Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Psychotesty k PČR, KŘ STČ. KRAJE 7.3.2012

Zdravim Vas, Chysta se nekdo 7.3.2012 na psycho pro kraj.reditelstvi stredoceskeho kraje? Kam se hlasite?
_WONDER_ :: Datum založení: 28. 02. 2012 :: celkem 76 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:32:48 23. 03. 2012
default.png
VIDOCQ [2012-03-23 00:44:21]: To tam budete mít dneska už docela určitě vy mezi sebou. To musíš už psát mladým ty a uvádět, jaká ýqváče jsme ještě měli my.

Aneb mi jak říkal pan Raiskub, starý prvorepublikový četník: hoši, já vás obdivuju, vy jste pro mě hrdinové, že v takové atmosféře sloužíte. Váš celý národ nenávidí, dělají z vás kašpary. A já si myslel, jak jsem měl službu těžkou jako český četník já.

Takže abych se zase zopakoval, tentokrát já vám: hoši, já vás obdivuju, vy jste pro mě hrdinové, protože sloužit v takové době a navíc na nic nepřipravení, nezkušení a hození do vody takovým způsobem, to chce jen jediné: nevědomost o svém stavu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VIDOCQ 00:44:21 23. 03. 2012
default.png
HAMMER [2012-03-18 08:01:34]: Vow, a nějaký násilnickýho schizofreního pedofila co po službě číhal na školačky v parku?

...mrzí mě, jak to ve sboru vypadá, ale pořád usínám s tím, že to takhle přece nemůže jít dále. Nevidíte někdo světýlko na konci tunelu?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:01:34 18. 03. 2012
default.png
JOHN158 [2012-03-16 08:46:02]: Jo, tohle fungovalo tak do roku 2002? Cca, nevím přesně. Pak začalo k policii těch "psychotesty prokulhaných" chodit až příliš a vedení začalo všechno omezovat, od benzínu až po hajzláky. Spousta starých rezignovala a už to jelo z kopce.

Jinak pro Martina: pořád si opakuješ svých padesát procent pravdy: nikdo nic nezaručí.

Ty psychotesty po moderním způsobu měly takovéto výsledky:
silniční kontrola, mladý byl víc než rok v terénu po "škole". Zastavíme řidičku v zákazu vjezdu, já vyžádám doklady, zobák má udělat jedinou věc: uříznout na obou stranách trubičku a nasadit na to pytlíka. Ne svého, tedy. Holka fouká, červená u toho jako poupátko, nic... Říkám si: kruci, tohle znám ona to hraje, ona bude ožralá! Ale holka že to nejde. Po cca pěti minutách vezmu trubičku, sundám pytlík, trubička neodříznutá. Odříznu trubičku, nasadím pytlík, holka tlačí a najednou si na celé kolo ubzdí. Trapas jako svině. Balonek se ani nehne.

Vezmu už nasraný jak latrína tu trubičku znovu a co myslíte, že ta piča zobácká udělala? No neuřezal ani ten první konec. Okamžitě jsem holku pustil i s omluvou.

On ten debil neviděl na sedmdesát metrů auto bez brýlí. Na službu klidně šel bez odznaku i bez pistole. "Výstřel jistoty" jeho specialitka po službě před trezorem plným čistých kvérů - to prováděl přes svoji hlavu zapomínaje, že si předtím na signálu natáhl náboj do komory a vděčí kolegovi za to, že mu zbraň po signálu sebral a vybil. Ale on ani to nevěděl. Že by se odprásknul nám bylo fuk, ale kdo by pucoval ty jeho sračky z ostatních pistolí?

Tohohle vola jsme do tří roků zpracovali na slušného četníka. Nic víc než to, že nedělal takovéto ani nemůžu říct základní voloviny. Ten musel na psychotestech "řvát" na tu psycholožku jako hlsáná trouba. Po něm přišel jiný prablb, dodneška je v Praze, všichni mu píší jen to nej služební hodnocení, aby se ho zbavili, už si dělá výšku a bude manager. Říká se mu "horký brambor" a Pražáci ho budou znát i jménem. A tak bych mohl jen z toho svého odděleníčka pokračovat přes sklerotického podvodníka, ožralu a zloděje v jednom a další výbrky.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 10:18:44 16. 03. 2012
martoo.jpg
JOHN158 [2012-03-16 08:46:02]:
Já jsem u těch starých kusů, co jsem ještě zažil, poznal většinou to, že pokud měli mezi sebou nějakou černou ovci, sice se s ní nikdo z nich nebavil, nechtěli s ní sloužit, pomlouvali ji, ale nikdo si ji nedovolil nic přímo říct. Takže Tebou popisovaná výchovná opatření jsem nikdy nezažil.

Mezi námi mladými tohle třeba většinou není a všechno si říkáme přímo. Někdy si dokážeme tak vyprat triko, že těch pár starých kusů, co ještě zůstalo, jen nevěřícně kroutí hlavou a smějí se. Tento přístup nás ohromě spojuje. Všechno si spolu vyříkáme a máme mezi sebou rovinu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 09:00:30 16. 03. 2012
martoo.jpg
HAMMER [2012-03-16 06:40:53]:
Mě si většinou nikdo nikde nepamatuje, ale já si pamatuju každýho.

Co jsem měl možnost poznat, tak mohly být psychotesty jakýkoliv, ale myšlenkový vývoj policisty beztak neodhadnou.
Záleží v jakém prostředí dotyčný slouží, zda je na ulici nebo kanceláři, zda se s veřejností setkává či ne.

Dost lidí práce u policie hodně zklidnila a vyrovnala, to jsem zažil třeba u sebe, naopak u dosti lidí vyvolala neurózy a duševní nevyrovnanost.

Pokud budeme hovořit o zdravotní stránce, tak tam je to diskutabilní. Beru, pokud někdo slouží na ulici, neměl by mít třeba žádný pohybový handicap. Nechápu ale třeba alergie. Jeden čas je taky docela hrotili. Naopak třeba člověk s pohybovým handicapem může sloužit třeba na SIKT či OKTE, například když přijel Bush ml. do ČR, měl s sebou pyrotechnika o berlích a co? Nikdo to neřešil.

Co se týče třeba fyzických, jedná prakticky o jedinou oblast přijímacího řízení, kde se dá prakticky všechno ovlivnit. kdo není fyzicky moc dobře vybaven a prostě se moc nehýbe, za měsíc může natrénovat aby splnil.

Kdo se hlásí na základní útvary a nesplní fyzické, toho bych kopnul do prdele. To, že nesplnil, totiž pouze ukazuje, že nemá ani snahu se připravit na výběrové řízení, když ví, že je na tom fyzicky špatně.

Naopak jsou pozice u policie, kde je preferována duševní práce, tak tam bych to s fyzickými opět nehrotil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 08:46:02 16. 03. 2012
john158.jpg
No jo, ale za starých časů, když jsi byl fakt hloupý frajírek nebo nepřizpůsobivý líný a bázlivý jelito, tak tě staří srovnali tak, že si se bud změnil k lepšímu, nebo jsi prostě odešel, protože tě mezi sebe nepustili a nikdo nechtěl s tebou sloužit nebo tě zadřeli jinak.. zkrátka kolektiv si vychovával vlastní potěr.. a tys musel dokázat že patříš k ním..
to je především to co dělalo policii policií, bylo to jedno kdo se k sboru dostal, důležité byli ti lidé co tam vydrželi fungovat..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:40:53 16. 03. 2012
default.png
MARTOO [2012-03-14 10:56:17]: :D :D :D já se ze tebe potento! Ty jsi stejný ničema jak já. Půjdeš, chlapče, půjdeš! Tebe si budou všichni pamatovat!

Máš padesát procent pravdy s tím méně náročným výběrákem: ani přísné podmínky nezaručí.... Já ti řeknu druhých padesát: nezaručí, ale těžce zredukují. A mít na útvaru jednoho nebo pět takových dementorů, to už je rozdíl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 10:56:17 14. 03. 2012
martoo.jpg
HAMMER [2012-03-12 06:41:31]:
Naše nadržené psycholožky bych nějak moc neřešil, co jsem zatím poznal, většina měla spíše problém sama se sebou:o)

Povídají o policejní práci zleva zprava a pak z nich vypadne, že sice mají každá odslouženo X let, ale nikdy ve výkonu nebyly.

Naposled nám tvrdili, že pokud přijedeme na místo činu, oznamovatel na nás začne řvát, kde jme a že jsme mu neuchránili majetek, máme ho nechat na sebe v klidu vyřvat a pak s ním situaci řešit, jako kdyby se nic nestalo.

Když jsem ji odpověděl, že bych na něj zařval, ať si uvědomí, že mluví s policií a pokud se nebude podle toho chovat, ať si věc přijde oznámit na útvar až se uklidní, psycholožka koulela očíčkama.

Dále nám tvrdila, že pokud uvidíme vozidlo, které jezdí od krajnice ke krajnici mimo obec, my se za ním rozjedeme a on nám začne ujíždět, máme ho nechat být, protože pokud by řízení nezvládl, mohl by se zranit. To už jsem kontroval podruhé a na psycholožce jsem viděl, jak by mi nejraději naordinovala pár skotských střiků.

Co se týče průchodnosti přijímacího řízení, poznal jsem policisty z poměrně dost velkého počtu generací (sloužící od konce 60. let až po současnost) a vím, že sebelepší přijímací řízení nemůže ovlivnit to, co se člověku za službu u policie v květáku urodí. Policista se formuje hlavně po psychické stránce a délkou služby. To ti psychotesty neodhalí ani omylem.

Zdravotní a fyzické jsou rovněž důležité, ale pro selekci vážně do očí bijících případů. Nad některými věcmi se dá vážně přimouřit oko.

Vzhledem k tomu, jak jsou rozmanité činnosti u policie, není ani možné udělat paušální přijímací testy.

Při tom samém sedánku s psycholožkami jsem jim sdělil, že považuji lidskou psychiku za tak málo prozkoumanou oblast, že ještě nepřišla doba na to, aby se lidé škatulkovali podle nějakého paušálního testu. To holky zezelenaly potřetí.

Když jsem jim na to kontroval, jaktože našimi psychotesty prošlo takové množství lidí ať už labilních, příliš uzavřených či nadměrně agresivních, horko těžko pak uznali můj názor, ale už mě měli za nestabilního jedince.

Pak nám udělali psychotesty a vyšlo jim, že z 10-ti přítomných lidí je 6 těžkých flegmatiků. Nakonec přiznali, že psychotesty jsou dělané, aby k policii chodili především lidé spíše typem sangvinika. Já, dle jejich slov nestabilní jedinec, jsem byl 85% sangvinik s 80% stabilitou. Holky čuměly počtvrté:o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:27:08 14. 03. 2012
default.png
BLANICKY [2012-03-13 15:25:12]: Nevím o čem sice píšeš přesně, ale chci se zeptat, kdy ti stateční (asi tak přibližně kdy by to jako mohlo být) něco změní v současné policii nebo spíše v současném vztahu jmenující se naprostý nezájem veřejnosti k policii a jak to jako změní? Kde se vezmou ti stateční a jak dllouho se ti stateční udrží na svém místěnebo vůbec u policie, jakmile si otevřou hubu. Kdo zodpovědný bude ty statečné vůbec poslouchat? Děkuji za odpovědi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLANICKY 15:25:12 13. 03. 2012
default.png
Dohadujete se tu jako děti. Každý člověk je originál, takže bude vždycky několik skupin lidí co budou tvrdit to, jiní zase ono. Je to na každém jestli mu (ne)vyhovuje ať systém nebo práce. Každý má možnost s tím něco dělat, pokud není líný nebo nemá strach. Kdo brečí že politici kradou může se stát jedním z nich nebo je sundat. V historii už se našlo spousty statečných, kteří něco změnili a najdou se zase :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio