Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Ozbrojí se norská policie? (REDAKCE)

Ozbrojí se norská policie?
Jak bude vypadat norská Politi za rokt?
Foto: http://southnorway.no

S rostoucí agresivitou ve společnosti sílí hlasy, aby se ozbrojily i policejní sbory s dlouhou tradicí služby bez střelné zbraně, což je případ Velké Británie, Irska, Norska, či Islandu. Tato debata silně rezonuje především norskou společností, hlavně ve spojitosti s teroristickým útokem Anderse Breivika na ostrově Utoya, ve která sehrála policie smutnou úlohu.

Autor: redakce
Publikováno: 25. 12. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 11:23:04 09. 01. 2013
honzad..jpg
chipe chipe, kdo by taky mel mit plnou skrin poharu, nez clovek ktery se tim placanim do lidi, ci jeho ucenim, zivi? No, ze mas rvacsky komplex, to je info spis pro vaseho psychologa nez pro me, me je to jasne i kdybys to nenapsal :-)
Jinak pokud jde o to reseni problemu z oci do oci, to je pravda. Tak pocitam, ze ses nepochybne z oci v oci zucastnil urcite nejake te besedy s vasemi hlavouny, co tady nedavno probihaly a byla tady o nich rec, a pekne sis to s nema vyrikal. Nebo ze by te tahle forma debat(y) z oci v oci desila? Tomu by se mi nechtelo u takoveho hrdiny a bojovnika verit :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 15:51:45 07. 01. 2013
Chip.jpg
Nevýhoda internetových diskuzí je, že lidi prudi daleko víc než když se dívají z očí do očí. Co víc dodat...? :-) Jen že máš pravdu, rváčským kompelexem opravdu trpím, dosvědčují to poháry ze zápasů v plnokontaktním karate. :-) Můžeš si místo prudění na netu, přijít protáhnout tělo k nám na trénink... Každé úterý a čtvrtek od tří na Kongresce. :-) Nebo je jednodušší pěkně z tepla domova rejpat do lidiček?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 13:16:58 07. 01. 2013
default.png
HONZAD [2013-01-07 00:51:10]: Světe div se policista ztrácí hodně času hloupostma, o jednu více nebo méně. Tak proč neodpovíš na jasně danou otázku ? :p

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 12:58:28 07. 01. 2013
honzad..jpg
k nasi debate:

http://ostrava.idnes.cz/zena-na-materske-branila-v-sedlnicich-dite-pred-zlodejem-pjw-/ostr...

my o vlku a vlk za humny

A uprimne receno, mozna ze ta dama by s Chipem na strelnici nevyhrala, ale pistole v jejich rukou je zjevne v dobry cas na dobrem miste..




Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 00:51:10 07. 01. 2013
honzad..jpg
:-) tesi me, ze pri vsech vasich troublech a mizeriich si najdete i chvili spekulovat i nad moji malickosti :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVELNO 17:00:25 05. 01. 2013
default.png
HONZAD [2013-01-05 02:56:01]:
Ok tak když Tě porazím já v Tvé profesi, dáš hned výpověd souhlasíš? Jinak pro ostatní, berte Jeníka vážně! Je to odborník a všeznalý člověk, který se dokonce podílel společně s Antiky na budování hvězdných bran!!!:D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 16:34:14 05. 01. 2013
default.png
HONZAD [2013-01-05 02:56:01]: V tom posledním článku plácáš nesmysli a je vidět že o práci bojaře ne že nevíš nic, ty nevíš ani to že o tom nic nevíš, důvody proč to tak je ti říkat nebudu je to zbytečný. Další věc je, k čemu teorie prostě řekni jméno profese to stačí bohatě :-) nebo se za ni stydíš že to takto okecáváš ? :-p Jestli ano, tak to klidně řekni, chápu to, ne každý má štěstí dělat profesi co ho baví a na kterou je hrdý...:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 02:56:01 05. 01. 2013
honzad..jpg

Odpověďchip: :-)) pises: "aby jsi nám předvedl jaký jsme nuly," uzasna ukazka neceho, co je mozne nazvat jako rvacsky komplex :-) Vytvoris si konflikt tam, kde ho potrebujes, tam, ke se citis silny v kranflecich...
Jenze, brouku, ja jsem nikde netvrdil, ze jsem lepsi strelec nez policiste ... a uprimne receno, ani bych asi nechtel vedet ze kdokoliv z civilistu je lepsi strelec nez ti, ktere za to plati a zivi erar ... to by ale hosi byla pro vas kuwa blba vizitka, ne?
To je asi stejny, jakoby se zednik prsil na elektrikare, ze "pojd si zazavodit v tom, jak rychle postavis tu storcku"

takze na zaver: pokud nejaky blby civilista na tech zavodech porazi kohokoliv ze statem placenych hrdinu bojaru, tak bych rovnou toho polisistuposlal do civilu, jelikoz zjevne za svuj plat sere na svoji praci.
A jestli kterykoliv statrm placeny valcenik vyhraje nad soukromou osobou, tak doufam ze neude mit pocit satisfkace, ale bude mit logicky pociut ze udelal proste jen to, za co je skolen a placen... a pokud by to takhle neudelal, delal by svuj job spatne

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:20:45 05. 01. 2013
dax.jpg
Chlapci Chipe a Andrasi, divím se že vás to ještě baví s panem Honzou D stále diskutovat. Na něho jste krátcí, na tyhle typy totiž nikdo nemá, jejich neomylná hvězda září jedinou svatou pravdou, všechno znají nejlépe a pokud možno v "English ekvivalentech", všude byli třikrát a od všeho mají klíče.
Tak hodně pevné nervy a klidnou službu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 22:31:35 04. 01. 2013
Chip.jpg
HONZAD [2013-01-04 15:00:56]: Já nic rozvíjet nebudu, znám tyhle typy lidí. Máš spoustu řečí o ovládání zbraně, ale pozvání na závod, aby jsi nám předvedl jaký jsme nuly, jsi přešel taktickým mlčením. Nejsi ani ochoten říci co děláš, jen tady tajemně hauzíruješ. Nemá cenu dedukovat nějaké podrobnosti...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio