uniformě, ale těch, kteří řídí tento rádoby demokratický režim. Bylo by to určitě na delší debatu, ale toto je v podstatě rozdíl mezi panem policistou před 89 a panem policistou dnes a předpokládám, že tak podobně to měl na mysli i CODY.
Hezký večer


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 14:00:42 28. 12. 2011
honzad..jpg
hammere, priznavam ze vubec netusim, co na tech tebou jmenovanych stranach (ODS, TOP 09 a VV) je pravicoveho krom toho, ze se tak (nektere) sami nazyvaji.. jenze to je stejne jako kdyz o sobe smelinar rika ze je seriozni obchodnik nebo kdyz zlodej o sobe rika, ze je nevinej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 11:55:35 28. 12. 2011
martoo.jpg
HAMMER [2011-12-27 16:24:46]:
To kdybych věděl. Něco přinesly úspory, něco částečná změna vedoucího mančaftu, a většinu nově vymyšlené funkce, které mají nejvíc práce s tím, aby si svoji důležitost obhájili, a proto vymýšlejí různé blbosti, které v praxi stejně nemají využití. Pro ně to ale činnost je.

Ono to bylo dáno i stabilitou oddělení. Na dosti OOP nápad třeba 10 TČ denně klepalo ve směnném provozu třeba jen 10 lidí. Vedení je nebuzerovalo, bylo rádo, že neutekli do civilu a práci zvládali. Taky se sloužily jen 24h a každý měl hromadu přesčasů. Výplaty zkušených byly leckdy i dvojnásobek toho co nosí domů v současnosti. Pak se masivně nabíralo a stavy se průběžně stabilizovaly, samozřejmě většina nových byla z jiných regionů. Až se všechno jakž takž zaběhlo, cca rok to běželo ve stejném rytmu, to byla naprostá paráda, pak to pozvolně začalo a poslední půlrok nás to mele čím dál víc.

A výsledek? V čím dál větším rozsahu úprky do civilu a dostáváme se personálně tam, kde jsme byli v roce 2009, s tím rozdílem, že průměr odsloužených let některých útvarů není jak byl - okolo deseti, ale leckdy i tří. "Vymoženosti" nové doby ale zůstávají.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 10:34:50 28. 12. 2011
dominika.jpg
Pěkný den,


HAMMER [2011-12-27 14:03:18]: Zdravím Vás Hammere,nu ano souhlasím,lidé se nechají lehce ovlivnit,když mají strach..A naše vládní sbírka,počínaje Tkadlouskem a pánem na hradě konče,má ve strašení občanů praxi..Stačí jedna řecká báje,a je to..Vývoj po sametové revoluci,byl a je, dle mého, jedna velká tragikomedie,kterou dopustil a asistoval jí, občan Havel,sic budiž mu zem lehká,s čistým svědomím ,dle mého, odejít nemohl..Je možné,že to opravdu myslel dobře,jen neuměl být tvrdý..Ale já myslím,že klamal tělem..Nu je to jedno,jen ho neoslavuji,nevím za co..Možná,za ty povedené amnestie:)

U nás bych též, moc nedělila strany na levou a pravou,je to vedlejší,špína je zažraná..Klidně mě kamenujte,já do posledních voleb nevolila..Tak jsem chtěla,ale prostě jsem žádnou stranu,na které by mi nic nevadilo nenašla..Ač z Prahy,pravá ne,ani levá:)Asi středolevá..


CODY [2011-12-27 19:54:53]: Zdravím Vás,z Prahy,jiného světa..Neberte to zle,jen se zeptám,jak by tedy dle Vás,za vlády komunistů,ten Pan Policajt vypadal, a čím se prosím vyznačuje?Pana Policajta,dělají výsledky a styl jeho práce,dle mého tedy..Rozumím,že jste asi myslel finanční stránku,která je samozřejmě tragická,ale Pana Policajta,dle mě nedělá to,že dostane pěkně zaplaceno,pocitu že je špína se tím asi také nezbaví,a respekt národa nevybuduje:)Dle Vás ano?Jen mě to zajímá..

To,že řadoví policisté,mají za svou náročnou profesi, nestydatě málo peněz a dobrým pocitem ze své práce, nájem nezaplatí a děti nenakrmí,je mi jasno,přesto že jsem z Prahy:)jen mě zajímá,jak jste to myslel..
Pěkné dny


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:29:45 28. 12. 2011
default.png
Jo a jak Dax píše, že tupé stádo zase bude volit ty, co je postraší, tedy dneska abysme si to líp osvětlili to byly ODS, TOP 09 a VV. Pravice měla jasnou šanci ukázat, jak umí jako pravice vládnout. Místo toho pokračuje kradení a jen utáhli lidem opasky, aby měli co krást, aby se na tu hromadu co rozkrádají pořád sypalo. Samozřejmě jak píše Dax, lidi to nasere a budou volit někoho jiného, jinou stranu. Myslí si tady fakticky někdo, že to tihle mocipáni nevědí? Že s tím nepočítají? Spousta jich přeleze v politiky do patra pod ní jako Topolánek atd, kde se nebude mít o nic hůře než se měli ba naopak, pár jich někam přejde, pár se nechá zaměsnat tam, kam dopomohli k těžkým nezákonným milionům nebo miliardám... a další (myšleno teďkom socani nebo bolševik) budou ždímat vyššími daněmi zase jen nás, při dalších volbách se to všecko otočí... Daxi, ty jsi ovce, která taky věří, že změnou politické strany se budeš mít líp. Jsi přesně jako ti, co kritizuješ, co prej budou volit Tondu s Máňou. Ty jen chceš volit Albrechta a to je naprosto stejná svině jako Tonda a Máňa.

Jediná malá šance a naděje je v kroužkování při volbách. Říkám kua malá!!!! Pak už jen násady od krumpáčů a vysvětlit policii, že nejdeme proti nim, což asi nepůjde, co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:20:10 28. 12. 2011
default.png
CODY [2011-12-27 19:54:53]: Cody, kdo si myslíš že jsou Klausové, Kočárníci, Dybové, Dlouzí atd atd atd? Komanči kua! Co myslíš, že bylo OF a následná ODS? Všechna verbež od bolševika, která po dohodě s Havlem takto snadno nejenže nevisela na kandelábrech jak měla, ale zajistila si v OF a následně v ODS okamžitě rozkradení všeho, na co dosáhli. Co myslíš že jsou volební hlasy pro ODS? To je přesně počet lidí vděčných té straně (a Havlovi) za nezákonně nabyté majetky.
Ale na pravici ani levici bych naše politické strany nedělil. Totiž jak ti tak oni doteďka rvali do chřtánů nemakačenků a nepřizpůsobivých prachy z našich daní a všichni kradli, jen někomu se na něco došlo a lautr nikdo nesedí, max tak Svobodová s tím blbem z ČSSD za Libertu.
Vítězství komančů v dalších volbách by nic nezměnilo, akorát ty kurvy by s velkou vlajkoslávou z rozpuštěných politických stran přešly do náruče své matičky strany. Že bysme nesměli nikam jezdit? No a co, nemáme za co. Že bysme nemohli mluvit ani zpívat? Dobře nám tak, nemáme držet jako ovce.

KSČ měla čtyřicet roků na to, aby předvedla jak je dorbá a bilance? Z rozvinutého státu banánová republika s nekonkurenceschopnou výrobou. Jo, bez dluhů ale proto, že jsme všecko rozdali. Povraždění hrdinové protifašistického odboje, ztráty vyspělých trhů, morální devastace národa, bordel v majetcích, který dodneška není vyřešený - taky kua kým když jsou tam ti samí.

Další svinstvo současné vlády: jako kdyby v Německu v roce 1966 byli fašisti parlamentní stranou a vyskakovali všude beztrestně jako vy tady. Jednadvacet roků po řádění rudých bestií je tady máme pořád, jaká změna teda došla? Dělají to, co dělali i předtím, akorát že za pomoci Havla už úplně beztrestně.

Ten váš vysněný komunismus byl na svých základech - Marxově Kapitálu - vyvrácen čtyři roky po vydání Kapitálu - že to je ekonomický nesmysl. Zapomnělo se na něho a vytáhl ho arcilump a terorista Uljanov. Který si přesně spočítal, jaký vliv bude mít na nemakačenky, shnilochy a čekače na holuby lítající do hub.

Nepoučitelné stádo tento národ skutečně je. kdyby nebylo, viselo by po kandelábrech pár desítek tisíc komunistů hned v devětaosmdesátém a dneska by se tady nemuselo diskutovat o tom, kde máme všude zloděje z té partaje nalezlé. To přece není o nějaké KSČ, ODS nebo ČSSD, to je o všehoschopných lumpech, kteří jsou pořád u moci.

Podívejte se, kam to došlo s tím zázračným "tržním hospodářstvím" - aneb nakraď si co to jde - v celém světě. Americké hypotéky, evropské dluhy... Národy, které zásadně nemakají se měly po celá desetiletí jako prasata v žitě a teď to ti, co se drápou nahoru se směšnýma výplatama a tak mají zaplatit. Nevěřím, že se to nějak spraví samo. Můj nově přiženěný vysoký ekonom do rodiny říká, že ano, že se sice zatrhne deset fint, jak si lumpové k penězům na úkor všech kolem sebe pomůžou, ale tisíc jich pořád zůstane. Doslova řekl, že tady ti darebáci jen změní metody, oblasti podnikání, případně politické strany...

Těžko se dá někdo porazit, když neumíte ani najít a pojmenovat nepřítele, když vám vždycky kvůli tomu uteče někam jinam. Když se nám takhle rozptýlil.

Mně došla trpělivost, chovám se jako dvacetiletý bláznivý klučík s extremistickými názory, dneska přes třetinu výdělku nemám zdaněného, protože ho nikdy nepřiznám a mám už další oblast "podnikání", jen 150,-Kč a hodinu, za první den dvě zakázky.... Předtím bych to nikdy neudělal, dneska odmítám dát tomuto zlodějskému státu korunu zbytečně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 00:12:49 28. 12. 2011
Cody.jpg
Přesně tak,jinak já kolem sebe vidím vzrůstající preference ksčm,lidi už mají této vlády plné zuby,ale pravicová praha ta to kazí,tam je jinej svět....jinak to tupé stádo je i mezi příslušníky policie-vím o několika co volili ods,top09,VV a ted si drbou hlavu.....pozdě bycha honit:-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:29:35 27. 12. 2011
dax.jpg
CODY [2011-12-27 19:54:53]:
CODY nezoufej bude to ještě horší. A uvidíš, že u voleb je zase to nepoučitelné stádo zmasírované jejich marketinkovou kampaní s úsměvy a strašením, bude volit znovu. Hammer má sice pravdu, že ti zločinci jsou prolezlí všemi stranami, ale nejvíc jich je nalezlejch v ODS a jejich satelitech to máš pravdu. Docela by byla sranda, kdyby u voleb dostali komančové 40% jako v 46tým roce. Dovedeš si představit ten poprask. Už vidím všechny ty vládní zločince v čele s tím zlodějským šaškem z hradu jak pištějí a kvílejí o zániku demokracie a o zániku všemožných svobod, ale ve skutečnosti se strachy třesou, že příjdou o svoje nakradený majetky z rozkradenýho státu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 19:54:53 27. 12. 2011
Cody.jpg
Napsal jsem že tuším-nezajímám se o politiku jen vím že kdyby tu byly komanči tak sem pan policajt,ted za vlády ods je člověk lůza,povl,žebrák:-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio