Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie filtrovaná přes prachy (REDAKCE)

Policie filtrovaná přes prachy
ilustrační
Foto: internet

Včera jsem v pražském metru viděl nápis nastříkaný barvou na zdi. Stálo na něm: „Nehledejte pravdu v novinách, pravda je psána na zdech“. Člověk který nápis napsal je možná vandal, ale zcela přesně vystihnul, to co asi už všichni víme. Jak je možné, že pravda je vzácná v době, kdy se informace dají šířit tolika možnými způsoby?

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 24. 12. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 20:19:41 05. 01. 2012
default.png
CIVIL [2012-01-03 19:33:32]: Napřed napíšete, že nesouhlasíte s tím, že co se děje kolem policie a vymahatelnosti práva v ČR to společnost chce a pak to potvrdíte, že to tak je.
Kdyby to tak nebylo, Langerové, Dybové, Kočánrníci, Dlouzí, Kožení ad. by lapěli dneska v krimech.
Já s Váma v tom co píšete plně souhlasím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 19:33:32 03. 01. 2012
default.png
HAMMER [2012-01-03 18:27:08]: Nemohu souhlasit, pro to ,že společnost je něco co jako neadresné,ale přesto,že to tak nevidíte ,tak jsou v ní i lidé,kteří nejsou jako ovce,a nesouhlasí stím,co se děje,ale prostě nemají žádný nástroj,nebo možnost něco udělat.Můžeme se příkladně zůčastnít debat na Novinkách,nebo Parlamentních listech atd.Jen že dokud budou mít TV obšacovanou ti co jím tato situace vyhovuje,tak bohužel.Vždyť jen si vzpomeňme na to jak se ukazuje stávka policistů,nebo odborů.Vezme se podhled ,řekne se bylo tam pár lidí a nebo se neukáže vůbec nic a vysilá se ze studia debata a na tu se zvou hlavně odpůrci policie td.Bohužel ,dokud budou mít media takovou moc a budou placeni těmi co jsou,tak budou dál vymazávat mozek lidem a lidé se budou chovat jako stádo.Co slyšíme,jen to negativní,jak policie má mezi sebou gaunery a podvodníky a zloděje a dokonce vrahy atd.To co udělá policie dobrého to někde slyšíte?Já teda né.No a další,přece policajti jsou ti zlí co dávaj pokuty a možná si to nechavaj pro sebe.Co dodat.Prostě pokud lidé budou podléhat tomu co se jím přemílá a nebudou mít svůj vlastní názor,lepší to bohužel nebude.Už několikrát se tady mluvilo,že jen media vám mohou pomoci vás zviditelnit v tom dobrém,jen že to se neprodává a netáhne to.No a co se týče Ivana,mne jen zajímá a udivuje,že se vydalo na stupidní reklamu 20 milionu na nábor policistů za jeho éry a nikoho! nezajímá proč,když nyní se dělá vše pro to,aby co nejvíce policistů zlikvidovali ,aby nemuseli platit?Bohužel je to debata ,na kterou asi my někteří máme odpovědi,nebo je tušíme,ale jak se říká,dnesšní době vyhovuje stádo.Viz histérie kolem pohřbu Havla.Mějte se a mohu jen přát to,vydržte to snad se to někdy zlepší.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:27:08 03. 01. 2012
default.png
DOMINIKA [2012-01-03 14:05:44]: No mě stačilo, že jsem dvacet let celou dobu čůral proti proudu. Podělal jsem si kariéru. Nechtěl jsem dělat a ani nedělal čárečky, věnoval jsem se místo hodnění pachatelů tomu, aby se nic nestalo a nemusel někoho honit - abych svoje ovečky skutečně chránil. Je fakt, že u toho ty čárky ale byly taky. Bohužel jsem nikoho z vedoucích neodprásknul a bohužel mého příkladu následoval jeden jediný kolega, který se taky nebál.
Výsledek byl zcela marný.
Dneska jsem se zařadil, snažím se stát šulit co to jde a že to jde dobře mohu potvrdit a proti tomu, co chce společnost, se už nijak nesnažím bojovat, maximálně tady camrám, hahaha.
A společnosti to plně přeju. Jo, kdybyste nevěděla co jí přeju, tak přesně to, aby tu válku, co vedou policajti v ulicích den co den, až ty policajty ta společnost skutečně udolá, pocítila na vlastní kůži a pořádně. Protože co naplat, když většina národa pořád jen slyší o zločinu a nemá den co den něco ukradené nebo posunutý ciferník na půl třetí, nějak to dobře nechápe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 14:05:44 03. 01. 2012
dominika.jpg
Přeji dobrého dne Všem,


CIVIL [2012-01-02 22:01:44]: Zdravím Vás,máte úplnou pravdu,nepomůže:)) Nu ale vzájemná shoda potěší:)
Člověku se alespoň uleví,když může nepravosti vykřičet do světa.Napsal jste krásné,úctyhodné přání,souhlasím.I když to situaci asi také moc nepomůže:) Mějte se fajn..



HAMMER [2012-01-03 06:25:41]: Zdravím Vás,

Společnost držela ústa.A vy jste je držel s ní..Nebo jste učinil něco,aby ten pán s křivým charakterem a křivými ústy,skončil tam kde má?Langerova osoba,je bezpochyby žába na prameni,souhlasím.Ale takových je požehnaně,a dokud všichni, budeme považovat za společnost,která má něco se situací učinit,ty druhé,bude to stále stejné,stále evergreen:)Já také nejsem vůdce lidu,tím pádem ale tedy nekritizuji národ za nicnedělání..Jestli se pletu,a jste aktivní buřič,omlouvám se.Jinak souhlasím,je to krakatice,kterou je samozřejmě ovlivněna i policie a její činnost..Tak.Mé remcání máte za to,že jste místo poděkování za krásné přání od civila,využil prostor k osvětlení situace
ze svého pohledu:)) Pěkný den..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:25:41 03. 01. 2012
default.png
CIVIL [2012-01-02 22:08:05]: Já ale mám pocit, že "někdo" už docela dávno (při sametovém přerozdělování koryt) pochopil, že "to" bez policie nejde. Proto je to tak jak je. Z hochštaplerů nikdo nesedí a jak to vypadá ani nadále se bát nemusí, tohle není náhoda, Civile, tohle je přesně tak, jak to být má.
Vzpomeňmež jen příklad za všecky: po Langerovi začalo jít těžce FiPo, bohužel v době, kdy byl již ministr vnitra. Langer FiPo bez náhrady snad už druhý den po oznámení v novinách, že po něm FiPo jde, zrušil. Co se na toto skandální jednání událo dále? Nic!!!! Společnost držela hubu. Lump je nadále beztrestný.

Langer, to už je nová generace darebáků, kteří se k moci připrdli bez stranické knížky, studentík, který rychle pochopil kam vítr fouká a odkud to bude silně bezpracně přifoukávat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:03:30 03. 01. 2012
dax.jpg
CIVIL [2012-01-02 22:08:05]:
Civile díky díky. To potěší vždy a myslím,že to je to pro co většina z nás tu práci dělala, dělá a bude dělat.
Měj se dobře. Díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 22:08:05 02. 01. 2012
default.png
Přejí Vám i nám, co nám taky není moc juch,abychom měli pevné nervy a snad to nějak zvládneme.Vám všem přejí konečně nějaký zázrak ,který , by Vás konečně docenil a někoho ,kdo pochopí,že bez dobře zaplacené a vyškolené policie to prostě nejde.Přejí hodně úspěchů a vypněných přání a taky snad nějaké ty penízky a hlavně to ,aby policista byl zase ten ,kdo má respekt a váhu.Děkují vám za všechny slušné lidi že děláte pro nás tu špinavou a nedoceněnou práci.DÍKY!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 22:01:44 02. 01. 2012
default.png
DOMINIKA [2012-01-02 14:54:17]: Dominiko to jste vystihla uplně úžasně a nemá to chybu,bohužel ,to nám asi nepomůže v tom srabu co?:):)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 17:51:19 02. 01. 2012
dax.jpg
HAMMER [2012-01-02 16:36:00]:
Hammere tak pokud je tak, tak si musím přesednout, neb si asi sedím na kabelu. Toho smajlíka mi to neukazuje tak sorry za nechápavost.
Zdar a sílu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:42:35 02. 01. 2012
default.png
DAX [2012-01-02 16:04:16]: Proti rudému ďáblovi je to správné, to naprosto stačí. Nikdo jiný totiž u koryta není, že modrá je nová červená je jen detail. 4. odboj by byla krásná varianta, s airsoftovou M-60kou budit poslance ve sněmovně například! :D

U toho článku by byl zákaz diskuse stejně jako u pohřbu Havla, chlap, co by to udělal, by měl reputaci v národě jako bejk.... A kdyby to nepomohlo, tak místo airsoftu stovečku 7.62x51 NATO, to by si někteří i hrkli do kalhot a jiní by začali koktat. Plně schvaluju už dopředu boj proti organizovanému zločinu všemi dostupnými a hlavně účinnými prostředky. Lump nenosí vždycky stejnou barvu!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio