Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie vs. technopárty

Zdravím, obracím se na Vás s tématem, na které už dlouho hledám odpověď. Zajímalo by mě co vy si myslíte o technopárty, o technařích a vše co je s tímto tématem spojeno. Vždy jsem slyšela názory pouze z jedné strany, ale nikdy ze strany druhé - od Vás jako od jedinců, nepřetlumočené v tv. Předem díky za odpovědi a názory. Veronika
VERONIKA :: Datum založení: 28. 08. 2009 :: celkem 105 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 15:18:01 01. 09. 2009
default.png
" ze by nejakej fasounek...blbcu u PCR je docela dost, normalnich lidi jako ja moc ne..."......opravdu sloužíš? pokud ano, tak jsem rád, že jsi z druhý strany republiky, neb určitě se stydíš a místo svého působení nenapíšeš. Určitě bych o takovým zmr***i v kraji věděl. Jsem rád, že tobě podobných moc ve službě nepotkávám a na rovinu s klidným srdcem píšu, že kdybych tě potkal a poznal, tak bych udělal vše proto, aby jsi přestal sloužit.. udělal bych si z toho celoživotní úkol...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:09:19 01. 09. 2009 blokovaný
default.png
Nechci kádrování,ale nechci platit ZE SVEJCH DANÍ někoho kdo se chová třeba takle:www.antifa.cz/131-mzdomova-michal-kaspar

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 15:05:13 01. 09. 2009
Out.jpg
Je mi úplně jedno jestli výbor OSN lže.-) Ale tvoje příspěvky nejsou normální a tudíž normální nebude ani pisatel. Nejvíc vtipný je to, že tady nějakej vebečák sympatizuje s technařema a ty už ho tady vynášíš do nebes a div by si mu nedal metál. Jsi magor denvere, MA-GÓR (slovy Krytona z Červenýho trpaslíka) a ta politická korektnost ti totálně vlezla na mozek... Víc nemám co bych dodal a dodávat nebudu, tak se nesnaž mi zase něco podsouvat.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 15:04:31 01. 09. 2009
honzad..jpg
ze OSN o ledascem neinformovalo "prave nejpresneji" a nejednalo "prave nejcestneji" .. ostatne pod hlavickou OSN se deji i takove legracky, ze treba Lybie byla predsednickou zemi Komise OSN pro lidska prava (ze by "implementace zasady kozel zahradnikem"?) ... takze zrovna OSN bych se fakt na tvem miste moc neohanel... Jo a prosimte, ty proverky politicke spolehlivosti u policistu... to je taky z hlavy OSN, nebo to je tvuj produkt ???? :-))) jednou za cas mrknu, ale dycky me tady neco pobavi :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:01:29 01. 09. 2009 blokovaný
default.png
Děláte tu ze mně cvoka,ale odpověste mi na jednu věc.Mam na toto téma několik studií které sou podložené výpovědí romů,narkomanů,ukrajinců atd.Ty studie sou i od výboru OSN.Máte dojem,že výbor OSN lže?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:53:27 01. 09. 2009
Out.jpg
Nech se vyšetřit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 13:36:59 01. 09. 2009
default.png
Kádrování politických názorů a postojů policistů? To už tady bylo. A ze své praxe mohu konstatovat, že to není dobrá cesta. Policie má už dost problémů teď, obnovit ještě kádrováky, to by bylo nadělení. Ostatně by mě zajímalo, kdo by podle tebe byly ty správné pomazané hlavy, které by měly rozhodovat o vhodnosti či nevhodnosti politických názorů policistů. Nepochybuji že třeba Katka Jaujau a její kamarádi by byli první, kdo by se téhle role rádi ujali.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:50:09 01. 09. 2009 blokovaný
default.png
To co sem tu psal si velice dobře uvědomuje 20 let i ministerstvo vnitra a naprosto vědomě toleruje policajty který mají naprosto opačné smýšlení než má vebecak a podle toho se chovaj(tak jak sem popsal).I díky tomu slaví ultrapravice jeden úspěch za druhým.Nikdy sem nepochopil proč se takle ministerstvo vnitra chová a jakej to má smysl.Toto mi potvrdila i jedna politická strana(mám i písemné vyjadření).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VERONIKA 12:17:06 01. 09. 2009
default.png
wau.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLAZA 09:37:10 01. 09. 2009
default.png
Vy ste dvojka... Kdyby byli vsichni jako on, tak to by bylo lepsi odsud vypadnout hodne daleko. Landu posloucham a nemam rad nacky...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio