Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak bude vypadat systemizace pro rok 2013? (REDAKCE)

Jak bude vypadat systemizace pro rok 2013?
Podle systemizace se příští rok začne škrtat odshora
Foto: P-CZ

Obyvatelé naší země jsou svědky naprosto neuvěřitelných a zcela nepochopitelných rozhodnutí politiků. Proti jejich krokům se bouří soudy, státní zastupitelství i mnozí policisté. Rozhodnutí, které v této době učinil policejní prezident, tak působí jako koráb zdravého rozumu v moři stupidity.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 08. 11. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 19:03:43 30. 11. 2012
Andras.jpg
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1142743803-reporteri-ct/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:26:37 30. 11. 2012
default.png
Ty by jsi jako v céčku nechtěl dělat? Máš pocit, že ty prachy, co dostáváš u policie jinde nejsou?

Všude slyším o krizi a nezaměstnanosti, kua ale už čtrvtým měsícem makáme jedenáct hodin denně, každá parta má čtyři až pět různých zakázek, firma odmítá další a není boha najít maníky, kteří by chtěli jít dělat a vypomoct nám z těch sraček, v kterých jsme. Ručičkama eéé nebo co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRIZLIVEJ 09:25:33 30. 11. 2012
Střízlivej.jpg
No tak má kariéra bez Bc., Mgr. a Ing. je sice dost omezená, protože tady u této firmy nikdo nepřemýšlel o specializacích a praktických zkušenostech a kladných vztazích k určitým specifikům této práce, ale nadřazoval tituly, které donutily spoustu dobrých lidí k odchodu, ale já bohužel zůstávám tam, kde jsem. Snad se za pár let dočkám :) Do céčka kvůli rodině nejdu. Někdo ty úvěry a splátky platit musí. Ten druhý příjem (manželky) od soukromníka, který dává zákonné minimum naši rodinu neuživí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:04:26 30. 11. 2012
default.png
STRIZLIVEJ [2012-11-30 00:49:19]: No prima, a můžeš přemýšlet jak z toho ven, nebo klidně i dvěstě hoven. Máš kariéru v troskách, tam kde jsi to půjde jen dolů, už máš místečko v céčku?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRIZLIVEJ 00:49:19 30. 11. 2012
Střízlivej.jpg
Jo jo, ty kecy o lepších zítřcích už taky poslouchám a čtu nějaký ten rok. A opět mě naplňují pocitem b... be.... bez.... bezpečí ? Ne, bezmoci ! Nebo beznaděje ? Taky. Bohužel tento stát, tato firma a veškeré toto její řízení ze mne udělalo policistu, který se už stará jen o sebe a své nejbližší kolegy ve zbrani. Vyhlídky na "bude líp" mne přešly už dávno. A díky této slavné systemizaci jsem přišel o místo, na které jsem se připravoval bezmála 14 let a podřídil mu své školy a část (těch oných 14 let) života.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:48:22 19. 11. 2012
default.png
Všímejte si, vy mladí, toho, jak zní kecy z PP o tom co se bude dělat (a jak to zní dobře a rozumně) a jak to vypadá dole, co se pak dělá skutečně. To je důsledek přespřílišného množství řídících stupňů, což zajišťuje neprůchodnost informací nahoru i dolů. Proto píšu, že tohle je stará věc a zažili jsme ji opakovaně mockrát už my. Ten systém se nijak nezměnil a bude se dít pořád to samé. Policie je v tomto stavu nereformovatelná. Zkuste si najít něco a základech managementu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEZA 10:50:17 18. 11. 2012
default.png
OOP3 [2012-11-12 11:30:47]:
S tvym problémem je to opravdu kraj od kraje, policie si výpovědní lhůtu určila aby za příslušníka který hodlá odejít mohla v této době najít náhradu, takže je to jen a jen na dohodě a jestli máte ve vedení někoho rozumného rád ti vyhoví.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEZA 22:17:13 17. 11. 2012
default.png
Je nad slunce jasné, že nová systemizace nepřinese nic dobrého a je to jen šrtání zase od sdola. U nás v Ústeckém kraji se ruší malé OOP aby se ušetřilo místo VO a to je jediný důvod. V Praze zase sebírají 6PT jak na běžícím pásu, kam to půjde dál nevím, možná lidé v 4PT do 3PT atak. Nejvýc mě dostal ten fakt kolik na PP převedli tabulkových míst z 10PT do 9PT to je opravdu škrtání odshora jak má být a důležité je již neškrtat v přímém výkonu služby, kde už se nektěří kolegové dostávají do finančních problémů nyní a to nevíme co nás čeká v roce 2013. Kolegové přeji Vám do nového roku hodně zdaru, protože to budete potřebovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:00:13 14. 11. 2012
default.png
OOP3 [2012-11-13 09:50:09]: Přesně jak píšeš, ta práce je (byla by nebýt zmetků ve vedení) atraktivní, zábavná, vyžadující učení se atd atd... ale holt u nás neé. Můžu ti říct, že ani ta elektrika není zase tak špatná, taky musíš řešit spousty zajímavostí každý den, pořád se učíš. Nic se neboj, když nebudeš práci flákat a bude tě bavit, taky tě to naplní. Hodně štěstí. Jo a vol obory, kde je nedostatek, ne kde nemáš šanci. Nečekej ze začátku kdoví co, chce to trpělivost a zapracovat se, pak to samo přijde. Dneska je můj "super plat" u zaměstnavatele třetinou mých měsíčních příjmů, nějvětší část mám za práci typu melouchy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OOP3 09:50:09 13. 11. 2012
default.png
Děkuji za odpověď, uvidíme, jak se k tomu postaví KŘ tady u nás. Ze svého okolí vím, že jsou vůči domluvám otevřeni, ale druhá věc je též termín, do jakého se to oznámí. I když dle mého selského rozumu by jim měsíc měl stačit.
Nejsmutnější na tom všem je fakt, že člověk, ač ve svém nitru má zakopaného policajta, tak z důvodu nefunkčnosti celé té prohnilé struktury radši volí alternativní zaměstnání. Bohužel tady u nás v Kraji se z Policie stal pouze ústav evidence odcizeného a poškozeného majetku, ke standardní policejní práci nemáme šanci z kapacitních důvodů ani přičichnout. God help us.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio