Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie filtrovaná přes prachy (REDAKCE)

Policie filtrovaná přes prachy
ilustrační
Foto: internet

Včera jsem v pražském metru viděl nápis nastříkaný barvou na zdi. Stálo na něm: „Nehledejte pravdu v novinách, pravda je psána na zdech“. Člověk který nápis napsal je možná vandal, ale zcela přesně vystihnul, to co asi už všichni víme. Jak je možné, že pravda je vzácná v době, kdy se informace dají šířit tolika možnými způsoby?

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 24. 12. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FEHER 16:32:09 27. 12. 2011
default.png
Martoo: Příbram?
Cody: V letech 2007 - 2011 vládla v ČR ČSSD? Na čem frčíš, člověče?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:24:46 27. 12. 2011
default.png
MARTOO [2011-12-27 14:33:04]: Jakto, že to u vás šlo tak do pryč? Změnilo se vedení nebo co? Když to čtu, zdá se mi to až neuvěřitelné co jsi na OÚ měl. Paráda. Aspoň máš na co vzpomínat v dobrém. Jak to vidím, bude to dost možná poslední věc u té firmy, na co budeš moct v dobrém vzpomínat.

To Cody: jaká pravice, jaká levice? Vždyť je to jeden zloděj vedle druhého, dělají všichni naprosto stejnu politiku = navalit všecko na ty dole, čí myslíš že platíme teďkom všichni dluhy? Pravice nebo levice? Já ti to řeknu: nepostižitelných daberáků, které u kormidla loupeživého kapitalismu nechal Havel, prrrotože ...ehm... nejsme jako oni, že? Budiž Vaškovi země lehká a ať s ním čerti orají minové pole v Iráku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 15:01:56 27. 12. 2011
Cody.jpg
Netvrdím že bylo lépe 2007-2011 u policie,ale v česku-tehdy tuším vládla čssd a bylo to jiné-vše totiž souvisí se vším a politika se odráží v každém dnu řadového poldy a z pravicí to jde s policijí rychle z kopce.Nemorální společnost,amorální hodnoty,směšné pravomoce,zákulisní taktiky,bídné finanční ohodnocení,vidina zdražování,propuštění,snižování platů...nenene,takto se nedá u pčr pracovat a nezbláznit se,ale je zajímavé jak je republika rozdělena ale pragocentrismuz stejně vítězí-viz třeba V.H. :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 14:33:04 27. 12. 2011
martoo.jpg
HAMMER [2011-12-27 14:05:23]:
Za sebe musim říct, že rok 2009 a půlka roku 2010 pro mě špatné nebyly. Po ZOPce jsem ve 22 letech měl 20.000,- Kč čistá ruka, na našem ÚO nebyly omezené km, čárky nikoho nezajímaly, kdo chtěl makat, měl volné ruce a byl časově i finančně náležitě podporován, pachatel = odměna. Přiznám se že mi na našem ÚO nic nechybělo.

Od půlky roku 2010 to na ÚO šlo do prdele a po roce 2011 už je to obyčejná buzerace, ze které musím pryč. KRPS jako celku dávám nejpozději od pololetí roku 2012 vale.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu J-WAYNE 14:25:27 27. 12. 2011
J.Wayne.jpg
Realita posledních dnů roku 2011 u PČR, vánoční odměny pro vyvolené papínky.. Odečtu si náklady na dojíždění, které dělají 1/3 mého platu a jsem rád, že vše poplatím. Přál bych papínkům aby si v novém roce vyzkoušeli to co zažívají řadový policisté běžně.. zastrašování, naschvály, vymejšlení jak policisty připravit o zákonem dané věci(viz. přehodnocování cesťáků a to i přesto, že už za sebou máme třetí reorganizaci), aby pracovali v podmínkách jaké máme, s vybavením jaké máme, s těmi směšnými zákony a v takovém riziku jako mi všichni na ulici.. ať si všechny ty tabulky a statistiky strčí do ****

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 14:05:23 27. 12. 2011
default.png
CODY [2011-12-26 18:44:33]: Cody, a ony byly roky 2007 až 2011 u policie dobré? Mohl by jsi nám sdělit čím?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 14:03:18 27. 12. 2011
default.png
DOMINIKA [2011-12-23 13:41:31]: "Neb s omezeným idiotem,se lépe manipuluje,pardon."

Viz tento nárůdek chytrolínů. Od samého začátku sametové revoluce jeden obrovský podvod za druhým a podívejte se, jaká Kim Ir Senovice byla po dvadvaceti letech od té lumpiády kolem Havla. Člověk to byl jistě nesmírně hodný, žijící ovšem ve zcela jiném světě..... a pojďme: předání moci bez zůčtování s bolševiky takže si mohli nakrást všecko co měli v podnicích, kde všichni zůstali na svých místech, (takže šanci podnikat jsme jistě měli všichni stejnou, hahaha) vypuštění kriminálnické zvěře na lidi (což byla doslova hrůza jako v nějakém hororu jen média to nechtěla vidět ani slyšet), zelená grázlům kterou mají dodnes a bez skutečně násilné revoluce mít budou pořád...

My jsme jako národ takoví blbečci křížení s ovečkama, že je hanba o tom i psát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 18:44:33 26. 12. 2011
Cody.jpg
Rok 2012 bude hodně špatný,já třeba odcházím,u pčr už lépe nebude,jen hůře-bohužel...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 00:00:08 24. 12. 2011
Karel.150.jpg
Hezký článek, i autor je si jistě vědom, že ne jen policie je filtrovaná přes prachy..:) Usmívám se, protože jsem rád tomu, že lidem záleží na poznání pravdy a na té zdi ji bylo skutečně více než v kdejakém novinovém článku či televizním zpravodajství, dva citáty z jednoho z nejmocnějších světových postů, z postu prezidenta USA:

"Člověk, který se nikdy nepodívá do novin, je lépe informován než ten, kdo je čte, protože ten, kdo nic neví, je pravdě blíže než ten, jehož mysl je naplněna lží a omyly."

"Kousíček pravdivé historie je tak vzácná věc, že si jí musíme velice vážit." Thomas Jefferson

Jestliže si byl ve své době tento prezident USA vědom toho jak "někdo" manipuluje s informacemi, zdalipak ten "někdo" svého počínání zanechal?:)
A kdo je to ten někdo? Jestliže klame celé davy, je to jednoznačně podvodník, podvodník který ani netouží být prezidentem, neboť by se jim snadno stal, podvodník, který klidně prezidenty USA zavraždí, když nebude podléhat jeho klamu nebo jeho příkazům, podvodník, který otočí pravdu v lež a lež v pravdu, podvodník, který má jistý cíl. Všichni cítíme, jak je kolem nás stále více podvodů, chudoby a násilí. Ale proč vlastně? Regulace množství peněz a jejich redistribuce jsou nástroje pro dosažení cílů podvodníků. Chtěl bych napsat více, ale to je jako někoho kdo sleduje jen zpravodajství upozornit na nesrovnalosti kolem 9/11. Proto každý musí pátrat sám, protože jedině sobě a svému svědomí může věřit.

Nevěřím, že mnoho zde diskutujících bude mít odvahu si dočíst i následující článek do konce, předtím, než se začne opět kamenovat, ale pro zvědavé, prosím, zde je:
http://spilderberg.wordpress.com/2011/04/12/mame-demokracii-nebo-mediokracii-ivan-nemec/

Hezké dny všem!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 13:41:31 23. 12. 2011
dominika.jpg
Pěkný den Všem,

Opět krásné myšlenky,i když v čas vánoční,trošku negativní:)
Ano,úplný souhlas,doba je agresivní,krutá,bezohledná,pravda je pro ní velmi nepohodlná, a člověk jako jednotlivec nemá hodnotu..Elity, které nám tuto dobu vytvořily,by takové chtěly mít i obyvatelstvo..Lhostejné k sobě navzájem,sobecké a uctívající jen jedinou modlu, a to peníze..Neb s omezeným idiotem,se lépe manipuluje,pardon.

Ale já jsem optimista a jsem přesvědčená,že se to až tak nedaří..Pořád je víc lidí,kteří pravdu vidí.Mě proti útokům doby:) pomáhá obklopit se lidmi,kteří mají hodnoty jiné než ty zelené,statistikám nevěří,úplatkářství pro ně zůstává úplatkářstvím,protest protestem,a zloděj zlodějem..
Pohledů na věc je nekonečně mnoho ano,ale někdy je pravda jen ta jedna,ať si jí doba a papaláši přejmenují jak chtějí..Zkrátka mít ochranný štít v hodnotách svých,a ne v těch které mi nutí doba..Pár ukázkových příkladů,formovaných touto dobou, znám také..Ale doba dle mě,není hlavní viník..Však všichni žijeme v té stejné,jen si z ní něco jiného bereme a vytváříme svůj žebříček hodnot..Ale tahle doba obrácená naruby,mě štve také:)

Přeji Všem diskutujícím,láskyplné svátky strávené s nejbližšími,a Všem ve službě,klidnou a rychle ubíhající šichtu..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio