Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Říjnová VII. konference policejních historiků (REDAKCE)

Velká říjnová VII. konference policejních historiků
Pozvánka na VII. konferenci policejních historiků
Foto: Muzeum Policie České republiky

Úcta k tradici, stavovská čest a láska k historii. Jste-li příznivcem alespoň jedné z těchto tří věcí, pak si určitě nenechte ujít již VII. konferenci policejních historiků, která se jako každý rok uskuteční v prostorách Muzea Policie České republiky v Praze. Na rozdíl od předchozích let se termín setkání amatérských i profesionálních historiků přesunul z listopadu na říjen a nejen čtenáři Policisty.cz tak budou mít příležitost vyslechnout sérii přednášek na různá témata z policejní historie již v termínu od 18. do 20. října 2012.

Autor: redakce
Publikováno: 10. 10. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 20:00:50 11. 10. 2012
default.png
DAX [2012-10-11 16:25:47]: Abysme si ale nakonec nezabrečeli, Daxi. Kolik dáváš těm posledním pár zkušeným na (kolika, dvou?) specializovaných útvarech, než se zvednou a půjdou makat za daleko jinší love pro ty, které dneska setírají?

Nemůžu se zbavit domněnky, že Rath a Dalík jsou sice prvním, ale taky posledním slušným úprdem českého četnictva na kurvahodnědlouhoudobu. Tuším, že pak už bude jen Česká policie na youtube celosvětově nejsledovanější bezpečnostní složkou, samozřejmě také vyhodnocenou jako nejzábavnější.

Někdo tady psal, že si nemyslí, že by těch minel policajtů přibylo na rozdíl od doby minulé, že se jen víc točí na mobily a kamery.... To je pravda tak na půl. Samozřejmě že po odchodu dvanácti tisíc zkušených policajtů nováčci bez ZVS neschoopní říct ani bůůů když někoho potkají, nedělají víc blbostí než ti staří ( to jsem fakt napsal ? :D) oni se ještě u zákroku tak natřásají, místo aby dělali co mají, že drbani a jejich kamarádíčkové mají čas je točit.

Na druhé straně v USA budou mít policajti perfektní výukové materiály, jak přesně se to nemá dělat. Nahnat děcka do uniforem a poslat je na smrt do terénu. Daxi, to by neudělali ani ti komunisti!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 16:25:47 11. 10. 2012
dax.jpg
HAMMER [2012-10-11 06:04:37]:
Tak tak, ano myslím, že se hodně zasmějeme.
Také bych si rád poslechl kapitolu o Ičkově odšpuntování policie "generačním špuntem" a úžasné ozdravění policie novou krví zkušeným Langerjugend.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:04:37 11. 10. 2012
default.png
Výborná práce, dámy a pánové.

Určitě velkým tématem bude polistopadový vývoj českého četnictva a samostatnou kapitolou "jak Íčko definitivně četnictvu tipec zatnul". Na to bych se docela těšil.

A ještě jedna věc: zrušení něčeho, čemu se dneska říká občanské hlídky. To může udělat jen nemyslící blb nebo nárůdek zlodějů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio