Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jako stádo opic (REDAKCE)

Jako stádo opic
ilustrační
Foto: internet

24 únor 2015 bude po dlouhou dobu dnem, kdy došlo k tragédii, která nemá v moderních dějinách naší země obdoby. Těla obětí ještě nevychladla, vyšetřování ještě ani pořádně nezačalo a už se objevili první lidoví soudci s patentem na rozum.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 28. 02. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:58:58 24. 03. 2016
default.png
No tak to máme v Evropě prý cca 500 džihádistů a je tak docela možné, že některý z nich si upšoukne i u nás. Už vidím ty reakce publika jak je policie neschopná nikoho zadržet ani zjistit ani ochránit, přičemž za posledních 27 let se dělá všechno proto, aby toho policie skutečně schopná nebyla. Dávám džihádistovi rok, maximálně dva...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:06:22 12. 02. 2016
default.png
Tak nám novináři vyhrabali z policejních spisů k případu, že magor trpěl paranoiou asi šestnáct let. Z řlánku nicmén+ě nevyplývá, jestli už bylo zahájeno stíhání proti osobám, které měly ve věci konat daleko dříve, leč nekonaly.
První na řadě je policejní územář.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:11:24 07. 12. 2015
default.png
A máme tady pokračování tragédie v Brodě: socani nevědí kde vzít ještě od lidí prachy, tak zkrátili délku zbrojáku na pět let místo deseti. Jako důvod uvedli, že kdyby měl pachatel osmi vražd v Brodě každých pět let žádat o nový, mohl ty lidi vystřílet mnohem dříve.

Že se neřeší pochybení zákonných dostatečných možností co byly k tomu, aby se magorovi kvér sebral, nikoho nesere. Postihnou se ti, co s tím nemají nic společného. Jako obvykle a furt dokola. Platné zákony se nevymáhají, tak se serou další, co se nevymáhají.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:10:26 14. 11. 2015
default.png
A Merkelová s ní seděla v jedné lavici. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/386411-atentatnik-se-syrskym-pasem-prosel-do-evrop...
Pochybuji, že by se z Řecka dostal do Francie po moři. V Německu dostal ubytování a Eura na cestu. Tedy pokud moc nechvátal a stál o ně.
V loni po Hebdu. To bylo keců, a při troše organizace bez problémů další úspěch.
Ta Šabatová aspoň sedí na místě, kde nic nemůže.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:02:45 14. 11. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-11-13 21:27:59]: No a teď si představ, že tě ta osoba zastupuje v nějakém sporu! Ona si neumí ani nic ověřit, než začne kondat. S tou bych chtěl vést právní spor...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 21:27:59 13. 11. 2015
default.png
Jmenování Šabatové se opravdu povedlo. Kde ty experty na všechno pořád berou. Její jmenování byla určitě škodolibost. Jinak si to neumím vysvětlit. Ta snad taky studovala práva v Plzni.
Nálada je teď taková, že se jejími závěry skoro určitě nikdo vážně zabývat nebude. Přijmout v tomhle směru jakákoliv opatření, která by něco zakazovala, nebude vůle.
Počkej, jak budou deportovat Němci. Země je zruinovaná. Budou muset chvátat. Dají se čekat scény.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:22:51 11. 11. 2015
default.png
No máme tady problém se sluníčkovskými vyžírkami. Policie prý nerespektovala důstojnost vzpouzejícího se vyhoštěného a k tomu ještě i deportovaného Kamerunce, když ho pakovala na letiště, kde ho nakonec stejně pilot do letadla nevzal.
Nejvíc blbce Šabatové vadilo, že ho vezli policisté spoutaného na vozíku pro zavazadla. Prý kdoví jestli mu i nepřihodili či nedostal kanadský pamlsek!
Kéž by!
Kolegům, co toho ničemu táhli patří všechna čest, v takovém ovzduší kdy sluníčkáři, nemakačenci a Jásoňové vykřikují svoje nesmysly, to chce koule! Díky boys!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:46:35 16. 09. 2015
default.png
Odpovím sám sobě na článek z 8.8.2015, páč včera jsme mluvili s kolegy, co hlídají na jižní hranici s Rakousekm. Tříčlenná hlídka na dvacet kilometrů, 40 km limit benzínu na 24 hodin. Jeden z pořádkové, jeden z ciziny a jeden... a teď jsem to spolknul - celník? Nikdo nezná rajón, lidi, nic.

Ano, opatření na papíře aneb specialia policejních managerů na nejnižších stupních nepřehledného řízení. Shora dojde příkaz něco provést a oni to udělají: že to nefunguje je jedno, fajfčička za splněný úkol je a pošle se nahoru a tím to hasne. Za dvacet let mimmoění u policie jsem nebyl nikdy svědkem toho, že by toho našeho vola někdo někdy zkontroloval, zda se to a to nařízení skutečně v terénu plní, jak se plní atd. :D :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:08:18 08. 09. 2015
default.png
Již došlo na ryze české řešení v oblasti zabavování zbraní "podivínům": jako ovykle není vymáháno platné a dostačující právo, nejsou trestáni ti, kteří na to kálejí, tak se udělá zákon, kde na základě jakéhokoliv podezření se ihned zabaví zbraň komukoliv. Ldyž si vzpomenu na ty doslova desítky nesmyslných udání co týden na kdeco, jímá mě hrůza.

To se tak jednoho rána vzbudí místní výpitek Franta Násoska a za oknem uvidí procházet podivné zelené mužíčky s anténkama na hlavách a zavolá na ně policajty.

A tak celému místnímu mysliveckému sdružení se zabaví kvéry a budou posláni na psychotesty a bude se zkoumat, zda ty větvičky na kloboucích nejsou fakticky anténky, případně jejich kmitočet.

Proč jednoduše sejmout lapiducha, který pustil tomu magorovi kvér, když můžeme stejně blbému lapiduchovi nechat posílat kdekoho jako na běžícím páse?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:44:45 12. 08. 2015
default.png
A kruci: tak to vypadá, že se část policie od jiné práce (haflů spisů nejspíš) přemístí jakože tam, kde dochází k největšímu záchytu drzých vyčůránků. Jak jsem psal, řešení bude ještě horší, než si umím představit, a tohle by tomu odpovídalo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio