Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dlouhodobá léčba deprese

Ahoj, v anamnestickým dotazníku jsem popravdě uvedla, že se léčím už několik let s depresemi. Psycholožka u psychotestů vyhodnotila moje testy jako odpovídající, ale chtěla ještě mluvit s mým ambulantním psychiatrem. Ten jí poslal zprávu o mé léčbě u něj, kde je vzhledem k minulosti pár odstrašujících záznamů. Léky na deprese beru již 8 let a vím určitě, že jen tak je vysadit nemůžu a psychiatra musím navštěvovat dál, kvůli jejich předpisů. Za dva roky chci samozřejmě testy opakovat. Chci ale vědět, jestli je možné získat nějaký posudek, že i přes nepříjemná období a záznamy jsem ale schopná vykonávat práci policistky, jelikož vím, že mě moje nemoc v práci nikdy neomezovala a vím, že chci pracovat u PČR. Mám tedy nějakou šanci? Moc děkuji za odpovědi.
NIKACARLIER :: Datum založení: 14. 05. 2014 :: celkem 45 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANY 15:21:36 21. 07. 2016
default.png
Nikacarlier: Jak ti to dopadlo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu A-C-DUPIN 20:47:43 15. 07. 2014
default.png
Nikacarlier: I když jsem jen patolog (a doufám, že časem přesedlám na soudní), tak si dovolím předpokládat, že nikdo soudný by se nepodepsal pod lékařskou/psychologickou zprávu, která by tvrdila, že dlouhodobě kompenzovaná deprese není na překážku služebnímu poměru u PČR. Nejde totiž předem odhadnout, jak budeš reagovat na dlouhodobý stres - přesně jak píše ghost-cop: To, s čím bys přicházela do styku, by tě mohlo dekompenzovat. A jistě víš, že nejhorší není to úplné dno, ale cesta na dno nebo naopak odraz od něj, kdy se člověk cítí mizerně, ale ještě/už má dost energie např. na to, aby úvahy o seberaždě realizoval.

Petule2593: Obávám se, že i ve tvém případě to bude problém. Jistě, mohlo se jednat o přechodnou poruchu např. po nějaké intoxikaci (i ta "neškodná" tráva s některými lidmi dost ošklivě zacvičí), ale i to může signalizovat, že jsi již na hraně. V relativním klidu to jistě nevadí, ale nikdo nezaručí, že nezačneš vnímat realitu trošku jinak (o tom může být schizofrenie) a reakce, kterou budeš pokládat za adekvátní, bude fakticky znamenat průser jak Brno. Navíc to, že se cítíš v pohodě, ještě neznamená, že jsi v pohodě. Psychiatři nejsou maniaci, nemají potřebu "sypat prášky" do někoho, kdo se projevuje pouze jako "lehce výstřední", necítí to jako problém a není tím ani ohrožen ani nijak zvlášť omezen v běžném životě.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 23:15:34 13. 07. 2014
default.png
PETULE2593 [2014-07-12 09:52:04]: Teoreticky asi nebyl. Záleželo by, na koho bys narazila. Každopádně každý bezpečnostní sbor je výběrovou organizací a i pokud vše splníš, nemusíš být přijata, a to bez udání důvodu. A tohle si třeba ve tvém i NIKACARLIER případě umím představit. Byly byste zkrátka rizikové pro službu jak v terénu, tak i v kanclu, kde by se k vám dostávaly s.ačky z venku.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 23:11:40 13. 07. 2014
default.png
NIKACARLIER - Vypadá to, že by ses dostat mohla. Je však zapotřebí, abys byla ok bez léků a to ideálně řádově roky, jinak to nemá smysl. A krom toho to, že se hlásíš k PČR a současně se již několik léčíš z deprese možná ukazuje i na něco jiného - jinými slovy nehraje s tím, co si subjektivně představuji pod "zdravým rozumem".
Posudek na to může dát pouze posudkový lékař na základě závěru podle výpisu tvého praktického lékaře a vstupního vyšetření u psychiatra.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETULE2593 09:52:04 12. 07. 2014
petule2593.jpg
Ahoj, já mám podobný problém. Kdysi - asi 4 roky zpátky, jsem také byla léčena, bylo u mne podezření na schizofrenii, léky už neberu, k lékaři nemám potřebu chodit. Ve výpisu z karty to mít stopro budu, ale když už nemám žádný zdrav.problém, byl by problém s nástupem k PČR?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio