Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dlouhodobá léčba deprese

Ahoj, v anamnestickým dotazníku jsem popravdě uvedla, že se léčím už několik let s depresemi. Psycholožka u psychotestů vyhodnotila moje testy jako odpovídající, ale chtěla ještě mluvit s mým ambulantním psychiatrem. Ten jí poslal zprávu o mé léčbě u něj, kde je vzhledem k minulosti pár odstrašujících záznamů. Léky na deprese beru již 8 let a vím určitě, že jen tak je vysadit nemůžu a psychiatra musím navštěvovat dál, kvůli jejich předpisů. Za dva roky chci samozřejmě testy opakovat. Chci ale vědět, jestli je možné získat nějaký posudek, že i přes nepříjemná období a záznamy jsem ale schopná vykonávat práci policistky, jelikož vím, že mě moje nemoc v práci nikdy neomezovala a vím, že chci pracovat u PČR. Mám tedy nějakou šanci? Moc děkuji za odpovědi.
NIKACARLIER :: Datum založení: 14. 05. 2014 :: celkem 45 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 18:14:11 29. 07. 2016
default.png
CODY [2016-07-29 09:55:16]: Někdo žvatlá, jiný píše, jako retardovaný školák:-) To je policejní klasika - blbý a blbější... pak z nás nemají mít lidi prdel.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu JOHN158 10:08:30 29. 07. 2016
john158.jpg
BTW léky na deprese valíš již vosum járů a jsi jako z toho venku. No a služba u PČR je jen pro velmi odolné..zdravé, z nichž někteří skončí na práškách nebo na chlastu..
takže jestli valíš ty prášky a dostala by ses do toho našeho prostředí,myslím že by to skončilo špatně..a to sebevraždou služebním kvérem..a to přece nikdo nechce..:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 09:55:16 29. 07. 2016
Cody.jpg
Přesně jako tvůj obor-dlouhosáhlé žvatlání a o ničem...humanitní vzdělání-povídat a co z toho...vypadat chytře....no možná u mladších stejně zaměřených vrstevníků ale policistu co má již něco málo za sebou s tímhle neoblbneš...a hlavně u celé pčr to takto nechodí,takovýto prostor k blekotání nikdy nikde nedostaneš-možná s vyjímkou psychologa a tam ses nedostala,takže kdybys uměla používat rozum správně a trošku prakticky,poradila by sis z matematickými úlohami byla bys u firmy a nemusela psát tady slohy a urážet ostatní četníky (to ty si začal urážet první blabla bla...jasně známe dopředu tvé odpovědi...).

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEDA-BEDA 06:28:57 29. 07. 2016
default.png
ANDILEK [2016-07-28 22:12:52]: Myslím si, pokud máme dobrý vzor, tak nás ovlivňuje celý život, a snažíme být jako on, a to je od přírody v nás, a je jasné, že někteří z nás si bohužel vezmou za příklad špatný vzor a jejich vývoj se ubírá jinam i po stránce psychiky. Pokud malé dítě sleduje, jak jeho táta ubližuje jeho mámě, tak tu samozřejmě je % pravděpodobnosti, že v dospělosti se i on může takhle chovat ke své manželce. Nicméně, psychika je složitý obor a měli bychom tuto debatu přenechat povolanějším.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 22:12:52 28. 07. 2016
andilek.jpg
MEDA-BEDA [2016-07-28 07:27:55]:
samozřejmě, že ten základ - psychický vývoj je v prvních 6 let života hodně důležitej, od tohoto období se vše odvíjí, ale pak je další etapa a ta může lecos změnit a ano to je ta šťastná hrstka :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 22:05:19 28. 07. 2016
andilek.jpg
FOXX [2016-07-28 10:23:44]:
děkuju za zastání :-)
... je to fakt - hoodně citlivý téma..a zas se uchylujem někam úplně jinam, než je základní příspěvek :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 21:53:02 28. 07. 2016
andilek.jpg
CODY [2016-07-28 07:27:13]:
ty jsi prošel psychotestama? ... no, potěž!
Tak asi po stý ti vysvětluju, že žádnej vysokoškolák s patentem na rozum nejsem a respekt ze studovaných lidí mám velkej, jen říkám co si myslím a co mám podložený bohužel i z vlastního života ... opravdu jsou vyjímky, který vyrůstají v něčem na co nechceš ani pomyslet a prostě děláš celej život naprostý opak, toho všeho a to nejsem jen já, ale věřím, že i spousta dalších lidí, prostě se mi jen nelíbí to škatulkování do jasně daných kategorií, podle přesných definicí a tak to prostě podle nich je a basta, myslím si, že právě tohle vůbec nejde zobecnit, to je tak moc individuální, jakej kdo bude po nějakým zážitku z dětství, že si troufám říct ať si myslíš co chceš, že ano v tomhle s vědci nesouhlasím - žiješ ve zlu, tak prostě budeš zlej- tohle odmítám, to je celý ty Borče, fakt mě ti je líto, zvyšovat si sebevědomí sprostýma řečma a arogancí, uvolni se klííd, nerozčiluj se furt :-) A příště, než se začneš rozčilovat, tak se opravdu hodně zamysli nad tím co kdo napsal, než to začneš komentovat, protože už odpovídáš drobet mimo ... děláš si naprosto zkreslený úsudky, pak z toho zbytečně vycházíš v trapnosti - jediná věta, která se z tvého příspěvku dá použít jako se smysluplnou odpovědí je ta první a ano statistiky možná mluví jasně a nikdo ani já je nepopírá, nevyvrací! Jen jsem tím svým příspěvkem chtěla říct, že jsou výjimky, které se těm tabulkám vymykají a díky Bohu zvládnout jít úplně jinou cestou, než kterou mu v dětství ukázali, stačí takhle na vysvětlení ? :-)
Joo a tu anglinu, hmm to by se mi líbilo ovládat dokonale :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 10:23:44 28. 07. 2016
Foxx.jpg
CODY [2016-07-28 07:27:13]:. Cody, to jsi natolik zaujat svým názorem, který považuješ za "jediný správný", že ti naprosto unikla totožnost toho tvého názoru s tím, co napsala Andílek? Vždyť napsala: ne vždy... A ty: ve většině případů...

Pravdu máte oba.. záleží také na tom, nakolik je okolí, rodina, ve kterém jedinec vyrůstá, disfunkcni.. Ale to je poměrně složitá oblast, do které bychom ani jeden z nas neměli zabredavat..:-)

Jo a Cody, dodelej si vysokou, zacni chodit na kurz AJ, víc se usmivej, a třeba taky budeš lépe ohodnoceny.. nebo nevim, co mas za komplex z vysokoškoláků s dobrou úrovní cizího jazyka, kteří nehází vražedné pohledy..;-) Není to poprvé tady na fóru, co se navazis do určité skupiny tvých kolegů..;-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEDA-BEDA 07:27:55 28. 07. 2016
default.png
ANDILEK [2016-07-27 22:37:54]: Dobrý den,

ale to je podle mého názoru jen hrstka z nás, kteří se chtějí od svého okolí odlišit, protože se osobně domnívám, že pro většinu z nás je naše okolí příkladem, a hlavním vzorem jsou pro nás především naši otcové v rámci rodiny. Samozřejmě, to je můj osobní názor, a postřehy z prostředí, ve kterém se pohybuji.

Přeji pěkný den

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 07:27:13 28. 07. 2016
Cody.jpg
Statistiky zločinců hovoří jasně-ve větčině případů tam je problém byt sebemenší v rodině již na počátku vývoje dítěte a utváření osobnosti člověka...otázka je jak tato andílkovská generace postkomunistických vysokoškoláků s perfektní angličtinou a znalostí svých práv-tam třeba úplná a zdánlivě štastná rodina bude plodit amorální šmejdy...
Už jen to že nemáš dost pokory a znevažuješ to co se vyvíjelo několik let a jsou o tom vědecké publikace...ty pouhou myšlenkou hážeš na roven bezvýznamnosti...ale jo aj,titul,milý úsměv,vše splňuješ....to by člověk blil :-( grrr

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio