Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Veřejná kontrola policie nově a lépe? Výstupy březnového BlueCafe (REDAKCE)

Veřejná kontrola policie nově a lépe? Výstupy březnového BlueCafe

Foto: Jan Foukal

Co bude dělat Generální inspekce bezpečnostních sborů, aby přesvědčila veřejnost i bezpečnostní sbory, že nestranně a aktivně odhaluje a vyšetřuje trestnou činnost jejich příslušníků? Jak k tomu využije svůj nový kabát, úkoly a pravomoci? A jaké jsou limity snahy stát se důvěryhodným partnerem veřejnosti i bezpečnostních sborů? Na tyto i další otázky měla odpovědět březnová debata z cyklu BlueCafe. Níže je výběr toho nejpodstatnějšího v textovém shrnutí, ve videosestřihu a na fotografiích.

Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 30. 03. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 16:08:28 05. 04. 2012
Andras.jpg
2222 [2012-04-05 14:02:04]:

Níže podepsaní lékaři, bazírují na vrozeném kreténizmu uživatele Denvera, vyjadřujícího se slovy:

"Doufám,že se ve svém životě někdy dočkám toho,že všichni policisté,kteří se dopouštějí nelidských věcí,tak budou postaveni před soud.Budu to já a i řada jiných lidí považovat za jedno ze svých největších životních zadostiučinění.Doufám a budu se modlit za to,aby vyšetřovatele GIPS vedl náš pán tak,aby tady všechny ty SVINSTVA UŽ KONEČNĚ SKONČILI!!!!"

, kterýžto výrok úplně stačí, aby osvětlil dučevní stav vyšetřovaného, jako notorického blba.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 2222 14:02:04 05. 04. 2012 blokovaný
offtopic - kliknutím zobrazit
default.png
Práce vyšetřovatelů GIBS je podle mého názoru práce úplně nesložitější,která u policie je,protože pachatel je v tomdle případě pochopitelně jinak myslící než někdo jiný.Proto jsou tam dvě důležitý věci.KVALITA A NEZÁVISLOST,PROTO PŘEJME NOVÉ VZNIKLÉ GIBS,ABY TODLE VŠECHNO SPLŇOVALA,aby se jí začali bát nečestní policisté,kteří nám všem trochu lidsky myslícím lidem TOLIK ZNEPŘÍJEMŇUJÍ ŽIVOT A ABY SE UŽ NIKDY NEOPAKOVALO TO,CO TŘEBA V BRNĚ,KDE ASPOŇ DÍKY SVĚDECTVÍ SE TO DOSTALO K SOUDU A NÉ JAKO TŘEBA VE ZLÍNĚ.Doufám,že se ve svém životě někdy dočkám toho,že všichni policisté,kteří se dopouštějí nelidských věcí,tak budou postaveni před soud.Budu to já a i řada jiných lidí považovat za jedno ze svých největších životních zadostiučinění.Doufám a budu se modlit za to,aby vyšetřovatele GIPS vedl náš pán tak,aby tady všechny ty SVINSTVA UŽ KONEČNĚ SKONČILI!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 10:11:35 05. 04. 2012
default.png
Radši se k tomu nebudu vracet.O charakteru zdůrazňuji některých těchto bývalých dedektivů hovoří to, že přešli pod Kalouska na ministerstvo financí. Mne by zajímalo, zda na onom analitickém útvaru jsou i lidé, kteří Kalouska vyšetřovali v době kdy dělal náměstka na obraně. To bychom mohli hovořit o pěkné mafii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:54:04 04. 04. 2012
default.png
CATANI [2012-04-04 09:27:45]: A podle čeho je třídil? Podle ochoty falšovat statistiky?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 09:27:45 04. 04. 2012
default.png
Včera večer byl jeden z těch elitních dedektivů v televizi, no dlouho už jsem neměl tak špatný pocit z policisty(bývalý). Když se rozvykládal, o bývalých kolezích a začal je třídit, který měl na to aby sbíral zkušenosti na kraji a který na územní obvodě, byl jsme hned doma a on se dostal až nejvýš na elitní útvar a dokonce pracovala na Dohnalovi(NKÚ). Z jeho slov jako bych cítil samého Rampulu, taková nevšednost a kolem něj vyzařovala gloriola svatozáře. Jen nevím jestli poté hned mu nevolal Bakala či Janoušek a neříkali mu, dobře jsi jim to řekl, moc dobře.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 22:28:40 03. 04. 2012
dax.jpg
HONZAD [2012-04-03 17:18:30]:
Tam už jsme byli, ted směřujeme k úplně jiným metám a zářivým horizontům....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 17:18:30 03. 04. 2012
honzad..jpg
Spatne placeni a demotivovani policiste v ulicich .......

a elitni utvary slouzici oakorat tak k ochrane zajmu a hram politiku, mafianu a oligarchu.... Kde jsem to jen videl? ....

aha, uz vim: V zemi kde zitra jiz znamena vcera...... Ano, presne tam mame nakroceno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:38:52 02. 04. 2012
default.png
Špatně placený a demotivovaný policista bez pevné půdy pod nohama je splněným přáním všech gaunerů jakkoliv ovládající dění v této zemi. Konečného cíle bylo dosaženo, teď už bude jen udržován. Kdo se chce vsadit?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 11:09:54 02. 04. 2012
default.png
Někdo si stále mylně myslí , že si policie získá důvěru veřejnosti neustálým sypáním popela na svou hlavu. Nejprve se musí vytvořit stabilní prostředí pro skutečnou policejní práci. Takovou práce se sama projeví a veřejnost to pozná. Teprve pak přísná kontrola. Policie je díky tzv. úsporám a neschopným funkcionářům v pravěku. Chybí motivace,chuť a jistota řadových policistů. Finanční prostředky jsou jediným řešením. Špatně placený a demotivovaný policista bez pevné půdy pod nohama je hlavní problém současné policie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio