Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jako stádo opic (REDAKCE)

Jako stádo opic
ilustrační
Foto: internet

24 únor 2015 bude po dlouhou dobu dnem, kdy došlo k tragédii, která nemá v moderních dějinách naší země obdoby. Těla obětí ještě nevychladla, vyšetřování ještě ani pořádně nezačalo a už se objevili první lidoví soudci s patentem na rozum.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 28. 02. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VETERAN2 22:04:52 14. 05. 2016
default.png
Tak Lenka zase jednou dotáhla něco k realizaci, a kdekoho nahoře nejvíc zajímá, jak je možné, že nezapojila GIBS. Že je to klasika, kdy utíkaly za úplatu informace, nezajímá vůbec nikoho. Asi jim vyschnul zdroj informací. Jsem zvědav, za jak dlouho budou měnit trestní řád a Lenku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:45:24 29. 03. 2016
default.png
HAMMER [2016-03-29 07:44:44]: Nemám tušení. Jestli je méně vloupaček, možná dlouhá zima se sněhem. Aspoň u nás. Na napadání se ještě není moc počasí. To až tak po májce. Taky možná menší nezaměstnanost. A vězení jsou už zase plná. Takže pokud je to pravda, jen aby vydrželo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:44:44 29. 03. 2016
default.png
VETERAN2 [2016-03-26 22:05:42]: No, teď se uvidí, jestli vlna migrantů přestala přicházet přes Syfilisy, jak skončí na moři bouře. Pokud ano, jsem zvědavý, jak budou politici ysvětlovat svoje kecy o tom, jak je migrace nezastavitelná a jak Anděla ty svoje kecy, proč do Rajchu dotáhla spousty negramotných a zatím jen drobných krimninálníků.

Všude kam přijdu i v rámci své práce i ve volnu a přijde téma na toto, nikdo neschvaluje přijímání uprchlíků takovým způsobem, jako to politici dělají. Asi žiju taky v jiném světě jako ty.

No a pokud nový zákon udělal z obvoďáků šlapky, budu se jenom opakovat: nikdo mi nevymluví, že všechny tyhle drobné, nenápadné, plíživé krůčky, nemají policii neustále oslabovat. Obvod to je naprostý základ práce policie. Jeho destabilizací utrpí všecko.

Říkali stále sloužící kluci, už tři, že v současnosti klesl nápad trestné činnosti v celé republice a nikdo nezná příčinu. Prostě nic se neděje. Drban nepáchá. To se mi nechce věřit, to bude nějaká blbost. Nevíš o tom něco?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:05:42 26. 03. 2016
default.png
Pravda je, že když teď člověk sleduje, jak intenzivně se některé státy snaží, aby měly problém, vypadá Breivik jako o dost menší šílenec. Stejně tak jeho volba mladých sociálních demokratů jako cíle. Nevím, do jaké míry se podobají těm švédským, ale jestli aspoň trochu, možná ho někteří Norové chápali.
Ta vláda mírotvůrců mi přjde podivná. Odkud se bere jejich podpora? Kdykoliv se člověk potkal se Švédem, říkali všichni jediné. Ti umírnění, že by tu svoloč vyhnali a radikálnější ještě hůř. Přesto vládnou strany idiotů.
V Německu už Merkelové zaplatili. Zvlášť Prusové jí mají dost. Jediné štěstí, že je AfD pro hodně lidí nepřijatelná.
V Rakousku málokdo věří, že v další vládě bude SPÖ. Faymann už to pochopil a dělá, co může, aby zachránil situaci. Vydatně mu to kazí mladí jeho strany, kteří chtějí přijímat další migranty a vůbec se tím netají. Příští týden jsou prezidentské volby a kandidát svobodných má velkou šanci.
Atentát na EU parlament by sice asi byla svého druhu spravedlnost a možná by ani nebyl moc odsuzovaný, ale neraduj se. Potenciální atentátníci si v dohledné době na takový útok nejspíš netroufnou. Náklaďák výbušnin by ještě někde sehnali, ale vyžadovalo by to i plánování a s tím mají problém.
Mírotvůrci u vesla jsou neuvěřitelně podobní různým totalitám. Kdo má jiný názor, je nepřítel. Spíš by bylo zajímavé, kdy a jestli skončí před soudem.
Takhle bych Sýrii vrátil 2 lodě migrantů. Další už by nepřijely. Určitě by rádi brali i ty s cizími občany a osádku přetřídili. Lévné, rychlé, účinné.
Zvlášť s novým zákonem se z obvoďáků staly šlapky a kdo může, dere se jinam. Přitom zrovna na tomhle místě je stabilita vcelku důležitá. Jenže koho to zajímá. Dokud nepůjde do tuhého, snesou se u vesla blbové a nebude tendence cokoliv měnit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:48:55 26. 03. 2016
default.png
VETERAN2 [2016-03-26 09:06:30]: Veteráne, víš co předvádějí všechny možné státní i mezinárodní instituce? Mizernou práci a víš proč? Protože politikové si to sami udělali tak, aby byli během svého vyčínání příliš zhusta často aniž k tomu měli mandát od voličů neodvolatelní a při volbách jim stačím tupějším 2/3 národa nakukat co jim všechno dají, dát jim guláš a pivo a trotl hází lístečky...

Tak vidím jednu z možností, jak boží mlýny mohou těm "bohům" ukázat, že bohové nejsou a že se prostě mezi nima nějaký ten obohacovač odpálí jako mezi nevinnými lidmi, které tito darebáci odvedli. Považoval bych to v tomto stavu zoufalství za spravedlnost, aby si i mocní užili svých omylů, přezíravosti, rozežranosti, korupce...

Belgie je toho příkladem. Teď z těch buzíků leze, jakou politiku vůči Slimákovi po celá desetiletí uplatňovali. Slimák se jim odvděčil.

Všecko zlé je ale k něčemu dobré: Slimák sám předvedl, že to s ním po dobrém nepůjde. Že se nemá snahu integrovat do většinové společnosti. Nadělal si do vlastního hnízda. Všichni ti jeho obhajovatelé ztrácejí mohutně půdu pod nohama. Nahlas se mezi politiky říká dnes to, co ještě docela nedávno byla xenofobie a nenávist - zdravý rozum a důvodná starost o své bezpečí. Nebude trvat dlouho a začne se mluvit o zločinecké ideologii jako byl nacismus, komunismus a i to křesťanství, dokud mělo politickou moc.

Protože po staletí dělali naši předci se Slimáky jedinou zkušenost a to pořád dokola: Slimák rozumí jen klacku mezi parohy. Tihle naši učenci a kazatelé dobra chtějí objevovat dneska Ameriku, ale bohužel na mrtvolách našich kamarádů, známých, obyčejných lidí, kteří nemají kolem sebe ochranku jako ZEUS s jeho dvorem. Jsou obětaví. Klidně nás obětují svým žvástům o lidském dobru...

Pokud Syřan mává povolávákem, vydat ho ke stíhání za sběhnutí Asadovi, tam postavit ke zdi, zavázat oči a a zastřelit. Nic jiného si zrádce a dezertér nezaslouží.

Santi: nelze znát každého v rajónu, já sloužil tam, kde jsem bydlel, takže to byla naprostá výhoda, pak trochu jinde, ale jak tam tak na druhém působišti než začali slušní lidi slušně spolupracovat, tři roky soustavné prevence a získávání si důvěry. Tvůj úkol není v rajónu hnedka znát kdejakou uklízečku, ale problémovky ano. Od toho jsou zkušenější, co ti všechno ukáží. Od toho je služba co služba pochůzka, pokec s lidma atd atd...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 16:45:28 26. 03. 2016
default.png
HAMMER [2016-03-26 08:49:45]: Teď mi řekni, ty jako územář, jak dlouho ti trvalo, než jsi znal každého v rajonu a věděl co je to zač...Chvilku to bylo že? No a teď si vezmi, že ten územář k tomu neměl např. ani možnost...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 09:06:30 26. 03. 2016
default.png
HAMMER [2016-03-24 06:58:58]: Můžeš mít i pravdu. Brusel je Praze blíž než Paříž. Další na řadě ale bude spíš Německo nebo Holandsko, takže nějaký čas ještě máme.
Jednou jsi si přál, aby se někdo odpálil v EU parlamentu. Už to bylo blízko.
Když nás kdysi ve škole učili anglicky, ani mě nenapadlo, že jednou budou v anglickém koutku za výukový materiál články o terorismu kus za hranicemi.
Belgičané projevují obdivuhodnou neschopnost. Útoky během protiteroristického zátahu. Všimni si, že Pařiž plnila média jakou dobu. Všichni se předháněli v prohlášeních a teď je relativní ticho. Články sice nějaké jsou, ale politici vystoupení spíš z povinnosti a dost.
Tahle země může jen doufat, že na prověrku schopností bezpečnostních sborů nedojde. O čísle 500, myslím, pochybujeme všichni. Spíš tak 50000. IS bude za chvíli balit a navrátilci se budou doma nudit. To bude teprve veselo.

Australané uprchlickou krizi vyřešili. Izrael jí dokázal bez problémů předejít. Jen Švédy, Finy a Nory nenapadne, že všechny uprchlické tábory je třeba budovat za polárním kruhem, Francouze, že Francouzská Guyana je taky jejich území a tábory mohou být tam. Britové by podobně atraktivní lokalitu taky našli a tak dále. Místo toho budou uplácet Turecko.
Informace od našich sousedů. Podstatná část mladých Syřanů mává při přijímacím řízení povolávacím rozkazem do armády.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:49:45 26. 03. 2016
default.png
SANTIAGO-SAN [2016-03-24 21:16:40]: Chyba tam bude, jak pravíš, o kousek výš, pakliže ale na podnět územáře nereaguje vedení. Ale vedení, které zcela úpřimně nenávidím a nikdo mě snad nepodezíráte že mu nadržuju, tu info napřed musí dostat. Územář je první, kdo si nesplní svoji povinnost chránit jako ovčácký pes svoje ovečky. Bača, to je osoba trtkající ovečky, ale pes mu musí napřed dát vědět, aby dotrtkal a vzal sukovici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 21:16:40 24. 03. 2016
default.png
HAMMER [2016-02-12 08:06:22]: Na územáře bych to hned neházel. Chyba je jako vždy o kousek výše...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:58:58 24. 03. 2016
default.png
No tak to máme v Evropě prý cca 500 džihádistů a je tak docela možné, že některý z nich si upšoukne i u nás. Už vidím ty reakce publika jak je policie neschopná nikoho zadržet ani zjistit ani ochránit, přičemž za posledních 27 let se dělá všechno proto, aby toho policie skutečně schopná nebyla. Dávám džihádistovi rok, maximálně dva...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio