Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Psychotesty k PČR, KŘ STČ. KRAJE 7.3.2012

Zdravim Vas, Chysta se nekdo 7.3.2012 na psycho pro kraj.reditelstvi stredoceskeho kraje? Kam se hlasite?
_WONDER_ :: Datum založení: 28. 02. 2012 :: celkem 76 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu _WONDER_ 14:04:26 01. 03. 2012
default.png
To martoo: Kazdopadne dikes za informace. Budu doufat, ze se do toho Kolina dostanu ;-) Dle informaci, ktere mam, maji mit v Koline dostatek volnych mist.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 13:58:42 01. 03. 2012
martoo.jpg
To wonder:

O memorandu se nic nedozvíš, to dostaneš při podpisu smlouvy zahrabané mezi stohem papírů:o)

Napsat si to můžeš prakticky kamkoliv, jenže to není směrodatné. Zažil jsem poměrně dost lidí, kteří si psali žádosti ať už po Středočeském kraji a nebo dokonce třeba do Jihomoravského, Jihočeského či Královehradeckého kraje přímo v jejich náborovém středisku. Nakonec jim bylo řečeno - půjdeš tam, kam ti řeknem (zpravidla Kladno či Praha venkov), nebo k policii nejdeš.

To jsou věci, které Ti personalisti neřeknou. Nesmíš jim věřit všechno, pro ně jsi jen jedna ovečka ze stáda, tedy slušně řečeno (ovečkou jsme byli při nástupu všichni), nemluvě o tom, že každý personalista Ti na konkrétní věc řekne něco jiného a dokáže naslibovat hory, doly, černý les.

Zažil jsem jednoho, který co měl od personalisty slíbeno, že půjde do Jihomoravského kraje k psovodům. Dopadlo to tak, že skoro dva roky trvalo, než ho zavolali k podepsání smlouvy, nakonec mu sdělili, že má propadlé psychotesty a musel na ně ještě jednou. Nakonec nastoupil na OHS do Prahy.

Nechci Tě strašit, ale raději počítej se vším. Vítej ve Absurdistánu:o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu _WONDER_ 13:03:39 01. 03. 2012
default.png
MARTOO [2012-03-01 12:21:44]: Tak o ,,memorandum,, nic nevim. Kdyz jsem na konci roku posilal zadosti na ruzna personalni pracoviste (K.Hora, Nymburk, Čáslav, Kolin), tak jediný kdo se mi telefonicky ozval a resil se mnou podrobnosti typu jestli chci k poradkove ci dopravni policii atd. Vzdy jsme se bavili jen o Kolinu, tak predpokladam, ze kdyby me eventuelne chteli soupnout napr. smer Kladno, tak by me to rekli. Necham se prekvapit. Nejdrive musim udelat psycho atd. Nicmene pokud bych po nastupu musel jit slouzit nekam 100km daleko, tak bych z toho 2x nadsenej nebyl.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 12:21:44 01. 03. 2012
martoo.jpg
Nevím zda Vám to personalista řekl, ale při nástupu se podepisuje tzv. čtyřleté memorandum, kterým stvrzujete, že po uvedenou dobu budete muset sloužit ve středních Čechách. Co by se stalo, kdyby to člověk při nástupu nepodepsal, jsem se od nikoho nedozvěděl. Všichni ale tušíme:o)

Jedná se o první "lahůdku", kterou Středočeský kraj nabízí, další se poznají až ve službě:o)

Pokud jste tedy odjinud a tajně doufáte, že se přes Středočeský kraj pouze k policii "procedíte" a pak si to napíšete domů, myslete na to, že podobně přemýšlí cca 50% policistů sloužících ve Středočeském kraji.

Výše uvedenou fixní ideou jsem trpěl taky a po zamítnutých čtyřech žádostech o přeložení jsem se uchýlil k jediné možnosti jak utéct - přes výběrové řízení.

Hlavně ti, kteří mají rodiny daleko od místa výkonu služby, by uvedené měli mít na paměti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu _WONDER_ 11:59:26 01. 03. 2012
default.png
VLCICE [2012-03-01 09:04:31]: Ja taky do Kolina. Konkretne dopravka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLCICE 09:04:31 01. 03. 2012
default.png
zdravím, taky se chystám. Jinak se hlásím k PČR do Kolína. Kam ty?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio