Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

K policii

Ahoj mám takový dotaz jak zažádat o práci k policii? Musím se dostavit osobně nebo zprvu stačí jen poslat mail? když jsem totiž dal hledani na : http://aplikace.mvcr.cz/sluzebni-mista/SearchResult_PublicAndMembers.aspx tak to ukázalo že místě bydliště mají volno (i když by mi nevadila ani ta Praha), mám tam napsat vlastní životopis nebo již jsou nějaké strukturované na stáhnutí? děikuji nechci dělat před náborovým blbce tak ho radši udělám tady :-)
FUNKY :: Datum založení: 30. 08. 2012 :: celkem 78 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 22:16:52 24. 09. 2012
default.png
KOLDA45 [2012-09-24 20:48:41]: Ahoj, u mě velmi dobře co u tebe ? Já si zase naopak myslím že to tam tak nějak být klidně může, jak je to tam nyní a jak se mě to bude týkat začnu zjišťovat již příští týden. Zatím to vypadá že můj nadřízený bude dobrý chlap. Dnes mi volal kvůli stravenkám a aby mi to nekomplikoval peníze dá místo mě a já mu je dám na dohodnuté schůzce :) (doufám že to není jen nějaká schovaná bestie :) ) Popis Policie jaké uvádí hammer ikdyž jak sám napsal není už u policie podle mě nejsou daleko od pravdy :). Na druhou stranu si myslím že je to i asi služebna od služebny svým způsobem protože občas se najde velitel který se postaví za lidi co slouží pod ním a má rozum takže uvidíme :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOLDA45 20:48:41 24. 09. 2012
default.png
REPLY:SANTIAGO-SAN - ahoj jak se vede , já si nemyslím, že je to u policie tak jak Hammer píše

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 20:32:29 24. 09. 2012
default.png
hammer: vcelku dobře jsi shrnul mé plány, počítám s tím že pokud usoudím že policie není můj šálek čaje bude se muset poohlédnout jinde ale do té doby, stejně chci první zkusit splnit si sen a když zjistím že mě to nenaplňuje změním vodu :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:17:17 24. 09. 2012
default.png
Jasná věc je, že všude je chleba o dvou kůrkách. Problém ale je, že u policie jsem svoji mizernou finanční situaci nemohl řešit, protože mi zákon zakazoval si přivydělat tím co umím, kdežto v céčku můžu jak chci a nikdo se o mě nestará.
Jestliže máš střední policejní školu, nejsi v podstatě ničím. Policie u nás nemá jasnou strukturu, jasný služební postup, nic. Tam nějaké vzdělání, znalosti nebo schopnosti nic neznamenají.
Být tebou, pokud můžu poradit, udělal bych si právnickou výšku ale nepřistupuj na dohodu s policií, dělej si to z vlastního volna. A pak tradá do pryč a v tomto případě bych službu u policie viděl pro studovaného právníka jako těžké, ale velmi těžké plus!!!! Jako advokát by jsi policejní záznamy rozmetal na třo doby, jako žalobce by jsi věděl která bije a kde musíš trvat na provedení pořádné práce a jako soudce obojí. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 12:17:49 24. 09. 2012
default.png
hammer : Řemeslo je jasné ale u mě je problém v tom že mám v podstatě střední policejní. To že jsi mimo službu mi už na otázku odpovědělo, proč tu práci děláš :). Já donedávna pracoval u jedné soukr. agentury bezpečnostní. Myslím že to byla větší pakárna než mě čeká u PČR. Ať už z toho hlediska že sme jeli 36 ti nebo 48 hodinové směny a občas se stalo že si za celou směnu naspal třeba jen 3 hodiny... byl jsem den doma a šel si do práce znovu... takhle nasekal 300 hodin měsíčně a doma si nevěděl ani jak vypadá kuchyň

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:07:17 23. 09. 2012
default.png
DANIK [2012-09-23 14:15:56]: Tak buď rád, že máte dvě třetiny zavřených. "Není nad to" když ti drban vykládá mladým blbcům v hospodě, že už ho policajti pětatřicetkrát chytili a furt je na svobodě. Opakuji 35x!!! A to nebyl jediný takový případ, ale celá plejáda. Pak dojdeš k tomu, že každým dalším zadržením furt toho stejného ksichta a dalším přifařením jeho nového skutku k již probíhajícímu jeho stíhání, prostě škodíš těm, co tě platí. Že tvoje dobrá práce, jak píše Danik, je nejenže k ničemu, ale že je kontraproduktivní. Ty toho drbana neuvěřitelně těmito ve skutečnosti neúspěchy neuvěřitelně "vychováš" že by to v krimu líp nedokázali.

Na jedné straně jsi došel k případu, zjistil a zajistil stopy, tipnul jsi si podle modu operandi kdo to je, lupnul ho... prostě odvedl rychlou a perfektní práci jako nějaký Colombo v turbo provedení, na druhé straně to naprosto všecko bylo ne že k ničemu, ty jsi tou svojí prací nadělal větší škodu státu na nákladech všech těch úkonů než ten drban na svém působení.

Danik má štěstí na to, že nad sebou má schopné SZ a soudy. Přeju mu to! Nám všecko tihle svinsky přeplácení lenoši kurvili.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:58:35 23. 09. 2012
default.png
DANIK [2012-09-23 10:21:05]: Daniku, tak já se tě zeptám jinak, když píšeš, že se to u vás dělá tak nějak policejně nebo prostě že to není taková hrůza, jako u nás:

- sleduje někdo u vás skutečnost, jaká preventivní opatření snižují nápad protiprávní činnosti?

- když jsem u té dopravy, dělá někdo u vás věci na silnici podle § 17 odst. 5 zákona 361/2000 Sb? aneb přestupky, za které se hned na mstě berou pirátům za velmi nebezpečné počínání papíry? Myslím systém buk?

- jste nuceni k výkonu služby na KB a DBA stále stejná místa, tlačí se u vás na kvantitu čehokoliv bez jakékoliv návaznoti na nějaké zlepšení jakéhokoliv stavu?

Prosím tě, odpověz na všecky tři body. Moc děkuju předem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:53:17 23. 09. 2012
default.png
SANTIAGO-SAN [2012-09-23 10:00:30]: Já jsem už pět let v civilu u řemesla a moc hezky se mi to rozjíždí, až mě chytají málem záda, ale fakt jen málem... :D Tady vidím, jak hluboce se mýlíš, když říkáš, že jiná práce není. Já nemůžu zaboha sehnat kolegu elektrikáře, který by mi za stopade na hodinu čistá ruka pomáhal na mých vedlejšákách. Děláme teď totiž velkou zakázku furt na přesčas a nemám prostě kdy. Nejsou instalatéři, nejsou zedníci, obkladači, malíři, podlaháři.

Na policejní práci je krásné všecko, problém je, že u PČR o policejní práci nezavadíš a musíš jít hlavou proti zdi a posereš si naprosto kariéru. Ten systém nebyl pro mě. Já mám hodně dobrou paměť, ale předpisy se neustále mění a leckdy se to, co platilo před pár lety, zase vracelo v platnost znovu. Můj průser byl v tom, že jsem si všecko pamatoval, ale už jsem nevěděl co platí dneska!!!!! Naprosto mi spadlo sebevědomí poldy, když jsem nebyl schopný nad ránem na noční, už sice unavený, ale vzpomenout si, jak se dělá prosté zadržení na chlast!!!!! Fakt nekecám.
Do toho vlezl Langer, sebral nám příplatky za noční, svátky, neděle, přesčasy, já byl bez pěti táců měsíčně... ajta krajta a už jsem jel do céčka. V jednačtyřiceti letech jsem v podstatě znovu začínal svoje bývalé řemeslo.

A víš jak to hodnotím dneska po dvaceti letech u policie a marné snaze dělat policejní práci? Kdybych já debil zůstal u své elektriky, byl bych dneska v Rakousku za úplně jinší peníz, s úplně jinší kvalifikací. Tady totiž musíš mít roky praxe a v mých letech je to už potíž, naštěstí paměť slouží a učím se docela dobře pořád.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 14:15:56 23. 09. 2012
Danik.jpg
Jo, řešíme pořád stejné lidi. A protože my svou práci děláme poměrně dobře, tak 2/3 jsou jich stále zavřený a takhle to prostě koluje. Jedny pustí jiný zavřem. Ale to není chyba mé práce, ani důvod rezignovat.

Pochop, já nedělám agitku, jenom říkám stále dokola, že to není takové děsivé jak Hammer píše. Je to sice na prd, ale pořád dělám práci, která má smysl. Jiná věc je, že jestli ještě vezmou prachy, tak už si jí nebudu moct dovolit dělat. A pokud udělají tu amnestii, tak také nevím, zda-li to bude mít cenu dál dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITAVAL 12:14:43 23. 09. 2012 blokovaný
default.png
DANIK [2012-09-23 10:21:05]: Nějak jsi se vyhl odpovědi:)Třeba máte pravdu oba,jsem u firmy krátce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio