Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Su Casa Mi Casa (REDAKCE)

Su Casa Mi Casa
ilustrační
Foto: internet

Dál jsem si předsevzetí, že se budu vyhýbat  politice. I když za politiku je dnes považován téměř každý veřejný projev. Nicméně v okamžiku, kdy právě politici stále aktivněji zasahují do práce policie a orgánu činných v trestním řízení, nelze se prostě těmto tématům vyhnout.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 11. 07. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 22:25:37 13. 07. 2012
Pim Burger.jpg
BADBOY [2012-07-13 17:23:45]: Chichi, docela mě baví toto vzývání k revolucím, nepokojům a vzpourám a ono by přitom stačilo, aby lidi přišli k volbám a zvolili někoho jiného. Ať se nám to líbí nebo ne, tak tato vláda byla zvolena v demokratických volbách - a to především díky Paroubkovi, který se všem tak zprotivil, že s ním nikdo nechtěl jít do koalice s ČSSD a díky tomu, že lidé naletěli na špek bývalému taky ministrovi vnitra Johnovi. Osobně si myslím, že toto není až tak špatná zkušenost a já osobně se docela těším, až to ČSSD začne po dalších volbách vládní koalici vracet a budou se dělat odposlechy zase na druhé straně. Pak se to tu snad trošku vyčistí i bez revolucí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 17:23:45 13. 07. 2012
default.png
Chtěj boj, tak ho mají mít....!!
Opravdu to už chce radikální akci!!!
A pokud někdo říká, že akci upír ne, tak ať navrhne něco lepšího...
Mám dost části našich bezzubých odborářů, kteří umí jen tlachat a všeho se bojí...!!!
Revoluce...!!!
Přísahal jsem, že budu bránit vlast a občany a to i proti této klice!!!


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DUSAN 17:04:42 13. 07. 2012
default.png
Tedy, pravda, Ing.Kalusek je nepochybně více než houževnatý tvor.

Jinak, pokud si pamatuji, tak hasiči si už v roce 2004 dělali z ing.Kalouska legraci, když si jejich odbory ve spolupráci s jejich serverem (pozary.cz) zaplatili spoty se vtipem na něj na video-stěnách v pražském metru.

(Ten spot je k vidění v jednotlivých obrázcích zde: http://www.pozary.cz/clanek/2927-span-style-color-red-pomozte-nam-span/ )

Možná, že to je lepší, originálnějsí (a nepochybně mediálně i veřejně lépe vnímanější!!) styl odporu, než třeba fackování.
Pěkné odpoledne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 15:43:05 13. 07. 2012
default.png
To je naprostá arogance, sprostota moci a bezmoc. To už se nehodí ani komentovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 15:26:58 13. 07. 2012
Lukas Heinz.jpg
Pan ministr Kalousek je skvělý komík,resp. spíše tragikomická postava české politiky. V interpelaci dne 11. 7. 2012 řekl, že vyšetřovatel kauzy CASA, (plk. Mazánek) je mimo protože letouny CASA nebylo možné nijak ohodnotit v době nákupu.

Na komentář jiného poslance, že Portugalsko nakoupilo letouny CASA za polovinu ceny co ČR a Polsko za jen o něco málo vyšší cenu než Portugalsko a máme tedy srovnání, odpověděl pan Kalousek argumentem, že letouny CASA pro ČR nelze takto hodnotit, neboť to jsou naprosté unikáty. Čím jsou tak unikátní to neví, neboť je to přísně tajné.

Pan ministr má pravdu. Naše letouny CASA jsou unikatní tím, že neprošly tolikrát vojskovými zkouškami, jako nikdy v historii jiný letoun. To je možná činí tak cennými.

Pan ministr také podal oznámení na GIBS ne s tím, aby vyšetřila obsah telefonátů, ale jen to, kdo vynesl informaci, že on volal vyšetřovateli kauzy CASA.

Osobně si nedokážu představit, že by někdo jiný v dějinách této země nějaký politik pana Kalouska trumfnul co se do míry arogance a sprostoty.




Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:23:09 13. 07. 2012
Andras.jpg
Tak po dnešních událostech musím konstatovat, že policie ČR je v otevřené válce s vládní koalicí:-) Tohle je pánové, světový unikát. Kdo slyšel výroky na adresu plk. Lessyho a poslední vyjádření poslanců TOP 09 na jeho osobu, musí uznat, že tohle už si skoro koleduje o takový malý ozbrojený převrat.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 10:23:52 13. 07. 2012
default.png
AKIRA [2012-07-13 09:59:01]:
To víte, pan Hruška je býv. elitní detektiv :). Je vidět, že rychle zapomenul na kolegy a už jede nahoře. Tedy pokud někdy byl vůbec na straně policistů. Dělal na útvaru, který měl a má svou pověst. Kluci co všichni chcete...? Náš ministr byl taxikář...:). Mrzí mě, že také rychle zapomenul, že byl kolega a ani se nás nezastane...
Dále bych se rád opřel do odborů NOSP... Vyjádření pana Štepánka v ČT bylo politické... Hlavně, abychom si někoho nepoštvali proti sobě... Akce upír je k ničemu atd... Vedení této odborové organizace pro řadové policisty nikdy nic dobrého neudělalo... Dle mého názoru je velká chyba na této odborové organizaci, která se bojí....
Když se dvě odborové organizace nedohodnou mezi sebou, tak jak to může vypadat na veřejnosti...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AKIRA 09:59:01 13. 07. 2012
default.png
ANDRAS [2012-07-13 01:24:37]:
pekne cteni a koukam, ze ten Hruska je peknej politruk asi se trepe na nejakou hezkou funkcicku. Je tam videt, ze pani nahore nemaji radi pravdu stejne jako za hluboke totality, jenom metody jsou malinko jine.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 01:24:37 13. 07. 2012
Andras.jpg
http://www.ubs-upir.cz/news/mimoradne-jednani-vyboru-pro-bezpecnost-poslanecke-snemovny-pa...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 21:53:43 12. 07. 2012
Chip.jpg
Ale no tak Lucky, to je přece jasné jako facka :-) Pan kalousek je alkoholik a navíc agresivní. Takže když se v noci vyleje, tak volá lidem a vyhrožuje jim. Není to přece poprvé, takových případů už bylo. Druhý den když vystřízlivý, tak se z toho vykrucuje a vždycky to ustojí. Teď to mimochodem ustojí určitě taky, na to vsadím koule. Protože: na co není důkaz, jako by nebylo na světě a pochybnosti ve prospěch. (Do latiny si to přelož sám :-) Jedině kdyby snad byl záznam hovoru, tak by to mohlo být zajímavější. ale kdo si běžně nahrává soukromé hovory...:-) Navíc Nečas Kaloně podpoří i kdyby prznil malé holčičky a pak je pojídal, protože s jeho pádem by se jim rozpadla koalice, následovaly by předčasné volby a z naší slavné české pravice by v parlamentě nezbyl ani smrad :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio