Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jako stádo opic (REDAKCE)

Jako stádo opic
ilustrační
Foto: internet

24 únor 2015 bude po dlouhou dobu dnem, kdy došlo k tragédii, která nemá v moderních dějinách naší země obdoby. Těla obětí ještě nevychladla, vyšetřování ještě ani pořádně nezačalo a už se objevili první lidoví soudci s patentem na rozum.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 28. 02. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 10:04:46 19. 07. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-07-18 23:22:08]: Ještě mi to připomnělo, jak Klapálek za války v Africe měl problémy s čecháčky, (píšu to schválně malým) když Angličané povyšovali podle zásluh a odbornosti - jenomže problém byl, že povyšovali skoro do jednoho vzdělané a šikovné Židy. Takový válečný deník Pavla Tofla, ultralempla a poloblba, je toho živoucím důkazem.

Soudci: a odkud myslíš, že se ta přemíra blbců v soudnictví vzala, spadla z nebe? To jsou ještě následky těch dělnických kádrů, stejně jako čárkování u policie. Zavedl se nějaký debilní styl a je jedno, že se zcela změnily společenské podmínky, ten moloch si mele ze setrvačnosti a k plné spokojenosti těch výhryzů jen tak pro sebe. Vždyť to společnosti nevadí.

Proč si myslíš, že prolhaný Beneš vyhnal tři a půl milionu Němců? Oni by mu vytmavili, kdo byl zrádce v osmatřicátém, jak s nima ten ukňura zacházel od vzniku ČSR, kolik jich v pořádku narukovalo do čs. armády za mobilizace, kolik jich uteklo proti Hitlerovi bojovat ven, kolik jich tam zařvalo, jak se jako vojáci chovali na rozdíl od Čechů vzorně, a co s nima za to potom udělal Hitler. Oni by jako tento prijebaný národ nevolili bolševika v osmačtyřicátém.

Němci šli vznikem ČSR od válu, ale republice to hospodářsky neublížilo. Dopad způsobu vzniku ČSR a pak jeho idiotská národnostní politika nebyl vnitřní, ale venkovní: nikdo nás neměl rád. Proto byl vůbec možný Mnichov a následně druhá světová válka. Hitler správně vytušil, jak je Beneš prolhaný a že nebude bojovat ani nebude mít spojence.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:22:08 18. 07. 2015
default.png
HAMMER [2015-07-18 06:07:31]: Ty si nezvládneš vzít kuklu nebo upravit natočený materiál?
Když po nástupu komunistů k moci nahrazovali soudce dělnickým kádrem, hrozně se to kritizovalo. Když poslouchám ty dnešní verdikty, nemohl to být podstatný rozdíl. Tohle opravdu vyplodí i soustružník bez selského rozumu. A to soustružník ještě dělal nějaký rychlokurz při zaměstnání, zatímco ti dnešní studovali kolik let. Tím hůř. V každém případě se nedivím, že už před mnoha sty lety u nás zastávali pozice ve státní správě hodně Němci. Král prostě potřeboval, aby země fungovala a rozkradlo se minimum.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:07:31 18. 07. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-07-17 22:56:04]: Soudím podle jasné věci: retroaktivita zákona je nepřípustná, příspěvky jsou to nedanitelné a daně prošly jen proto, že tento nárůdek závistivých zlodějů tak moc policajty nesnáší. Když to nesmetou naše soudy, které si dělají absolutně co chtějí, Evropský to smete. Tímto moc děkuju chlapům, co se o to starají.

Pokud má někdo problémy s tím, kolik do toho dává stát peněz, ať si najde Langera a rozhodí mu sandál. My jsme (já bych šel do pryč stejně) měli teď učit pár schopných mladých, i když už i za nás nastupovalo kdeco, co spadlo po zatřesení v ZOO ze stromu. Jeden neviděl na deset metrů a byl roztržitý, druhý mluvil jak robot (neuměl klesnout hlasem u tečky), třetí byl dyslektik atd atd.

Ještě si budu točit důkazy proti sobě, ne? Myslíš si, že jsem totálně zblbnul?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:56:04 17. 07. 2015
default.png
HAMMER [2015-07-16 07:49:46]: Podle čeho soudíš, že by nám mohli brzy něco vrátit? Ne nadarmo na to najali odborníka na evropské právo. Když jsem slyšel to zdůvodnění ÚS, říkal jsem si, že asi jediná kvalifikace těch lidí na pozici, kterou zastávají, je, že chlastali se Zemanem. V zákoně je přesně napsáno, kolik má stát platit, ale jim se to nezdá dost. Prostě česká spravedlnost. Když máš něco dělat ty, je to tvoje povinnost. Když má stát platit, nemusí. Tedy vyjma platů soudců. Na ty opravdu nárok nemají a můžou je měnit zákonem, protože jim je nikdo neslíbil navěky, ale to je zásah do jejich nezavislosti. Až stát nebude mít, sáhne na důchodce a na kohokoliv. Jistota veškerá žádná. Kdyby to aspoň byla nějaká zásadní částka do státního rozpočtu, ale těch pár korun.
Kdybys někdy dopadl Kalouska, určitě to nafilmuj a dej na Youtube. Budeš mít sledovanost jako nikdo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:49:46 16. 07. 2015
default.png
A jak to vypadá, mohly by nám vrátit ukradené daně z výsluh. Kudla u mě to dělá přes sedmdesát tisíc. Až někdy nedejbůh potkám Kalouska, bude se fackovat, ale nebude to on,kdo bude facky dávat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:26:44 15. 07. 2015
default.png
HAMMER [2015-07-12 06:05:51]: Náš stát sice neumí řešit hodně věcí, ale kvůli zjišťování identity bylo možné zavřít cizince až na půl roku. To někdy stačilo i na to, aby mu zamítli azyl. S cizinci jsme si relativně věděli rady. U nás se žádat moc nevyplácelo. Spolu s malými dávkami nás to částečně chrání. Jiné je, že to za současné situace nemusí nic znamenat. Žadatelů už je tolik, že je nestíhá tlapkovat ani Německo. Jestli má IS v Evropě nějaké ambice, na nic jiného nečekali.
Zaměstnat jen třetinu dopraváků nemusí být na škodu. Zkorumpovaní stejně nic nevyřeší. Jen čekají na úplatek. Výsledky budou možná i lepší s menším počtem schopnějšího kádru. To víš přece z praxe sám. Neznám konkrétně situaci v Gruzii, ale některé státy z politických důvodů nemohou mít velkou armádu. Pak se nahrazuje policií. Takhle to měla třeba Černá hora, Litva a určitě ještě spousta dalších.
Langer skutečně dokázal sbor naprosto rozvrátit. Smutnější je, že ani současný ministr nezkouší situaci napravit. Lépe už bylo. Proto jsme taky v civilu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:05:51 12. 07. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-07-11 23:48:46]: No jistě, ale problém není v tom, že uprchlíci nemají úmyslně žádné doklady, problém je v tom, že se tím dopouštějí protiprávního jednání a mají být vyhoštěni, vráceni, zavřeni a místo toho se vše dělá tak, aby se jim vyplatilo ty doklady nemít a vystaví se jim ještě falešná identita...
Pomiňme vychcánky utíkající za sociálními dávkami, dobře všem zemím, kde jim něco dají, tak.

Problém a to brutální, je v tom, že takto se do Evropy snadno a rychle dostávají bojovníci IS a další sběř.

Gruzie řešila něco ve savu, kdy není schopná zaplatit dostatek policistů, aby je nenapadlo brát úplatky. Teď jich, jak píšeš, mají třetinu, no dovedu si představit jak konkrétně dopravka o třetinových stavech asi tak funguje. Nebere sice úplatky, ale taky není vidět.

Naše řešení se jmenuje Langer, ubrat nedostatkovým řadovým a přidat přemnoženému vedení. Budu se opakovat, ale to je ve spojení s výsluhovými nároky záměrná sabotáž celého systému. Dokonalé zauzlování neakceschopnosti policie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:48:46 11. 07. 2015
default.png
HAMMER [2015-07-10 06:22:43]: Problém bývá v tom, že tihle lidé mají falešné nebo žádné doklady. Lžou jako nepřizpůsobiví. A když už se zjistí, odkud jsou, není záruka, že je jejich země přijme. Kdysi s tímhle míval problémy třeba Vietnam. Nechtěl zpátky své vlastní lidi. Španělé to údajně vyřešili tak, že zemím, odkud přicházejí nejčastěji,cpou pomoc. Jakmile nepřijme své vlastní lidi zpátky, pomoc zastaví. Vzhledem k tomu, že se nepíše o tom, že by se někdo nějak zvlášť hrnul do Španělska, je to účinná metoda. Ví, že by je vrátili, tak to ani moc nezkouší. Kdyby tuhle politiku zahájila EU, je vyřešeno.
Nedávno jsem četl, jak vyřešila Gruzie problémy s korupcí u dopravky. Vyházeli všechny policajty a na jejich místo nabrali třetinu původního stavu. Ale rozdělili mezi ně stejnou hromádku peněz. Mají tedy trojnásobný plat. Navíc začali tvrdě řešit úplatkářství. A je po korupci. Nic objevného, ale u nás by toho určitě nebyl nikdo schopen. To spíš obráceně. Mezi větší množství lidí se rodělí stejný objem peněz a pak už jen doufat, že z toho nebude katastrofa.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:22:43 10. 07. 2015
default.png
Chci vidět, jak bude uplastňován zákon v praxi: aneb kdo zákon při vstupu na území státu poruší, bude vyhoštěn. Jak politici slibují, že budou Buboně vracet. Celá posraná Evropa buzerující jinak úžedně kdekoho skrz jakýkoliv prd není schopna vyprat Buboně bez dokladů ilegálně překročivší hranice ven. Tady vidíte přesně nefungující úřednickou politiku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 14:42:37 09. 07. 2015
dax.jpg
VETERAN2 [2015-07-08 23:21:42]:
Popsal si to přesně. Dobře financovaní a organisovaní převážně mladí Musulmani a Bubu z Afriky už naverbovaní jistě jsou, to je jasné, to, že neskutečný bordel v EU i v naší kotlině z toho vzejde, to je také jasné, a kdo za tím vším stojí a komu to vyhovuje, musí být jenom trochu myslícímu člověku také jasné, i přes všechny ty kecy o svobodě a demokracii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio