Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dlouhodobá léčba deprese

Ahoj, v anamnestickým dotazníku jsem popravdě uvedla, že se léčím už několik let s depresemi. Psycholožka u psychotestů vyhodnotila moje testy jako odpovídající, ale chtěla ještě mluvit s mým ambulantním psychiatrem. Ten jí poslal zprávu o mé léčbě u něj, kde je vzhledem k minulosti pár odstrašujících záznamů. Léky na deprese beru již 8 let a vím určitě, že jen tak je vysadit nemůžu a psychiatra musím navštěvovat dál, kvůli jejich předpisů. Za dva roky chci samozřejmě testy opakovat. Chci ale vědět, jestli je možné získat nějaký posudek, že i přes nepříjemná období a záznamy jsem ale schopná vykonávat práci policistky, jelikož vím, že mě moje nemoc v práci nikdy neomezovala a vím, že chci pracovat u PČR. Mám tedy nějakou šanci? Moc děkuji za odpovědi.
NIKACARLIER :: Datum založení: 14. 05. 2014 :: celkem 45 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 21:45:23 31. 07. 2016
default.png
AF13 [2016-07-31 20:36:29]: Děda vyprávěl malinko svoje bajky.
Tento národ má nějaké vlastnosti a ty se nemění. Tento národ má jednu z vlastností nerespektování pravidel a dehonestaci všech, kdo jej nutí k disciplíně. Smějící se bestie - K.H. Frank.
Rozumí perfektně politice, kterou vůči němu prováděl, jako proti tschechische gesindl, nějaký Rainhard. I přesto se posmívá a ze všeho si utahuje a co jen trochu může, porušuje.
Nejvíce jsme prosperovali v době, kdy jsme byli pod německým vlivem, kde nás někdo nutil k pořádku. Bohužel, ale je to tak.
České četnictvo čelilo naprosto stejným vtipům a posměškům jako SNB i jako dnešní policie.

A sociologie nás jasně učí, že jedna třetina národa jsou
prostě a bez urážky slabomyslní nebo momentálně zaostalí, ale to jistě studiem oborů souvisejících s tvou prací víš. Další třetina se k tomuto stavu více než méně blíží.

Já jsem měl taky s pamětníky řadu rozhovorů a všichni do jednoho přiznávali: prvorepublikový četník měl obrovské zastání a pravomoci, esenbák malinko horší (nikdo nevěděl kterému kámošovi komunistů šlápnul na kuří oko) a z dnešních četníků udělala společnost úmyslně neškodné kašpary.

Pro ilustraci:
Starý četník mi vyprávěl, pro tebe to tady napíšu asi podesáté, jak měl svoji první službu, sám, obchůzku v noci
přes sedm vesnic a v Lanžhotě, kde byla stanice, byly hody.
Netrvalo dlouho, a kdosi snad vlézl stárkům do sóla a už se to řezalo. On tam přišel, na zemi se to motalo jak hnízdo chobotnic, obešel to kolem zdi k muzice, nechal zahrát tuš, stoupnul si na podium, sundal karabinu z ramene, namířil ji proti davu a řekl do mikrofonu: jménem zákona tuto zábavu rozpouštím! načež natáhl závěr karabiny.
Dav vyvalil dveře a on dostal za toto pochvalu.

Tak a teď si představ, že by jsi toto udělal dneska. Ne, skutečně, jak si mylně myslíš, by tě nezavřeli do krimu, ale do blázince.

Tak takový je rozdíl mezi těmi službami, český četník měl respekt plynoucí z prostého strachu, protože jedině strach respekt a disciplínu budí. To je základní poučka každého četníka, jak si získat respekt. Jenže dneska to moc dobře nejde. Ksindl je dnes chráněný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:31:27 31. 07. 2016
default.png
MEDA-BEDA [2016-07-31 19:37:24]: Špatná otázka. Sangvinik je podle dnešních kritérií příliš agresivní, melancholik už k ničemu. Už odpověď v psychotestech, že oslovuješ na ulici neznámé lidi jako první a začínáš bez problémů s kýmkoliv komunikaci tě diskvalifikuje jako agresivního, přitom je to denní náplň práce policisty. :))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEDA-BEDA 21:09:38 31. 07. 2016
default.png
AF13 [2016-07-31 20:34:50]: Děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 20:36:29 31. 07. 2016
default.png
HAMMER [2016-07-31 12:04:13]: Myslím, že za 1. republiky za obecní dementy četníci nebyli. Alespoň co děda vyprávěl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 20:34:50 31. 07. 2016
default.png
MEDA-BEDA [2016-07-31 19:37:24]: Stabilní extrovert, tedy sangvinik, je podle psychologů ideální.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEDA-BEDA 19:37:24 31. 07. 2016
default.png
Když bych se částečně vrátil k původnímu tématu této diskuse, položil bych Vám jeden dotaz. V rámci psychotestů de facto přijímacího řízení: Jakou povahu uchazeče odborná komise spíše preferuje flegmatika, sangvinika, cholerika nebo melancholika.

Děkuji za odpověď

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HAMMER 12:04:13 31. 07. 2016
default.png
AF13 [2016-07-30 11:02:16]: Chlapče, buď jsi takové jelito, nebo nečteš. Toto se o policistech říkalo v Česku už za Rakouska. My jsme prostě takoví debílkové dávno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 11:02:16 30. 07. 2016
default.png
Jo, jo, za komunismu byli policajti elita národa, lidi je chovali v úctě a každý mladý jedinec toužil po tom, sloužit socialistickému lidu :-D

Vůbec nechápu, kde se vzalo tehdy tolik vtipů o policajtech, nebo jak mohlo vzniknout označení údolí dutých hlav :-D Asi to byla čirá závist těch, kteří neměli dostatečné morální a kádrové kvality.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:32:15 29. 07. 2016
default.png
Co se to tady řeší? Af 13, abych ti to prozradil v návaznosti na tvoje kecy o SNB: tam jsi na psacím stroji opisoval klidně celý spis, když jsi měl někde pravopisnou jedinou chybu. Vedoucí ti to prostě hodil na hlavu, to nesmělo projít.
Nábor kreténů k policii začal, co mě bylo známo, v roce 1996. Nikdo to nechtěl dělat, shora z vedení přišel psycholožkám rozkaz pouštět z deseti uchazečů třeba dva někdy čtyři...
Připomínám, že moje osobní zkušenost byla, že já sám jsem ještě k tomu s výhradama prošel z tuším že 24 maníků (2x po dvanácti kusech) na psychotestech jediný. Fyzické udělali všichni.....Ale ne ty vaše dva kotrmelce, ale fyzické. Ono to totiž bylo tak, že my jsme na vojně jako zobáci dělali za trest (vesměs šikana ale to byla vojna) pět set kliků, víš? Neudělal jsi je najednou? Mohl jsi si odpočinout, ale dřepama! Za měsíc jsi těch pět set dal, chlapče. Nevyspaný, nenažraný, furt v zápřahu... kdyby ti někdo vykládal, že vojna byla naprd, jak jsme si to taky mysleli, tak na vás je vidět, že jsme byli naprostí blbci, když jsme si to mysleli. :D
No a to, co se začalo k policii brát mělo dvě roviny, aby jsi si mohl dělat nějaký obrázek u čeho sloužíš:
První rovina měla více bodů: kurevský plat, takže se tam nikdo nehrnul, pověst idiota, za kterého tato společnost policajta vždy po drrramatikově rrrevoluci měla, takže se tam tuplem nikdo nehrnul a druhá rovina: úmysl politiků i vedení policie ruka v ruce udělat z policajtů pomalýma, plíživýma a soustavnýma krokama beroucí jim všechno neškodné eunuchy, aby nemohli hrabat po nich samotných. Dneska je to vidět na plné pecky na případu Šlachta a ÚOOZ.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 21:15:21 29. 07. 2016
andilek.jpg
AF13 [2016-07-29 18:14:11]:
Dobře ty! :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio