Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

NÁBOROVÝ KEMP

Ahoj, hlásím se k Policii ČR a byl mi nabídnut náborový kemp, kde se daji udělat fyzické a zdravotní testy. Člověk se tam dozví i něco víc o policii, koná se tam beseda s policisty atd.. Zajímá mě, zda je dobré se na tento kemp přihlásit a nebo projít výběrovým řízením standartní cestou. Má s kempem někdo zkušenosti? Moc děkuju za odpovědi.
MESHA :: Datum založení: 30. 07. 2013 :: celkem 48 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 19:36:18 31. 01. 2014
default.png
STRANIX [2014-01-30 19:27:55]: Celý můj příspěvek je jeden argument, musíš lépe chápat psaný text. Když je četník šikovný tak po 3-4 letech je teprve schopný fungovat jako samostatná jednotka...A to jen v případě že bude na OOP ve městě kde není ani hlídková a musí dělat vše...Jinak to trvá ještě déle a déle..To nemluvím o schopném kolektivu a vedoucím..Pokud je šikovnej a chce bejt vyšetřovák tak 10 let je základ...To ti poví každý, kdo už v opravdovém výkonu funguje...Jen takový polda ví co je to informátor, jak a kde ho sehnat, jak mluvit s drbanem kterému tykat, kterému vykat...Pochopí co jak dělají a jak si říkají kdo se kde pohybuje, kdo kde bydlí a doslova..jaké má boty a oblečení...To není vtip jen příklad pořádné policejní práce..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:35:46 30. 01. 2014
dax.jpg
STRANIX [2014-01-30 19:27:55]:
Myslím,že Santiago-san dal ten nejzákladnější argument celým svým příspěvkem. Šikovný může být kde kdo, podstatná je zkušenost a roky praxe a ta se nedá moc krátit šikovností, ani čímkoliv jiným..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRANIX 19:27:55 30. 01. 2014
default.png
SEKTA [2014-01-30 18:00:15]: 15 kliků to už je extrém, nikdo takový snad neprojde. Ani v nejmenším netvrdím, že je rozumné spoléhat jen na "respekt z postavy". Těch aspektů je X a toto je pouze jeden z nich. Jinak též přeji ať se daří podle představ.
SANTIAGO-SAN [2014-01-30 18:16:25]: Říkáš, že moje myšlení je zdegenerované, ale nedáš ani jeden argument proti mým tvrzením. Místo toho tématicky odběhneš jinam. K tvému příspěvku mohu pouze konstatovat, že s ním téměř bezvýhradně souhlasím. O čem by se dalo polemizovat, je doba, kterou musí četník strávit na ulici. Můj názor je, že pokud je šikovnej, stačí cca 5-6 let.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 18:28:19 30. 01. 2014
Sekta.jpg
SANTIAGO-SAN [2014-01-30 18:16:25]:
JJ je to tak..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 18:16:25 30. 01. 2014
default.png
STRANIX [2014-01-30 17:28:08]: Vtip je v tom že tvůj způsob myšlení je zdegenerovaný stejně, jak ocelý policejní systém. Správně by i ředitel SKPV nebo čehokoliv ohledně operativce, kriminálky měl mít odšlapáno min. 10 let na ulici na obvodě aby věděl o čem ta práce je, co jsou obvoďáci schopni a čim je akorát zbytečně zadírá, to že dnes jde borec po ZOP hned na vyšetřováka protože někomu lízal zadek a nemá šajnu o tom jak to u Policie a s drbanama chodí je jen vizitkou dnešní doby. Můžeš si říkat co chceš ale tenhle typ práce je natolik specifický že tě na něj škola nedokáže připravit a nedokáže ti ji nahradit. Kdejaký starý obvoďák zná trestní zákon i řád lépe než kdejaký vyšetřovák protože s ním denně pracuje. To gro které je nejdůležitejší není možné se kde jinde naučit...Specializace, je otázka 2 - 3 let..ale praxi do sebe nenatlučeš..a pak to vypadá tak že po tobě slavný vyšetřovatel z SKPV chce takové chujoviny že by to ani žádného zobáka nenapadlo..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 18:00:15 30. 01. 2014
Sekta.jpg
STRANIX [2014-01-30 17:28:08]:
No nemusíš vše plnit nad limity, ale aby tam byl člověk který neudělá 15kliků, tak může budit respekt velkou postavou jak velkej chce..A poznáš sám, že až budeš jednat na ulici s,, drbanem´´,který má za sebou bohatší trestní minulost(a věř mi, že to poznáš), jsou to ostřílený zmr..!Budeš rád že vedle tebe nestojí člověk, který spoléhá jen na respekt z postavy..Jen taková rada do budoucna..Přeju ti at se ti práce daří podle představ..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRANIX 17:28:08 30. 01. 2014
default.png
No nevím jak jinde, ale u nás jsem psychotesty udělal jediný. Psycholog říkal, že odpad je kolem 80%.. Zdá se vám to málo? :-) Co se fyzičky týče, tak na vedoucí, SKPV atd. bych nějaké extrémní nároky nekladl, u těchto lidí je důležité, aby uměli dobře svoji práci a ne aby uběhli km za 3,30.. Naopak u zásahovky, SPJ apod. je fyzička důležitá a myslím, že nějací chcípaci (když už to tak musím říct) se tam nedostanou.. Neustálý brekot nad lehkými fyzickými testy mi přijde trapný. Pokud má někdo 60 kg i s opaskem, tak vám skvěle zaběhne člunkáč i kilák, udělá 70 kliků a 45 celomotorů, jenže pak přijde do výkonu a ukáže se, že stokilovej chlap kterej byl ve fyzický o půlku horší, je na drbany 100x platnější než tahle vyzáblina.. Je pravdou že k PČR teprve nastupuji, ale sorta klientů je u VSČR velmi podobná, takže se domnívám, že mohu srovnávat.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 17:11:18 30. 01. 2014
Sekta.jpg
Měl jsem tu možnost se podívat na Vámi absolvovaný kemp(Sadská) a bohužel s Vámi musím souhlasit, že fyzické nároky jsou opravdu směšné...Všechna chvála instruktorům, kteří tam s Vámi kemp absolvovali..A jak už bylo zmíněno, měla by tam Vážně proběhnout čistka, když néé na fyzické části tak určitě na psychotestech..Jen tak ze zvědavosti jsme tam s kolegou jednomu účastníkovi položili otázku, co je dnešní motivace k přijetí k policii?No, asi jsme byli hodně naivní , když jsem čekali něco jako, že tu práci chtěl vždycky dělat, pomáhat, chytat ,,pašíky´´...
Místo toho nám bylo odpovězeno, že na úřadu práce mu bylo sděleno, že jediní kteří nabízejí pracovní místo je bud Telecom nebo PČR..!!Dost smutný...Doufám, že se dostali opravdu jen ti, kteří o tu práci mají vážný zájem a tento účastník nikomu partaka snad dělat nebude..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OPICE 16:24:14 30. 01. 2014
default.png
KARBAREK [2014-01-30 11:33:36]: Ahoj, naprosto souhlasím! Na náborovém kempu jsem nebyl, ale pak jsem celý měsíc po nástupu ve středisku byl. Co se týče instruktorů, nemohu nic vytknout, profesionalita a reálný výklad jak to u firmy chodí - supr. Taky bych značně přitvrdil po fyzické stránce, pro chlapy jsou fyzické testy komedie, a pak se dostanou k policii i líný "medvídci." Jako je hezký se chovat jako tým a při běhu ve skupině tahat před sebou výkonnostně slabší, ale když neuběhnou ani kilometr, tak by se měli za sebe stydět a instruktoři by si neměli brát servítky a vyhazovat. Při závěru se psali připomínky k celému průběhu pobytu a po mém vyjádření k malé fyzické náročnosti jsem dostal kapky od pár lidí, jako jestli nejsem debil... Pak je chci vidět někde na youtube jak běží za nějakym drbanem a jsou všem pro smích se svojí chabou fyzičkou. Policie si může vybírat, tak by měla přitvrdit. Myslím, že na únorový náborový kemp jde cca 150 lidí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARBAREK 11:33:36 30. 01. 2014
default.png
Když čtu tyto reakce na téma náborový kemp, tak musím reagovat. Nejdříve na samotný kemp. Sám jsem v tomto kempu před nástupem k pčr byl, a musím jednoznačně prohlásit, že je to velmi dobrá příprava na vše ostatní co následeduje pro ty, co budou přijati. Výhoda kempu spočívá v tom, že se vše udělá za tři dny, a policie nakonec vozí lidi po doktorech. Je nutno instruktorům poděkovat za to, že se obtěžují jít do práce v sobotu a neděli, protože já jsem byl v kempu-sobota-neděle a pondělí. Instruktoři dělají svou práci dobře a nemohou za to, že policisté berou plat jako sprostý zahraniční dělník, který pomáhá na stavbách v praze.(pozn.: to jsem nepřirovnal správně, protože ten zahraniční hňup bez jakéhokoliv vzdělání bere víc). Instruktoři to mají těžké také z důvodu toho, že musí brát ohledy na padavky, které se jim dostávají do těchto kempů, já bych přitvrdil natolik, že by jich prošlo možná 10%. Dvě třetiny (nevyjímám ženy) jsou rodinné zhýčkané padavky, které neví co je slušnost, disciplína, ani neví kdy a koho mají zdravit (doma je neučili zaklady společenského chování), kolektivní zodpovědnost jim nic neříká, fyzická úroveň katastrofa a rozumová vyspělost na úrovní opice. Takže na závěr instrokturům děkuji a přál bych si, aby velmi výrazně přitvrdili.

Na těchto stránkách se stále nalézají dotazy ke službě u pčr, atd. V současné době, kdy všechny informace jsou na internetu, je jasné, že lidé, kteří chtějí jít k pčr si tyto informace ani neumí najít a přečíst. Takže to jen dokazuje, že jsou buď hloupí, nebo leniví, a v případě, že je někdo majitelem obou těchto povahových vlastnosti, tak je společensky velmi nebezpečný a u pčr nemá co dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio