Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Střelecké prověrky

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Jak je to, když se mi nepovedou střelecké prověrky? Minulý rok jsem je bohužel neudělala a mám strach, že se mi nepodaří ani letos. Můj dotaz zní. Když je neudělám ani letos, čili 2 roky po sobě, vyhodí mě? Mám z toho špatné spaní, střelba není moje nejsilnější stránka. Mám už i po služební zkoušce. Děkuji všem za informace.
AN-SPURNA :: Datum založení: 18. 05. 2018 :: celkem 36 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VYSETROVATEL 13:41:26 23. 05. 2018
default.png
SEKTA [2018-05-23 13:01:03]:

Kdyby se každá profesní specializace u policie měla "těšit" z toho, co kdo o ni napíše, pak my, co děláme linii trestního řízení, bychom museli "děkovat" i několikrát za hodinu:oD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 13:01:03 23. 05. 2018
Sekta.jpg
CHIP [2018-05-23 12:25:48]:
:-)))to potěší co?


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 12:25:48 23. 05. 2018
Chip.jpg
BOBRAS [2018-05-22 16:00:43]: Tak děkujeme za skvělé hodnocení... Tvoji bojaři... :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VYSETROVATEL 09:08:04 23. 05. 2018
default.png
TRNKALINKA [2018-05-23 07:55:57]:

Asi bych s tím souhlasil.. Co mám zkušenost s bojaři na Středních Čechách, tak Ti, co měli na výcvik náš ÚO, to byla katastrofa - boční vstup, kterej nikdy na ulici nesloužil a měl horší fyzičku než většina spisáků, jeden sloužil rok na hlídkový a pak šel hned dělat bojaře, a jeden sloužil asi milion let a byla to taková vychlastaná existence původem z Ciziny, která nám vždycky hodila balón a pak seděla a čuměla, takže v Praze si na bojaře (snad mimo jednoho uplakánka, kterej si pořád stěžoval, jak nemůže nic pořádně dělat, protože si pak na něj lidi stěžují, že je moc přepíná a pak v tělocvičně chodil dokola a vyřvával: "nebojte se, nebudete se hýbat, abyste se náhodou nezpotili a nemuseli jste si stěžovat..") nemůžu stěžovat..
Jen teda nechápu, proč se nesjednotí způsob vycviku.. Co bojař, to jiná rada v té samé věci..

Samozřejmě se dá vyhrožovat lecčíms, ale na druhé straně, když jsem se jednou přichomejtl ke střeleckým prověrkám šéfiků, nejdřív by některé z nich měli oflastrovat taky:oD A o fyizckých raději ani nemluvím:oD

Takže v praxi by to vlastně znamenalo, že v některých případech by měl flastrovat někdo, kdo by měl být vlastně flastrován sám a nevím kdo z nich by na sebe takhle blbě upozorňoval:oD

Je to podobný i s těma fyzickejma, když by chtěli někoho flastrovat, případně (teď z trošku jinýho soudku) třeba kvůli zdravotní způsobilosti vyhodit, akorát by na sebe funkcionáři upozorňovali a kdyby se na to dbalo u všech policajtů stejně, nejvíc by to odnesli právně oni..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 07:55:57 23. 05. 2018
default.png
Bobrasi moje zkušenosti s bojaři: Za 13 let v Praze jsem tam zažil pouze jednoho "namachrovaného" a nepříjemného a nevsřícného. I přes uvedené negativní musím říct, že to bylo způsobeno "pouze" tím, jak to strašně žral. Jinak a je to tedy pouze můj pocit, jsou tam takový borci jak se zde prezentuje Chip. Tj. umí, poradí, nic si nedokazují, slouží delší dobu a ví o čem to je. Hodně jsem také u nich ocenil, že nemají klapky na očích a rozebírají případný zákrok z více hledisek a pohledů(právní/lidské/bojařské) Aktuálně mám zkušenost s bojaři na Karlovarsku a vidím to podobně.

pan-ruzovy: Co na to říct? Ano i to je možný postup z pohledu pr. norem. Jestliže by se ale takhle vedoucí zachoval, tak je už pouze na tomto jediném příkladu vidět, že tam na tom OOP/MOP bude hodně věcí špatně. Jít jinam a hotovo. Lidi na zákl. útvarech nejsou nikde, peníze a práce jsou ale všude stejné. Takže by pro mě byla rozhodující atmosféra/kolektiv/mezilidské vztahy. V práci trávím víc jak 1/2 života(po odečtení spánku). Musel bych být blázen, abych chodil někam každé ráno nerad. Stejně jako v partnerském životě, je třeba si i tom pracovním, hledat stejnou vránu(stejně/podobně naladěného vedoucího) a prostě jít za ním a dát mu to najevo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 21:38:23 22. 05. 2018
pan Růžový.jpg
Za nesplnění Ti vysekne vedoucí Záznam o významné události. Pak ještě jednou a potřetí a pak Ti sáhne na osobní příplatek. Místo aby se u policie pracovalo s lidmi, tak se po nich skáče.
To je realita. Fuck off.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VYSETROVATEL 20:02:24 22. 05. 2018
default.png
AN-SPURNA [2018-05-22 19:42:32]:

Slyšel jsem, že za opakované nesplnění služební přípravy, tedy jak fyzické, tak i střelecké, lze uložit kázeňský trest, ale nikde a nikdy jsem to nehledal, takže fundovaně nemůžu sloužit..

Hlavně abys měla vypilovanou manipulaci se zbraní!

Myslím, že podstatně zlepšíš svoji střelbu, pokud si nasušíš hlavně mačkání spouště.. Jedna z věcí je, že než jdeš na střelby, vem si nenabitou, bez zásobníku a samozřejmě zkontrolovanou zbraň, a v bezpečném prostoru (doufám, že nemusím vysvětlovat, co to je) a snaž si spoušť namačkat tak, že si najdeš nějaký bod, předmět, zamiř a soustřeď se na mačkání spouště tak, abys nestrhávala..

Další taková jednoduchá rada je, když střílíš, nepouštěj po výstřelu spoušt úplně, ale pohlídej si takové "cvaknutí" spouště, které následuje asi 0,5 cm od maximálního zmáčknutí, jak se spoušť vrací.. Jakmile to cvakne, můžeš spoušť okamžitě zmáčknout znovu a vystřelit..

Věř mi, že tohle je "Columbovo vejce" a samotnému mi tahle jednoduchá rada zlepšila střelbu tak o 30%

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AN-SPURNA 19:42:32 22. 05. 2018
default.png
Děkuji všem za rady. Uteklo mi to o jednu ránu. Ale mám z toho teď hrozne nervy. Nicméně jste mě dost uklidnili. Za to všem moc děkuji. Střelbu samozřejmě budu cvičit i mimo službu na střelnici :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 16:00:43 22. 05. 2018
default.png
Hlavně se neptej Bojařů.. to jsou největší idioti... to už bylo za mne rok 1978... 60% blbečci a dneska tak 90%. Zajdi si někam na střelnici a dej si hoďku mířenku... O ničem jiném ty naše hovadiny nejsou... tvůj problém bude asi to co u většiny střelců strháváš... Ale řešil bych jen tehdy kdyby někdo začal něco kecat což nikdo nebude.... To je jako, že někdo se blbě vyspí a nebo má něco se zády nebo rukama a neudělá nějakou sračku z fyzickejch hoď to za hlavu :) a soustřeď se hlavně na praktickou práci a tohle neřeš v současný situaci :) Vím o čem mluvím v uniformě do minulého roku celkem 39 let :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 13:45:03 21. 05. 2018
default.png
Tak kolegové Tě už uklidnili, že ti "vyhození" rozhodně nehrozí. Ale já tě v klidu nenechám a pokusím se tě alespoň trochu nakopnout(myšleno v dobrém). Koukej na sobě zamakat a něco s tou (ne)střelbou udělat. Úroveň těch střeleb není pro II. skupinu úplně nejsnazší, ale záleží taky "o kolik nenastřílíš". Určitě to má nějakou příčinu, zkus si přímo na střelnici popovídat s nějakým bojařem.


Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio