Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie vs. technopárty

Zdravím, obracím se na Vás s tématem, na které už dlouho hledám odpověď. Zajímalo by mě co vy si myslíte o technopárty, o technařích a vše co je s tímto tématem spojeno. Vždy jsem slyšela názory pouze z jedné strany, ale nikdy ze strany druhé - od Vás jako od jedinců, nepřetlumočené v tv. Předem díky za odpovědi a názory. Veronika
VERONIKA :: Datum založení: 28. 08. 2009 :: celkem 105 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VERONIKA 00:06:56 31. 08. 2009
default.png
Bohužel se Cody neplete, mám hodně známých kteří jsou hopeři a 99% z nich jsou den co den zhulení...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MURAY 22:57:02 30. 08. 2009
default.png
Pristě raději nic nepis, nevis vubec nic o techto lidech. Kolikrat si videl, ze by nejakej hoper, pod vlivem marihuany nekoho napadl ? To je směšný. Pletes si alkohol a marihuanu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 22:10:28 30. 08. 2009 blokovaný
default.png
NAPROSTEJ SOUHLAS!Ty si u PČR?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VEBECAK 21:52:05 30. 08. 2009
default.png
velky festaky delaji vetsi hluk nez teknari, kteri se jeste snazi bedny natocit tak, aby to nejmene vadilo okoli. jenze u festaku to nikomu nevadi, protoze je to komercni akce, jsou v tom prachy a tak. navic u velkejch festaku je v alejich nablito, lidi pod vlivem alkoholu jsou agresivni...o uklid se stara najata firma, zatimco teknari jsou agresivni pouze v pripade, kdyz nejakej dement naridi kalbu zrusit. taky po sobe samy uklidi, ale to je proste o smysleni tech lidi. ja na kalby obcas taky jezdim, nevidim v tom nic spatnyho. spatnost z toho udelala media a lidi, kterym se nelibi levicove zamereni takovychle lidi

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 07:32:29 30. 08. 2009
Cody.jpg
Abych se trochu zastal techna,nebo spíše housu tak nejhorší zkušenosti mám z hip-hopery-jsou namistrovaný,agresivní a není s nimi rozumná řeč at již pod vlivem marihuany nebo ne-to by bylo ale vyjímečné.Vysmátý housýkář se usmívá a hláškou zdravým šéfe je mi více sympatický,než rameny klátící hip-hoper s kšiltovkou ala strýček pompo,kalhoty nízko v rozkroku,řetězem kolem krku a automaticky nadřazeným chováním ala praha-když se pak vyklízí a oni jsou na dojezdu z drog-končívá to obvykle rvačkou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 07:14:40 30. 08. 2009
dma22.jpg
No nevím radši bych poslouchal techno a viděl z donucení ty světelné efekty než stát někde u ošklivé nehody.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VERONIKA 00:39:41 30. 08. 2009
default.png
děkuji vám moc za odpovědi, kterých si moc vážím. neobhajuju ani jednu stranu, i když by se dalo říct že asi sympatizuju víc s policií a přitom jsem často účastníkem nějaké té technopárty. občas pomáhám různým sound systémům, jak my říkámě, řešit prostory a úřady a pomáhám jim aby vše proběhlo co možná nejvíc bez problémů a vše legálně. problematika typu drogy atd, to už bych zařadila do individuálních problémů. věřím, že mnoho lidí má zažité různé czechteky a s tím spojené feťáky, které já osobně opravdu nesnáším. pokud na nějakou párty přijede nějaká policejní hlídka, řídím se pravidlem že vše je o domluvě, a pokud mi policie sdělí, že naše akce někoho ruší, okamžitě jdu a něco s tím udělám. to, že naší akci navštíví nějaký feťák, s tím já už nic bohužel nezmůžu. často řeším s lidmi v mém okolí tuto tematiku a dá se říci že vždy obhajuji práci policie. proto jsem vám tímto také vděčná za odpovědi a prosím neberte tuto diskuzi nějak ve zlém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLASTA 23:26:08 29. 08. 2009
default.png
hezky, co se týká zmařeného osobního volna, to napsal Peca. Jinak co chceš slyšet dalšího, že mi tahle hudba "rve uši" (tedy ničí sluch) a jsem-li navelena na opatření "technoparty" musím ji poslouchat, přestože mi není příjemná, nemluvě potom, zejména v noci, o světelných efektech, které jsou mi stejně nepříjemné jako hudba a přestože mě obtěžují, nemohu se z místa vzdálit, na rozdíl od Tebe, která může kdykoliv ji to přestane bavit odejít. O tom, že některý z účastníků technoparty nezvládne drogu kombinovanou s alkoholem a např. já (nebo další z kolegů) mu zajišťujeme pomoc, aby ho nepřejelo vozidlo, protože se rozhodl "z toho vyspat na silnici", nebo mu zajišťujeme RZS protože již je ve stavu který ohrožuje nejen jeho zdraví, ale jeho život? a to vše mnohdy z osobního volna a zadarmo........ No vidíš a já bych radši, než výše uvedené, seděla doma a trávila svůj volný čas se svojí rodinou a daleko příjemněji,....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN-CZE 23:19:42 29. 08. 2009
martin.cze.jpg
Ona hudba a drogy. Je to něco jako kafe a cigárko k tomu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 21:37:32 29. 08. 2009
Cody.jpg
Podle mě jde i o drogy-mě osobně vadí a tato hudba je o tom.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio