Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Veřejná kontrola policie nově a lépe? Výstupy březnového BlueCafe (REDAKCE)

Veřejná kontrola policie nově a lépe? Výstupy březnového BlueCafe

Foto: Jan Foukal

Co bude dělat Generální inspekce bezpečnostních sborů, aby přesvědčila veřejnost i bezpečnostní sbory, že nestranně a aktivně odhaluje a vyšetřuje trestnou činnost jejich příslušníků? Jak k tomu využije svůj nový kabát, úkoly a pravomoci? A jaké jsou limity snahy stát se důvěryhodným partnerem veřejnosti i bezpečnostních sborů? Na tyto i další otázky měla odpovědět březnová debata z cyklu BlueCafe. Níže je výběr toho nejpodstatnějšího v textovém shrnutí, ve videosestřihu a na fotografiích.

Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 30. 03. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CEMAN 11:09:54 02. 04. 2012
default.png
Někdo si stále mylně myslí , že si policie získá důvěru veřejnosti neustálým sypáním popela na svou hlavu. Nejprve se musí vytvořit stabilní prostředí pro skutečnou policejní práci. Takovou práce se sama projeví a veřejnost to pozná. Teprve pak přísná kontrola. Policie je díky tzv. úsporám a neschopným funkcionářům v pravěku. Chybí motivace,chuť a jistota řadových policistů. Finanční prostředky jsou jediným řešením. Špatně placený a demotivovaný policista bez pevné půdy pod nohama je hlavní problém současné policie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio