Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jako stádo opic (REDAKCE)

Jako stádo opic
ilustrační
Foto: internet

24 únor 2015 bude po dlouhou dobu dnem, kdy došlo k tragédii, která nemá v moderních dějinách naší země obdoby. Těla obětí ještě nevychladla, vyšetřování ještě ani pořádně nezačalo a už se objevili první lidoví soudci s patentem na rozum.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 28. 02. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:32:27 01. 08. 2015
default.png
DAX [2015-07-31 23:35:39]: Jaké policie? To jsou měsští obuvníci.

Ten typicky český nic neznající ichtyl v tom autě začne mlít blbosti, že značka platí pro oba pruhy vozovky (přitom platí jen pro ten jeden směr kam je umístěna), ovšem tady má pravdu, protože 30/2001 Sb. mele něco o "vozovce", ale zákon ji nikde nedefinuje. O vozovce páni šmejdotvůrci poslanci melou ve více zákonech, kde si může policista tyto ustanovení rovnou strčit za klobouk, protože by musel přes spousty jiných dalších zákonných zmetků vyvozovat, co se tím myslí nebo nemyslí.

Do tohoto botičkování se ti debilové neměli vůbec pouštět. Pokud někam tluču, hřebík, musím vědět, že pod tím není voda, elektrika a že se do toho ten hřebík vůbec zatlouct dá!

Do takového "případu" se od začátku neměla městská vůbec pouštět. Není úkolem strážníka ani policisty napravovat zmetky pánů poslanců zbytečnou buzerací občana. Není to jasné, do ničeho se nepouštím.

Jednání strážníka, který v prvních dvou minutách roztahuje ruce (dál mě byla hanba to sledovat) a kuňká tak, že ho není slyšet, je strašné. Tohle je rameno spravedlnosti..... Bože!

Nějaká výzva k předložení dokladů, nějaké sdělení čeho se řidič dopouští a čím se toho dopouští, co porušuje a jaký je to přestupek, nic!!! Kecy o hovně, snaha "kosa" zastrašit řečmi o magistrátě, to je hnus...

To jako by opravář praček přišel na poruchu pračky a začal kachlíkovat křivou podlahu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:35:39 31. 07. 2015
dax.jpg
Tragický obraz dnešní Policie a přístup k Policii jednoho "hovádka božího"
https://www.youtube.com/watch?v=W43Bydeo7H4&feature=youtu.be

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:31:55 26. 07. 2015
default.png
HAMMER [2015-07-23 06:19:46]: Socialistická ekonomika byla samozřejmě velmi svérázná a chyb se nadělalo víc než dost. Za vzor bych si jí netroufl dávat ani náhodou. Rakousko nebylo žádný zázrak. Přídělový systém tam přetrvával ještě hodně let po konci toho našeho.
Co se zemědělství týče, srovnáváš nesrovnatelné. Je to stejné, jak kdybys srovnával tehdejší počítače a dnešní. Naše zemědělství vadilo. Tu dohodu podepsal, myslím, ministr Dlouhý někde v Africe hned někdy na začátku devadesátých let. Samozřejmě tajně a dodnes se o ní mlčí. Učili nás to ve škole.
Váš pan šéf je asi odborník na slovo vzatý. Dojivost vzrostla 5x od roku 1921. Od začátku 80 let se dostala na dvojnásobek. Jen pro zajímavost. U nás je to něco kolem 7500 litrů na krávu za rok a v Itálii rekordy kolem 14500. Třeba chovu prasat se tady nedaří. Tam jsou možná na vině vývozní dotace. Stejně máme problém rovnat se v úrovni chovů třeba Dánsku. Těch pohádek o dotacích jsem se naposlouchal dost. Zeptej se ho na strukturu dotací v jednotlivých státech EU. Dokážu pochopit, že bez nich nepřežije francouzský lenochod se třemi hektary, ale proč je někdo dává zěmědělcům, kteří mají třeba 100 ha, to je mi záhadou. Jsou to nejlépe placení státní zaměstnaci.
Jinak dotace na hektar u nás a v Rakousku jsou vcelku stejné. Nevím, jak u vás, ale tady se většinou využívají k ustájení socialistické kravíny, do kterých často nikdo pořádně neinvestoval od pádu komunismu. Krávy se dojí málo. Primární jsou dostace na hektar, takže každý drží nějaké minimum masných plemen a kasíruje a kasíruje. Neumí nic. Jen brát dotace.
Jeden příklad, proč český zemědělec bude jen těžko kdy prosperovat. Před několika lety klesla cena mléka. Naši ho začali prodávat do Německa. Domácí zpracovatel byl bez suroviny a trochu zvednul cenu nad Němce (najednou to šlo). Zemědělci se tedy vrátili. V tu ránu šla cena dolů ještě víc. Kdo chce moc, nemá nic. Česká blbost nezná mezí.
Zem nakupují pro zbohalíky nastrčené osoby. Zemědělství je často pračka na špinavé prachy. Veškeré dotace bych ihned zarazil. Stát neměl peníze na hodně věcí, ale nikde jsem neslyšel, že by nebylo na dotace nebo že by je někdo chtěl danit. A to můžou být i kolem 15000 na hektar. Nikde se nedočteš, kolik se ročně zemědělcům vyplatí.
O tom, koho odsunout, měl jistě rozhodnout soud. Dnes už se s tím nic nenadělá. V každém případě se mají v Německu určitě lépe, než by se měli tady. O tom, že by někomu vadili kvůli tomu, koho by mohli volit, dost pochybuji. Chlapi byli v zajetí a stejně neměli většinou občanství.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 10:39:06 26. 07. 2015
default.png
A kdybyste nevěděli, proč že veřejnost stojí na straně všech možných gaunerů, tak to bude taky o tom, že policie ani městská policie prostě - nevymáhá zákon.
Konkrétně Teplice a venčení psů v parku, kde se válejí jinak Arabové. Ti tam ještě dělají kolem sebe svinčík jako doma. K tomu Čech jako poleno Tomio Nacochata Kanimůra řve Čechy Čechům!!!

Městská není schopná ani slušně zajistit, (domluva, písemná upozornění, spolupráce s hotely, cestovkami atd.) aby lázeňští hosté připomínající Batmany neházeli svinčík po zemi, ani aby vlastní porušovatelé zákona dostali latu za posrání parku, který slouží jako místo relaxu svými psisky. Zatímco u Batmankyň a jejich oručníkovaných manželích je to součást jejich kultury a musejí být na to řádně upozorněni, že tady nemáme koníčka chodit po kolena v odpadích jako u nich doma, našinci zákon porušili zcela vědomě.

Pro nás nebude problém příliv imigrantů jako takový, ale bordel, který tady máme a oni ho hnedka zneužijí.





Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:59:18 24. 07. 2015
default.png
K tématu: vlna nevole, která se zvedla proti správně jednající policii po Uherském Brodě a odsouzení gaunera Dr. Dráta - srovnejte si to, jak se o policii a gaunerovi lidi vyjadřují. To je přesně to, co vám jako četníkovi brání cokoliv smysluplného u policie dělat. Veřejnost stojí na straně barikády kam patří, ale ta stejná s policií to není.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:19:46 23. 07. 2015
default.png
Hranice: s Rakušany třeba zůstalo Moravské pole Rakousku.

Maďarská historie mě teda nebere absolutně vůbec.

Vyhnání Němců z pohraničí byla obrovská chyba, která se nám vrací dodnes a ani o tom nevíme. Ti měli tolik kontaktů v Německu, že dnes bysme z toho tloustli ako tie prasce....

Komunisté se nikde a nikdy z ničeho nepoučili. Jak v Rusku, kde zavedli místo hospodaření ideologii a hnedka šli do kopru, tak u nás. Tam nešlo o nějaký rozum, ale vlčí morálku. Jakmile někdo někde selhal nebo se stal neoblíbeným, jeho spoluvlci mu hned šli po krku. To samé bylo s reformou. V padesátých letech i dále docházelo stále a dokola k úžasným ekonomickým minelám typu: motocykly nebudou, v budoucnu se bude jezdit jen auty, křáp a Jawa i ČZ a celý vynikající čs. motocyklový průmysl byl v prdeli.

Zemědělství byl mýtus. Západ nikdy neuvažoval o blbosti, kdy by každá prdel měla vlastní ekonomicky neuvěřitelně drahý strojový park jako tady atd atd. My jsme převzali západní způsob, k systému JZD se nikdo nikdy vracet nechtěl, to jsou báchorky.

Jeden zemědělec má silný traktor, další kombajn, další auta... každý to snadno utáhne, spojí se a všechno mají v pohodě. Tak jako dnes u nás. Spousta družstev se všemi ouřady zanikla, sloučily se do jednoho, obrovské katastry tří i pěti obcí obdělává v podstatě jeden až dva traktory, ve dne v noci v permanenci, výnosy se s dobou super zemědělství bolševismu vůbec nedají srovnávat, hnojení a ničení životního prostředí je někde jinde, když se nemusí soutěžit kdo spotřebuje čeho víc, při sklizni jezdí zase doslova pár kombajnů a všechno to zvládají.

Jen když se podíváš na ty pole, jak jsou čistá (sice co se pěstuje je už věcí "trhu") ale samotné zemědělství, jak jsem se nedávno bavil s místníma, je úplně někde jinde.

Typický příklad bolševických propagandistických výtlemů: vybily se krávy, teď není mlíko. Ten náš šéf říká: když měli komunisti pětkrát nižší dojivost, museli mít pětkrát tolik krav. To stálo strašné prachy na ustájení, (elektrika, personál, údržba budov, podestýlka a s ní všechno spojené atd atd) ale výnosy slabota. Dnes je z pěti stájí jedna, směšné náklady a užitkovost pětkrát vyšší.

Nikoho ani nenapadne volat po úžasné úrovni hospodaření JZD. Jedin problém, co zemědělství má zásadní, je Klausovo nedanění dovozu potravin a slabé dotování našich zemědělců. Pan šéf říkal, že kdyby měli Rakušani takové "dotace" jaky my, v konkurenci s náma by nikdy nebstáli, ani Frantíci ani další "vyspělé" země. Oni mají zaplaceno každou dešťovou kapku spadlou mimo pole, když měla spadnout na pole. Náš zemědělec má akorát kulové. I ze zničené úrody dostane jenom část. Bez dotací by existovat ale prý v této nerovné konkurenci nemohli. Výsledek toho všeho je umělá přezaměstnanost, nízké platy personálu a umělé nízké ceny potravin.

My jsme nebyli na úrovni Rakouska. Rakousko bylo po rozpadu říše tím, čím bylo vždy: vyžraným zbídačeným státem. V 70, letech kdysi super bohaté Československo na své cestě dolů potkalo pomalu se vzmáhající Rakušany, nic víc. Pak nám Rakušané udělali adié a tento nuzný nárůdek je dnes někde zcela jinde.

Po válce jsme světu konkurovali plně, pak jsme začali zaostávat, pak jsme se pokoušeli řvát cosi o dohnání a předehnání (komunisté na svých sjezdech) a nakonec heslo dne znělo: neztratit stopu. Dnes po ztrátě obrovských trhů jsme montovna a jsme rádi za dvacet prodaných bojových letadel. Zpátky na trhy, které jsme kdysi bezpečně měli, se už nikdy nevrátíme. To, co se staletí budovalo, aby fungovalo, se prostě zničilo. Chybí nám vymahatelnost práva - naprostý základ a od toho se odvíjí ale absolutně všecko ostatní. Chybí nám morálka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:02:01 22. 07. 2015
default.png
Tvorba hranic byla problematická. Samostatnost byla hluboká historie a pokud už někdy hranice vůbec existovala, nemuselo být vždycky jasné, jak vedla. Pak taky rozhodovaly věci jako železnice (třeba na Slovensku pro jeho zaostalost problém) a možnost obrany. V Čechách to bylo o něco snazší. Nedělat hranici podle obyvatelstva, ale historické příslušnosti území ke státu, považuji za rozumné, protože pak vznikají Kosova. Neříkám tím ale, že to tak vždycky všude bylo a hranice vede rozumně.
S Maďarskem by byl problém v každém případě. Stejně jako s Poláky. Oba národy rozpínavé a problematické. Dnes je na Slovensku klid, protože je v Maďarsku bída, ale kdyby se vzchopilo, zase by se ozývali hlasy volající po velkém Maďarsku. Podívej se na historii území, které počítají za vlastní. Jakmile to zůstalo jen na nich, jediné co dokázali, bylo, že je ztratili. Za svojí existenci Maďarsko vděčí Rakousku. Jinak by už mluvili turecky. Mimochodem. V roce 1683 se u Vídně účastnili bojů na straně Turků ve významném množství. Cítili kořist.
Mám pocit, že Maďaři, kteří spadli pod ČSR na tom spíš vydělali. Tehdy i po revoluci. Češi do Slovenska investovali a zažilo určitě rychlejší růst, než by zvládlo jako samostatný stát. Dnes není Slovensko žádný hospodářský zázrak, ale pořád lepší než Maďarsko.
Kdysi jsem se ptal, kolik bylo v německých vesnicích opravdu nácků a vyšlo mi to, že cca 20 procent. Když odpočítám Čechy, kteří tvořili nějaké procento, bude to asi blízko u tebou udávané třetiny. Teď počítám opravdu přesvědčené. Ne členy strany, kde spousta lidí tak nějak být musela. Kdo zažil komunismus, zná to.
Komunisté za 5 let sice stát zruinovali, ale poučili se a pak byl ještě na záčátku 70 tých let na úrovni Rakouska. Třeba hospodářská družstva od 70 tých let vcelku prosperovala, protože do jejich vedení přicházeli spíše odborníci. Výroba byla prioritou a výkon našeho zemědělství dělal západu po revoluci starosti. Ne všechno bylo úplně špatně, ale hodně věcí ano.
Komunisté nevyvolali světovou válku, takže nedošlo k tomu, že by se mohli naplno předvést v roli agresorů tak jako náckové. Hrůzy nebyly takové (spíše zůstaly doma než že by nebyly) a volání po jejich odsouzení taky ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:08:45 21. 07. 2015
default.png
A toto stádo opic bude pořád donekonečně opakovat propagandu nacistů a komunistů:

- ža sudeťáci nadšeně Hitlera vítali - propagandistické snímky natočené kameramany nacistů stejně jako z Anšlusu Rakouska jsou prý dokladem nadšeného přivítání Hitlera. Jistěže nelze přehlížet, že do té doby terorizovaní sudeťáci Henleinovými ordnery jednak do zástupů museli, ale jednak se tam sjeli ze širokého okolí skuteční sympatizanti Hitlera, který jim slíbil konec ústrků co mají v ČSR a čelní místa ... že to bude na frontě s puškou v ruce ještě netušili. Spousta sudeťáků po Benešově zradě zůstala najednou v situaci, kdy jí bylo jasné, že přijde odplata za loajalitu k ČSR, čímž bylo narukování 2/3 mužstva do čs. armády proti odporu, výhrůžkám a vůbec teroru ze strany Henleinovců nejen proti samotným brancům, ale zejména proti jejich rodinám.

Pokud má někdo připomínky, že jedna třetina nenarukovala, pak ano, jednak zde máme sociologii pravící, že třetina každého národa jsou debilové a jednak v atmosféře a podmínkách tehdejší doby byla jedna třetina pro Henleina porážka jako bejk.

Zapomíná se, že prvními oběťmi nacistů byli samotní Němci, jednak sice Židé, ale s nima i soc demokraté a další, kdo s Hitlerem nesouhlasili.

To, co se dělo v pohraničí před Mnichovem, mělo perfektní základ položený českým nacionalistou Benešem a jeho spolkem pavědců vymyslících jakýsi československý národ.

Ale i přesto, že Češi udělali všechno proto, aby soužití se sudeťáky nefungovalo, sudeťáci ve většině věděli, kde je jejich místo. Stejně jako to věděli i Češi, 2/3 z nich do legií za tvorbu nových koryt nového státečku nevstoupily. Až po vzniku ČSR museli chtě - nechtě narukovat všichni.

Jakým způsobem se ČSR zachovala k vojákům bojujícím za svou legitimní vlast. c. a k. monarchii, to je už úplně hanba mluvit.

Jak píšeš, Veteráne, to nebyli ani tak komunisti, jako kurevská povaha tohoto nárůdku. Komunisti v r 1948 jen zopakovali a silně přitvrdili chování k vlastním válečným hrdinům oproti chování Beneše a Masaryka. Ti na ně "jen" zapomněli, komunista si na ně ještě i "vzpomněl" když obsazoval hrady a zámky - ale vězni.

Jak byli najednou v roce 1948 staří rakousko - uherští vysloužilci rádi, že se na ně stačilo zapomenout už v roce 1918!!!! Sice bolševik mlel Haškovy sračky o prohnilém státě Rakouském, ale za Rakouska těsně po konci jeho panování jsme byli desátým nejvyspělejším státem světa a to nemluvím o tom, že jsme měli k sobě připojeno zaostalé Slovensko a zakarpatské pastviny.

Bolševik dokázal během pěti let svého panování celý stát přivést ke krachu a nutnosti devalvace měny. Tady dnes má 15% podporu voličů a je to legální strana. Kdyby se toto dělo s NSDAP v roce 1971 v Německu, šíleli bysme nad tím vzteky. Takoví jsme ubožáčci.

Výchova děcek v Německu co se týká denacifikace je dnes stejně tvrdá, jako byla po válce. Učni ve VW a dalších firmách, které měly co společného s nacisty mají taková školení, že se jim obracejí žaludky a to ještě v roce 2015.

Co u nás s komunismem? Absolutně nic. Takže to není až tak komunismus, ten se jenom nalepil na naši povahu.

My obecně máme místo dějepisu a historie za svou jen propagandu.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:01:00 19. 07. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-07-19 13:18:01]: S těma komunistama: tvrdil jsem někde, že to nebyli lidi z vlastního národa? Že s nima nakonec nějakým způsobem nekolaborovalo 90% národa?

To celé má kořeny na Bílé Hoře, kdy jsme neuhájili svoji samostatnost, (Poláci díky šlechtě měli totéž o století a půl později cca) pak to pokračovalo v 19. století, kdy čeští blouznitelé (pardon, buditelé) začali s těmi kecy o panslavismu a že Rus je náš velký slovanský bratr.
No a od toho se pak už jen odvíjela řada ptákovin, které jsme vyvedli.

Zaujala mě jedna věc: jak Beneš s Masarykem, Masaryk jakožto vzor skautské ctnosti prej, okamžitě zavětřili, když starý Procházka začal být chabrus. Víš co zavětřili? Koryta! Pořád to samé v politice. Hovno že jakási svoboda a otec národa. Do té doby nikdo po samostatnosti Čech vážně nevolal. Až od roku 1916 i s rostoucí silou československých legionářů mohutně ti dva a ještě Štefánik nasadili do trháku a z požadavků na samosprávu v rámci c.a k. monarchie vznikl požadavek na více koryt ovládaných jimi...

Chlapům se z drtivé většiny bojovat jít nechtělo. Tak se zastavila voda v táboře, tak se dělal jinší nátlak, tak jim bylo slíbeno, že budou jen pracovními pomocnými silami v zázemí. Pár nacionalistických blbů, z nichž se jeden, co vím, nechal rakouskými orgány jako vlastizrádce zastřelit i přes to, že mu předseda soudu napovídal, že je sice Čech, ale žije venku, udělalo po válce jakožto vítězové tu správnou historii. Lži, lži a zase lži.

Rakouský voják českého původu, který trpěl jak pes, bojoval jako lev a dodržel přísahu císaři a bohu najednou neexistoval. Jeho oběť byla zapomenuta. Chlapi, co byli nahnáni do legií porušovali veškeré mezinárodní úmluvy, zradili svou vlast, to všecko ještě nedobrovolně (ani tak tam nedostali ani 30% českých zajatců), doma rodina přišla o 3,-K denně jako podporu, že nemají živitele, který bojuje za vlast (ponechme za co bojoval, starý Procházka doteďka oře minové pole v Iráku a Habsburky (Lotrince) Rakousko dodnes do země vpouští jen nakouknout).

Aby neměli strach z postihů, když padnou do zajetí, tak jim Beneš soustavně bulíkoval, že si Rakousko nedovolí proti nim zakročit vědomo si odplaty na jejích zajatcích. To si ovšem celé vymyslel, Itálie, Fracie ani Rusko by si úmyslně nic takového nedovolilo. Beneš o tom s nikým ani nikdy nejednal. talové konkrétně, nechtěli dovolit legie i z tohoto důvodu. Rakousko by mohlo provést odvetu na jejich zajatcích.

Navíc císař Karel, vysoce slušný chlap a býval by vynikající vladař, jasně deklaroval, že nebude bránit národům v jejich sebeurčení, Masaryk s Benešem přišlápli na plyn ještě více. Jakým způsobem Rakousko zbytečně ostouzeli, to snad neměli zapotřebí. Potřebovali přesvědčit čechy, že vlastně nechtějí zůstat pod ochranou veké říše, ale vytvořit ve středu Evropy státeček, který se nebude moci sám ani bránit. Lži, lži a zase lži.

Co hůř, nemáme zatím prokázáno, zda to Masaryk věděl co jim prolhaný Beneš bulíkuje, ale každopádně předsedovi nějakého toho rozhodovacího soudu v USA na jeho otázku, co naši vojáci, když padnou do zajetí, co s nima bude, jestli nemají strach, že je popraví jako vlastizrádce a co jejich rodiny doma odpověděl, že naši vojáci bojují uvědoměle za svou věc a smrti se nebojí. Za toto zaslouží označení Čurák!!!! Pan tatíček. Typický hajzl, co rád umírá cizím tělem a velice rychle pracuje cizíma rukama.

Válka skončila tím, že Němcům odešli vojáci vlivem socialistické revoluce z bojiště a Německo požádalo o příměří. V Rusku se tak stalo už dříve a rudý mor zachvátil i Německo. Nikdo už nechtěl bojovat a co? Československé legie agresivní až věda přijely domů. Tam se mezitím začaly formovat samosprávné oblasti Rakušané a Němců, kterým tatíček s Benešem dali jasně najevo, jak se budou v novém státě mít. Že si to teď vyžerou za třista let útlaku Čechů.

Beneš razil své bludy o národě československém, takže napřed naštval Slováky. Pak se zabil Štěfánik. Slováci řvakli jako pichlé podsvinčata, že to byla vražda. Beneš okamžitě prosadil svou a místo federativního uspořádání nového státu se strašně početnýma menšinama přesně okopíroval starého Procházku. Napřed tedy snahy Němců a Rakušanů o nějaké rozumné soužití potlačil vojskem, pak sebral Polákům Těšínsko, taky vojskem, pak zatlačil Maďary hluboko do jejich země, takže Slováci měli najednou vojenskou silou vymoženou svoji jižní hranici tam, kde se jim to ani nezdálo a proto mají problémy s maďarskou menšinou no a zakarpatská Rus se stala obětí rovněž Čechoslováků, kteří jediní měli bojeschopnou armádu. Čili vznikl stát, který všichni sousedi po právu nenáviděli.

Beneš s Masarykem věděli, jak silný průmysl máme a Masaryk věděl, že tento stát lze uhájit jen silou, proto byla čs. armáda tak mohutná, proto jsme se podíleli na světovém obchodu se zbraněmi více než 40%.

Beneš ovšem svým lžím věřil. Věřil jim tak, že o tom, že nám Anglie ani Francie na pomoc vojensky přijít nemůžou i kdyby chtěly, protože nemají ani armádu ani plány na útočnou válku, začal mluvit až když dostával ze všech stran za uši za zradu a Spojenci mu rovnou řekli, že se lví měrou podílel na vzniku II. světové války tím, že vydal Hitlerovi neporušený čs. zbrojní i jiný průmysl a zbraně. On jim nemohl ani říct, že ho zradili, protože té době už byli všichni kapitulanti z Mnichova od vesel, jedině tento ješitný prevít nedovedl pochopit, proč mu spojenci nechtějí garantovat jeho hranice v předválečném stavu.

Právě pro jeho roli v Mnichově ho dokopali k atentátu na Heidricha... Beneše tři čtvrtiny čs. vojáků nenávidělo, rovněž řada politiků mu nemohla dojít na jméno.

Beneš následně porušil spojenecké dohody a podepsal smlouvu se Stalinem, který jediný mu zaručoval hranice ČSR v předválečném stavu. Bodejť by ne, když chtěl co nejvíce území. Přesto, že tento ješitný prevít věděl, co je Stalin zač a že nedodržuje žádné smlouvy, udělal to spojencům jakože na truc, aby měl pravdu on. Jenže ti od nás v tu chvíli dali ruce pryč asopadli jsme do sovětské sféry vlivu.

Aby to nebylo všecko a ten prolhaný zmetek se ospravedlnil před národem, za hlavního viníka Mnichova označil chudáky sudeské Němce. Ti mu za říjnové mobilizace téměř vzorně i když k tomu Baneš nedal jediný důvod nastoupili do služby a ty Hitler za to pak zdecimoval. Pak se vrátil Beneš domů a na tlak komunistů provedl to, co mu předtím nabulíkovali oni i nekomunisté: odsunul tři a půl milionu nevoličů KSČ z vlasti! Český nacionalismus, slepota a debilita vítězí na celé čáře. StB se postarala, aby se do vlasti nemohl vrátit ani Baťa, přes kterého by taky komunista neprošel, aby se mu jakožto prej zrádci (financoval celou dobu Beneše v Anglii mimo jiné) se mu zabavil majetek a do jednoho roku mu národní správa, jak si bolšáň říkal, zkurvila jeho padesát let práce.

Pak už stačilo, aby národ řádně naštvaný na Beneše i západ za Mnichov a utrpění, které si bezmocně prožil, zaslepeně uvěřil aspoň z nějaké části, že SSSR je náš spojenec. K tomu jim Beneš ještě předal moc do rukou.

Gottwald, bolševický sifylitický pohunek, byl proti Benešovi jakožto prezident hotový anděl. Jak co do počtu obětí fyzicky, tak zničených životů atd.

Beneš lhal jak když tiskne, ale když měl střílet, Hitler věděl, co je zač, znal se s Mussolinim a Mussolini znal Beneše dobře už z první světové války. Věděl, jaký je to ťápala a v jakém stavu má stát. Oba se ale mýlili, ti Němci se totiž za svoji vlast - ČSR - jak celek postavili. Jak při mobilizaci, tak později v zahraničí, kde jich bylo houfně. Přesto, že dali svoje rodiny všanc jako Češi, zažívali od zkurvených nacionalistických debílků neuvěřitelné zacházení a nejen oni, i Židi.

Dodneška jsem do tohoto přiblbého nárůdku neslyšel slova sebereflexe na to, jak ČSR vznikla, že to nebylo "košer", že sudetští Němci byli obětí jak Beneše tak Hitlera atd atd... Svobodu máme rozhodně ne díky tomu, že jsme si ji vybojovali. Však to také není svoboda. Máme samostatný stát, dávno snězený, existujeme jen díky vůli velmocí a jen díky nim. Jsme na nich plně závislí a nikdy to jinak nebude. Příliš opakovaně jsme ukázali, že si svobodu nezasloužíme. Taky s námi drrramatik parádně vyjebal...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 13:18:01 19. 07. 2015
default.png
Když vzpomínáš na naše zahraniční bojovníky, napadá mě, že vlastně ještě můžeme být rádi, že jsme neudělali něco, za co se jinde dává vyznamenání. Taky bychom mohli nafasovat 20 let. Tenhle stát se vždycky uměl odvděčit.

Ty si pořád myslíš, že za výskyt blbů ve funkcích můžou komunisti a že ten dnešní bordel je následkem jejich působení, ale i ti komunisté pocházeli z tohohle národa a blbové se tu nevyskytli po únoru jen tak odnikud. V osmdesátých letech už bylo celkem přebráno a třeba trestní právo fungovalo solidně. Rozhodně bych věřil víc tehdejšímu soudu než tomu dnešnímu. Ono možná i občanskoprávní spory. Když si vzpomenu, že jedna ze smluvních stran (uzavřeli jsme smlouvu se státem) prostě přestane platit , protože má moc nad tou druhou a nikdo v tom nespatřuje ani rozpor s dobrými mravy ani retroaktivitu, když zákon vysloveně říkal, že se příspěvek nedaní, není co dodat.
O naší slavné zahraniční armádě toho asi ještě dost vypluje na povrch. Ve vzpomínkách letců o tom byly zmínky jen tak okrajově, ale veteránů úbývá a tak to přestává být citlivé téma. Možná se tak za 10 let dozvíme.
Naše meziválečná zahraniční politika mě nikdy až tak moc nezajímala, ale jestli máš načteno, napiš nějaké veselé historky z natáčení, abych se taky pobavil. Skromně se o nich mlčí a asi ještě dlouho bude.
Loiální Němci tu jistě žili. O tom žádná. Taky nepochybuji, že je Beneš vyléčil. Stejně jako hodně Čechů.
Dnes je tendence svádět odpovědnost za únor na obsazení Rusy, ale třeba Rakousko se jich dokázalo zbavit. Finsko taky jakousi samostatnost obhájilo, Jugoslávie byla sice socialistická, ale šla vlastní cestou. Uhájit samostatnost bylo těžké, ale ne nemožné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio